![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ellerini Uzattın
ellerini uzattın, dokunamadım ellerine kaç zaman, dayandım hasretine... hasret kaldım.. resmine bakarak gün tamamladım her sigaramda seni çektim içime kayboldu hayalin bu gece ellerini uzattın, dokunamadım ellerine.... sesin geldi, sevdiğini söyledin, dön dedin,dön! sana dönemedim... bana bakma sen, benim bitmez hiç hasretliğim hayalinle yıllar yılı yaşamayı icabında bilirim... ya sen, bekliyorsun gözlerinde var mı yaş... benim ağladığım bu vakitte sende ağlıyormusun... ellerini uzattın dokunamadım ellerine, beni merak etme her adımımda sana geliyor... uzaklaşıyorum... ama merak etme beni yaşıyorum... hayalin ah o hayalin... olmasa bir akşam yanımda birde ellerini uzattığında dokunabilsem ellerine... bana bakma sen benim bitmez hiç hasretliğim, hayalinle yıllar yılı yaşamayı icabında bilirim... ama hasretlik çekmek zormuş mapus damında... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Esaretim
esaretim beni sensizliğe sürgün ettiğin gün başladı, ben o gün bugündür yaşamıyorum gülüm... sen sensizliği öyle kolay mı sandın? unutacak mı sandın bu yürek seni vazgeçer mi sandın... sen benim güneşim olduğunu, bilmiyormusun? sen mutlu ol! diyedir kadere boyun eğişim sırf bu yüzden! yaşar gibi görünüyorum insanlar arasında... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ey Balıkçı
Kendimi bir sal'dım denize, Bunca zaman insanlara bir kumsal'dım Usandım denizde balık olmaktan... Başımı yukarı sal'dım.gördüm göğü, Bir oltaya takıldım, Son kez nefes aldım, Bir balıkçının sal'ındaydım.Ey balıkçı Sende bir imamın sal'ına gelirsin birgün... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ey Dostum Benim
Ey dostum benim,özüne yabancı Gittiğim yolun sonu yok benim, Çıkılmaz denilen tepeleri çıktım Gördüm tenekeden insanları... Ve yaşayanları,yaşamayanları... En güzel günleri başkalarına bıraktım.. Kalsın istedim Hala olsun istedim... Meşakkatli yolun yolcuları, Yoruldum... Hergün çileyle yoğruldum... Soramadım kendime nereye diye? Biliyordum nereye gittiğimi Bilmediğimi, Öleceğim güne kadar yürüyüş bu, Bazen yürümeden yol aldığım da oldu... Gittiğim yolun sonu yok benim Ey dostum benim,sözüne bile yabancı... Ey dostum benim,gözüne bile yabancı.. Kul olamamanın utancını Nasıl taşıdım bunca yıl Üzerimde kefenden başka giysi mi var Nihayetinde ölüm yok mu? Yaşasan yüzyıl Bilemedin binyıl, Ey dostum benim... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ey Sensizlik
ey sensizlik, ve sensizliğin verdiği elem geleceksen gel ey güzel... sensiz bu benim son gecem... sen varken kapayayım gözlerimi, sensiz yaşadım bari yanında ölem... öldüğüme değil, sensizliğe, boynu bükük göçeceğim buralardan gel ey güzel tabutum kalkmadan... sabah olduğunda git bırak beni dört inanmış bir adama ister ağla,ister ağlama sadece hatıralarında yaşat utanmayayım yaşadığımdan... mezarım sana kilometrelerce uzakta olsun... ama senede birkez olsun gel gözyaşını akıt, yalandan da olsa o sevdiğimdi benim dermisin.. ve giderken bir gül bırakıp, beni mutlu edermisin.. ne kadar günahkar olsamda seni sevdiğim için, sırf bir kere yılda bir kere de olsa hatırla beni... yoksa,bir fatiha'yı benden esirgermisin.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Eyvah!
eyvah bahar ayları geçmişte farkedememişim bunca zaman... saçlarıma beyaz,ömrüme kış gelmişte inkar etmişim bunca zaman... kuşlar ölüm şarkısını söylüyormuş bedenim göç hazırlığı yapıyormuşta çöktüğümü gözlerim görmüyormuş, görmemeye inat etmişim bunca zaman... eyvah hazırlıkta yapmadım yaman bir ayrılık varmış bu diyardan sona gelmişim adım adım durmadan gidiyormuşum bunca zaman... artık neyi yalanlıyorsun hala duymuyormusun,ölümün ayak seslerini o sana sen ona yaklaşıyorsun.. Azrail'in eli ensemdeymiş bunca zaman... eyvah ne baharlar geçmişte seyretmişim bunca zaman kuşlar ölüm şarkısını söylüyormuş ninni zannetmişim bunca zaman... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gamsız
Gözümdeki yaşım! sen neredesin, *******e esir ettin beni ya, Sende benim gibi terkedilesin, Zalim bir kalemde sildin beni ya, Deli gibi sevip sevilmeyesin... Gamsız,yaşamak sana zehir olsun Gamsız terkedilmek kaderin olsun... Tek lafınla mecnun ettin beni ya, Ağla bundan sonra hiç gülmeyesin, Bir sigarayla tükettin beni ya, Artık benim semtime gelmeyesin, Ben bitmezdim,sen bitirdin beni ya... Gamsız,bütün günahım senin olsun Gamsız,cehennem senin yerin olsun... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gidiyorum
Sorma beni,arama beni Gittiğim yeri bende bilmiyorum.. Arkama bakmadım bile giderken, Önümü görmüyordum.. Ayaklarım çıplaktı,umrumda da değildi Yolumun sonu varmıydı,bilmiyordum Seni bulmaktan hangi güç alırdı beni, Seni bulmadan dönermiydim bu sokaktan... Sorma beni sevdiğim, Seni terkediyorum işte, Şimdi senden başkasına gidiyorum, Şaşırma O'ndan geldim O'na gidiyorum... Yalnız değildim O vardı yanımda, Biliyordum Belki bu yüzden korkmuyordum Saşıma yağan yıldızlardan... Sahte sevgin al senin olsun, Ben şimdi ölmeye değil,ölmemeye gidiyorum Kavuşuyorum,sadece bir adım kaldı Onuda atıyorum... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gittiğin Yerden Gel
Artık gittiğin yerden gel, Ne dayanmaya tahammülüm kaldı, Ne yollarını beklemeye halim, Ne sabır,ne katlanmaya yüreğim Artık gittiğin yerden gel Gel ve artık yanımda kal... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gittin
Gittin beni kapkaranlık *******e bıraktın, yıldızlar kadar uzaksın, bana şimdi, hayalimde olsun gel, birgün pişman olacaksın, ve gelirsen beni aynı yerde bulacaksın... gittin beni senden uzaklarda bıraktın, ellerimi boş gözlerimi yaşlı gönlümü paslı bıraktın susamışken aşka buldum derken seni yine beni benle bıraktın... gittin şimdi beni yabancı sevdalara bıraktın, hasret ateşine attın beni, üç kuruşa sattın, en son aşk acısını da tattırdın, boğazıma kadar gama batırdın, yine kederle yatırdın beni... ve son sigaramı da yaktırdın... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|