![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ölümün Sesi
Yine çağırıyor beni ölümün sesi Kulaklarımda hafif bir uğultu Aklımın bir köşesinde Ümit ile sevdiklerim Ve sebepsiz dedikleri Birkaç sancı Hep acı mıdır hayatın tadı Yoksa ben miyim besleyen bunca derdi Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Özleme Devam
Arıyorum seni Ne gecem, ne gündüzüm kaldı Bekliyorum seni Ne umut, ne mutluluk kaldı Hiç olmazsa, bir selam yolla Sevginden Ne bir söz, ne bir haber kaldı Her mektupta yolladığın birkaç selam Bir yüzünü göster, et birkaç kelâm Yetmedi mi bu hasretlik sevdam Yine mi bir tanem, Özleme Devam Yüreğimde açıyor, aşkın gülünü Hasretin kaplıyor, sarhoş gönlümü Yalnızlık paylaşır, bütün hüznümü Yine mi bir tanem, Özleme Devam Hep böyle mi olacak aşkım Baharı görmeden solacak yazım Kim duyar, anlar kendime isyanım Yine mi bir tanem, Özleme Devam Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Gittin Ya
Buralara güneş doğmuyor Buzlar ülkesinde kalmış gibiyim İçimi ısıtan gülüşünü özlüyorum Bir garip ve mahzunum Karanlıkla bir ürperti çöküyor, üstüme Yalnızlık gaflet veriyor sensiz Zambaklar, Mor menekşeler, Her gün su verdiğin Kırmızı güller, bile küstüler Güvercinlere yem vermeyi de unuttum Artık onları da hiç sevmiyorum Martılara taş atıyorum Gidin, gelmeyin artık Sensiz, herkese küskünüm Şiir yazıyorum Gülümsemeye çalışıyorum İçim de, hep buruk bir tebessüm Fark etmez artık Ha yaşamış, ha ölmüşüm Hiç halimi soran yok Elele tutuşup gezenlere imreniyorum En sevdiğim elbiselerimi bile giymiyorum Sabahları aynaya dahi bakmıyorum Sen gittin ya Artık kendime de küskünüm 147 no’lu otobüse artık binmiyorum Seni hatırlatan her şeye Sırtımı dönüyorum Seni tanıştıran arkadaşınla Bile konuşmuyorum Seni zorla evlendiren babana Çok kızıyorum Artık dönemezsin Biliyorum Sen gittin ya Kovuğuma çekildim Aşık olur muyum yeniden Bir sevdam olur mu yüzümü güldüren Gönülden sever miyim Artık hiç Bilemiyorum… Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen ve Ben…
Günümde sen, gecem de sen, her uyandığımda karşımda sen, sen olmasan, ne yapardım bilmem ki ben, böyle mecnun olur muydum ben... bir elmanın iki yarısı, sen ve ben güneş ile ay; sen ve ben, Ne uzaklaşır, ne kavuşuruz, hem dargın, hem barışığız sen ve ben… Gece rüyalarda, gündüz hayalimde sen, Mavi gözlerinle, mehtaplı denizlerde sen, Ellerimde kan kırmızı güllerle ben, Bir aşk rıhtımında, bir nefes; sen ve ben… Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sende Yanarsın
Başladık hayata, küçük bir aşkla Yeter diyordun, bir lokma bana Şimdi değiştin, ne oldu sana Yaktın beni de, sende yanarsın Gün gelir ararsın bugünlerini Hiç bilemedin ki, kıymetimi Biraz anlasaydın, bu hislerimi Yaktın beni de, sende yanarsın Hani, bana gülen gözlerin Hani, ümit veren sözlerin Sevdiğim, senden ayrılmam derdin Yaktın beni de, sende yanarsın 17.10.1994 Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Düşündükçe
Bir sevinç doluyor içime, Gözbebeklerim büyüyor ansızın, Ayaklarıma doğru, bir heyecan kıpırtısı İvmeli bir kalp ritmi izliyor, ardından Adrenalin bombardımanı altında, tüm hücrelerim Tüm dengelerim alt üst oluyor, Seni düşündükçe Enginlerin en huzurlu hali, deniz gözlerin İnci tanesi sanki, dizilmiş sıra sıra dişlerin Ya o, ateşlere düşüren endamlı halin Tansiyonum alt üst oluyor, Seni düşündükçe Ilık rüzgar ile, tel tel olan saçların Kan kırmızı, tane tane konuşan dudakların Al al olmuş, hafif makyajlı yanakların Kendimden geçiyorum, Seni düşündükçe Dalarken hasretinle, ansızın uykulara Dolaşırız hayalinle, gideriz uzak diyarlara Doyumsuz sevdan ile, zamansız mekanlara Hep seni düşlüyorum, Seni düşündükçe Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Özlüyorum
Yaşadım seninle, o mutlu günleri Şimdi hatırlanan, o tatlı gülüşün Boşuna mı, ümit bağladım sana Kulağımda çınlıyor, o masum sözün Silindi, birer birer gönlümde hatıralar Girdi aramıza, bitmeyen ayrılıklar Resimden gönlüme, akan bakışlar Bilmem düşündükçe, ıslanır mı yüzün Seni özlüyorum, seni özlüyorum Gönlümde sevdan, dilimde adın Seni özlüyorum, seni özlüyorum Gidipte dönmedin, nerede kaldın Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senin Yerin Dolmadı
Sen koparmıştın, beni benden Unutmaya çalışmadım...sanma Ellerin elimden sebepsiz koparken Olmadı, senin yerin dolmadı Hep bir şeyler yarım kaldı Dudağımda buruk sevdanın tadı Hayat böyle anlamsız olmazdı Olmadı, senin yerin dolmadı Gökyüzünü hüzün bulutları kaplamış Bir matem havası var, üstümde Gönlüme usul usul yağarken ayrılık Olmadı, senin yerin dolmadı Gönlümde isyanım kendi kendime Yıkıldım, kahroldum inan gidişinle Nerdesin Bilmem, şimdi nerelerde Olmadı, senin yerin dolmadı Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz Bu Yerlerde
Sensiz günlere, duvarlara yazdım adını Ararken gözlerim, ufukta gözlerini Umut öksüz, ben yetim Sevda rıhtımında, Hüzünlü yüreğim Yalnız bir söz mırıldanıyor, dilim Sensiz yaşamayı hak etmedim Sensiz bu yerlerde Bir ömür kederle Bomboş gönülle Yaşamayı hak etmedim Son damlaydı, bardaktan taşan Yüreğimi hasrete, düşüren inat Birkaç damla yaş senden kalan Bir göz edip bak, Gözü yaşlı bir göz; görürsün ardından Sensiz yaşamayı hak etmedim Sensiz bu yerlerde Bir ömür kederle Bomboş gönülle Yaşamayı hak etmedim Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sırma Saçlım
Sana benzeyen birini görsem Aklıma gelirsin, Sırma Saçlım Yanına sokulup adını sorsam Adın farklı, gözlerin farklı Başka biri olursun, Sırma Saçlım Nerede kaldın diye sormayacağım Aşkını kalbimde saklayacağım Karanlık çökünce, hep parklardayım Beklerim seni, Sırma Saçlım Dua olur dilimde adın Andıkça ağlarım, sabaha yakın Bir zaman genç kızdın, şimdi kadın Unutmak zor geldi, Sırma Saçlım Söyle, karagözlerin gülüyor mu? Söyle, saçların rüzgârda dağılıyor mu? Baktıkça resimlere, gözlerin dalıyor mu? Bilemem, yoksun artık yanımda Sevdalar buruk kaldı, Sırma Saçlım Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|