![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşkımın Doğası
saçlarımda polen tozları bilsen nasıl seni beklerim yanan kalbimin közleri takvimlere eklediğim sarı yaprak düşlerimde biriken su kara toprak yaşamın sınırsız uykusu sensiz bahar kırgındır çiçeğe ağaçlar renkli şenliksiz şarkımı tutursam bir göğe ölüm aşka sonsuz yetersiz
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşkımızın Filmi
zaman yeşilçam klasiği ağlamalarımda ama ne hayat hulusi kentment kadar iyimser vakur ne aşk cevat kurtuluş kadar iyilik delisi ezildim sana dünyaya turist ömer bakışlarımla ayrılık süleyman turan arabulucu hayatla aramda sakin ılımlı bu filmde ölüm jön biz bahçıvan sami hazinsesin acı gülüşü şimdi halit akçatepe gibi boğazımda buruk tebessümün turuncu bıyıklarıyla kısık baksa da ihsan yüce esmer tenli sevdalara ömrüme mart karları turgut özatay sönüşü gidişin ilyas salman gibi garip mağrur olsa da yarınların sarımsı aydınlığı neylesin yürek çıkıp nerden gelsin çirkin kral çifte silah bakışlarıyla tereddütsüz beklerim cüneyt arkın gelecek yakacak evrendeki tüm ışıkları kemal sunal süpürecek gözlerimizin umutsuz yaşını kıyacak nikahımızı münir özkul ve adile naşit ağlayacak mutluluğumuza
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkın Halleri
tutarsızdır aşk imkansızlığın biçimlenişi hüznün poetikası ve masaya yatırılışı acıların ufuklar açan ayrılığa
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkın Kırık Karnesi
elimde sonluluğun nihayet senin de gözlerinde kalmaklı bakışlarının kuşkulu çaresizliği sesinin yıkıcılığı sarhoşluğu benim bulutlarımın affet dünyayı unutmuşluğumu bazen yarım kalmış bir şiir gibi susardım hatırla ölüme karşı sonsuz tercihimdir bu göç yerinden dönemeyen kuş sürüsünün bıraktığı boşluktur tüm ölümleri ölmenin tatsız anlamı kırçıl soğuk *******in efendisidir yokluğun her zaman söylerim boş kararlar almaktır aşk aşksa bakışların bana fazla alışığım aza kanaat etmeye izin ver ağlayayım bir kez son bir kez düşünme bensiz biteceğini seni esir eden suskunun aç gözlü uykudur ölüm aşk aşksa sevmek nasıl da oturdu üzerimize hayat sanki öpüş durağı ben öğrenciyken de zayıftı karnem ayrılık:yıldızlı pekiyi uzaklık:iyi yalnızlık:0rta kavuşmak: zayıf
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkın Lunaparkı
ellerin mi desem gözlerin mi belki de heryerin benim bilinmeyen diyarlarım sen sılam olmuşsun solgun bahçeli geri dönüş yok bu hazan bu yağma çağı bizim tartışmasız bak dünya dönüyor değil mi sana demiştim aşkın lunaparkında oyun bitmez ayrılık olsa da sonunda daracık bir sokağın ucunda açık denizdi ceplerindeki not defterindeki alış veriş listesi ayrılıklar defterden silmeler sonu olmayan başlangıçlar bir yere not etmiş olmalıyım adını saklanan samanın zamanı gelmediği için mi seyran olmadı samanlığımız oysa samanlıkta iğne ararcasına aramıştım bu menfur saldırının şüphelisi sonbahar başlıklı bakışlarının aynasını insan dört işlemli bir problemin yanlış sonucu derdin ayarsız bir saatin yanlış zamanlara uyandırmasıydı çelimsizliğimizi aşk en çoklarım en yoklarımdı ne işse üstad en varlarımda onun in cin top oynatan kuş uçmaz kervan geçmezliği sereserpe zarflar attım ölüme aramızda kara kedi sen fütursuz dövündük teşne idik sim dolu akşam yıldızlarına aşkımızın ekinleri çeç şimdi kollarımın arasında hiç anmadığımız bir şehrin en işlek caddesi kadar anlamlı
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkın Nöbetçi Eczanesi
alıştım çatkapı gözyaşlarına sonbahar kalbimde sonsuz bir soygun hayat suça teşvik çanak tutar çünkü ölüme bir okulda öğretmen açığıdır yokluğun ben boş ders dikkatsizliği oldu bittilerde görüşgünü ayrılığıdır zaman bakışlarımın saçaklarına kondukça alıcı kuşlar tartışmasız öpücük bekleyen bir çocuk alnı kadar temizdir kavuşmak ben şu an anım ve asrımla kirlenmiş gökyüzünün yeryüzüyle yalancı buluşma arirfesi yoksul curcunasında sevişlerimin sabahı zor eden veremlidir sevmek nöbetçi eczane yokluğu gibi
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşktır Adı
kahır ekseriyetinde süzme bakıştın silme alemim lanet okumak emekli dönemini aştı dilimde küfrün bini bir para ölçüsüz sapkın umutsuzluğu gidişinden mutsuzluğu gelişinden ithal ettim yüreğime adımlarım şehri tanımazken tanıdı olmayışını yalınayak bir sövgüdür yokluğunu adımlamak yalnızlık mahpusanemde dalıp gidişim gibi kopup kendimden yağmur kıskandıran ağlayışına çapsız üşümelerine kaldım bebeğim şu anda hercai ışıltılı parçalarını arayış maceram da kırmızı gülsüz oysa düşlerimin sevdalı toprağında ne çiçekler büyütmüştüm sana kansız seslenmek değildi ya güya işimiz gözyaşlarımı dudaklarında biledimdi sonbaharlı kirsiz aşk bu yaptırır herbirşeyi ağzını da bozdurur adamın dedimdi her doğan güne şarkılı aç açık da bırakırdı ya aşktı hani adı içimdeki özlemli türkünün anlamını aramakla geçti ömrüm ki gözlerimizin karşı karşıya geldiği yerde elimiz yüzümüz bir nehir izi aşktır adı boğucu iklimleri yazmanın gökyüzünü paylaştığımız anın ansız ikiz ölümü düşlerimiz kınına sığmaz biz kimsesiz biz artık birbirimiz ama birbirimizsiz tiz inlemesi kahkalarıyla ölümün aşina anılara vız gelir bize vız bu nasıl tansık bu nasıl yalnızca ikimiz bu nasıl saygısız ömrümüze ancak birbirimize bakışlarımızla dahiliz biz sinsice çekip gitmelersiz yalnızca birbirimiziniz
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Atkı
boynuma sardığın bu kan kırmızı atkı değil sımsıkı kolların şimdi ilmekledin boynuma ömrünün anlamını bir çift hüzünlü özlem mi bu boynu bükük gözlerin bende bıraktığın ilmek ilmek işlediğin gibi gözlerinin anlamını bu saran boynumu bu kan kırmızı bakışlarının anlamındaki düşünce mi içime gömdüğün yoksa üşümeyi paylaşmak mıydı utangaç yağmurların ardından gözlerinin düşüşü kendi içine yabancı mı yabancı topladım üşümüş bakışlarını üzerimden artık sözlerimin arasında geleceğe kırık bir şarkının ayrıntılara başkaldırısıdır yenmek mutsuzluğu boynumdaki anlamın sarıyor heryerimi herşeyimi bu kış aksanıyla konuşmak bilmem bizi yıkar mı ki yoksa bu atkı mı be gülüm konuşturan kışı bize karşı acımasız çok ayrıntılı ilmek ilmek işlenmiş gibi
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Atlı Karınca
beni hiçbir yere götür gereği yok yanlış yere vakitsiz fırtına koparmanın artık şehirlerde katık değil yalnızlığıma gözlerim fersiz bir deniz feneri dudaklarımda sensizliğin yankısı avuçlarımda çaresizlik mağrur bir ses gibi kırık düşlerimde yılgınlığın kör çıkmazları hiçliğindeyim herşeyi düşünmenin anlatmak yürümektir bilmeden yolunu perdelerin ardında serçe ölüleri aşırı geçici dokunduğum bahar aradığım sadeliklerdi kalıcı korumak gibi koca bir ömrün güzelliğini kırık tahta atı olmak gibi yoksul bir çocuğun taş çatlasa evcil anıların huzuru tozu dumana katmadan tevekkül içinde bekleyen ölümü
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ay Işığı Sonatı
seraba baktığımda kırmızı üzülüşün kahır mıydı cevapsızlığı sorularımın cevapsız soru yalnızlığı süzülüşün sen hala çıkmazısın kırılgan yollarımın yaysız kemandır sensizliğim sessiz düşüncemde krater boşluğu sanrılı ulaşılmazlıktaki kör nokta gelişsiz ben sesimde yokum sen çok tanrılı habercisi sonlanmaların bitişi ağır seslerin körpe yerinde bir damla kan senlikteki beni durma çekinmesiz çağır bu ben miyim imkansızlığa çare arayan ay ışığında yandım üşüdüm güneşte durdum soluksoluğa yattım koşarak sondum başta ilktim bitişte anlattım seni kutuplarda yanarak seslerde kaybolan kim sen söylesen içimde oynayan muamma buzul ustura zamanla randevu yalnızlık sen kesmesen sözümü öleceğim başlayacak orkestra parmakların değer uçuklamış sesime ben yalnızlık derim tek arkadaşım yüz sürersin tizime pesime ayrılıktır tek oynaşım geceye düşen telaştır mehtabın kaderi mehtabın kaderi uzak kalmak denizlerden yakamozlar öksüz öyle karanlık kederli sanki sular çekilmiş yeryüzünden ömür boyu harcadığım sözlerden bakmaktan körleşmiş gözlerden bensiz bir sen kaldı geride
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|