![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk ve sevda,Mutluluk ve birazda acı değil midir?
Biliyorum ki: Yağan her damla, Sen var olduğun için, Yağmakta durmadan. Güneş her açtığında, Senin gülümsediğini, Bir ben bilirim. Bulutlanmaya görsün hava, Anlarım ki senin, İçin karardı yine, Bir başıma,yapayalnız, İnlerim acılar içinde, Sen oralarda, Acı çekmeyesin diye, Bütün acıları, Tüketmek isterim, Sana acı kalmasın diye. Bazen sorarlar bana, Nasılsın? İyi misin? diye, İyi,çok iyiyim derim, Onlara senden, İyi haberler söylerim, İnanmaz gözlerle, Bakarlar,şaşkın, Oysa ben, Gerçekten iyiyim, Çünkü sana aşığım, Sevgimi sahiplenmiş, Bir sevdiğim var,derim, Ve merak ederim, Neden? yüzümdeki mutluluğu, Görmezler de,? Çektiğim acıları, Görürler yalnızca. Ben onlar gibi, Mutluluk oyunu oynamıyorum ki, Acı içinde yaşarlar, Mutlu görünmeye çalışırlar, Oysa ben, Seviyorum,aşığım, Hem de deliler gibi, Bunları hayal ederek yaşadığım, Bir hayatım var benim, Yalnızca mutlu yaşanır mı? Yanında ikiz kardeşi, Acı da var. Yüzümde sevdamın, Aşkımın mutluluğunu, Görmezlerde, Yalnız, Acılarıma bakarlar, Onlardan farkım şudur ki, Onlar, Mutluluk oyunu oynarlar, Ben, Mutluluğu yaşarım, Hem acıyı,hem mutluluğu, İkisini birlikte, Yaşarım. Aşk ve sevda, Biraz da bu, Hayır,hayır, Tam anlamıyla, Bu,değil mi?
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşka Hasretim.
Gözlerimi açtım, güneş ufuktan yükselmekte İçime bir huzur duygusu yerleşmiş, yüzüm gülümsemekte. Büyük acılar insanları arındırımış derler, Çektiğim bunca acıdan sonra bir arınma duygusu mu bu ne? Güneşin ışıklarına bıraktım bedenimi, daldım düşlerime Baktım yaşadığım günlere bir bir ve sonra gelecek günlere Daha çekecek çok acım var, arınmamışım yeni günlere Kanatlı bir melek yaklaşarak şöyle dedi; ‘’Göklerden insanlara indirilen aşkla tanışmadın henüz, Acıların bitmedi, sürecek, aşk acısını tadacaksın daha, Bir güzele vurulup, arınma acılarını tamamlayacaksın, Acılar öyle kolay bitermi sandın, işte orada acı deniz, İçine girip yıkanacak, acılarla hercümerç olacaksın’’ Yeter artık ey göklerin aşk ilahı diye bağırarak kalktım, Baş ucumda kara kanatlarıyla bir zebani dikilmekte gülerek, Mutlulukla gülümsemeye çalışıyordu bana eğilerek, ‘’Acılarından kurtulmanın yolunu göstermeye geldim’’dedi Nasıl, nasıl olacak bu diyerek merakla sordum; ‘’Kara kanatlarıma bin, seni acıların bittiği ülkeye götüreyim’’ Nasıl bir ülke orası, acılar nasıl bitecek söyle bana dedim, ‘Ben ölüm meleğiyim dedi.Ölüm ülkesine gidince acılar biter’dedi. ‘’Bırak kollarıma kendini kurtarayım seni bu dünyanın acılarından’ Olmaz, olmaz diyerek haykırdım kara kanatlı meleğe, Ben hiç aşık olmadım.Aşık olmadan, aşk acısını tatmadan Gelmem senin götüreceğin ülkene. ‘’O zaman, bana ağıt yakmayı bırak’dedi.Ben seni çağırmadım ki, ‘’Acılar içinde kıvrandığın günleri getir aklına, Beni çağırırdın hep, Al canımı, kurtar bu acılardan diye, şimdi hatırladınmı? ’’ Evet, hatırladım.Ama benim çağırdığım sen değildin ki, ‘Peki, kimi çağırıyordun söyle bana’dedi Mutluluk perisini, aşk meleğini, insanca yaşayacağım, İnsanlığın sevgi surlarıyla çevrilmiş, sevda bahçelerinin, Rengarenk çiçeklere hayat veren, güzel sevgilimi çağırıyordum. ‘’Güzel dilekler, ama bak yanında hiç biri bile yok’’dedi Gelecek, gelecek, çiçeklere hayat veren aşk gülüm gelecek Benim umutlarım daha bitmedi, Bak güneş yeni doğdu Bittiğini sandığın umutlarım, yeniden doğacak filizlenecek Ağır hareketlerle kalktı yanımdan, ’’Ölümden daha güzel Ölümden daha güzel mutluluk yoktur, acıların dinecek, Şaşarım aklına, Hangi güzelin aşkı senin acını dindirecek? ’’ Ve kara kanatlarını çarparak uzaklaştı, ülkesine gidecek Şimdi inançla başlıyorum yaşamaya yeniden, Kalan günlerimde yalnız başıma sevgi bahçemde Sevda çiçekleri ekeceğim, kırmızı aşk gülleri dereceğim
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Tapınmak.
Okuduğum şiirlerde, Tanıdığım şairlerde, Seviyorum diyen herkes de, Aşk için dua edenleri, Sevdasına ağlarken, Sevgilisine yalvarırken Tapınırcasına yakaran, Ama tanrıya değil, Ne insanlar gördüm. Bende öyleyim şimdi, O’na kavuşmak için, Ne dualar ettim, Ne dilekler tuttum, Hatta canımı bile adadım, Bir tek an bile, Tanrıyı düşünemedim. Ne garip şey aşık olmak, İnsanın kimyasını, Ruhunu,benliğini, Hatta düşün gücünü, Bağlıyor,çözülmemesine. Ne tanrısı kalıyor insanın, Ne yakınları,dostları, Atıyor kendini, Kendisini kavuran, Sevdasının ateşine.
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Öğrendim Zamanla.
Zor da olsa, Aşkı öğrendim zamanla, Bilmediğim tüm dillere, Baktım bir bir, Aşkın anlamı aynı. Öptüğüm her tenin kokusu, Baktığım gözlerin rengi, Sen değilsen ‘O’ Değişiyor anında. Hiçbir ten üşütmedi, Yüreğimde bir ateş, Yakamadı hiç. Bir sen sevgilim, Bir sana dokunduğumda, Teninin kokusu aynı, Ve seni öptüğümde, Yüreğim çılgınca atıyor, İçimdeki ateş, Yanar dağlar gibi yanıyor, Söndüremiyor ateşi, Üstüme okyanuslar döksem de. Ah bir de şu ******* olmasa, Aşk yaram da sızlamayacak, Kan akmayacak bedenimden, ******* karanlık, ******* yalnızlık, Seni düşünmeden, Geçmiyor bir an, Sabaha kadar inan, Sensizlikten, Can çekişiyor insan.
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı yaşamayı bilmek gerek,
Kolay mı sandın yoksa? Çok zor şey,aşık olmak, Bir kere aşık oldun mu? Aşkı yaşamayı bilmek gerek, Her kesin bildiği gibi, Aşka,yaşanması için, Fırsat tanımak gerek, Aşkı yaşamak için, Mangal gibi yürek gerek, Sormalı insan bir,kendine, Var mı bende,öyle yürek?
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım Bembeyaz
Bir yıl daha bitiyor, Eskiyor ömrümüz, Mevsimde kışladı bak, Her yer bembeyaz, Karşıda duruyor Uludağ, Gelinlik giymiş sanki, Sana olan aşkım gibi, Bembeyaz.
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım Benim İmanımdır
Aşkın Çiçeği Gül, Sevdam gibi kırmızı, Alev alev yakar beni, Akar gözlerimden, Beyazlığın saflığında, Göz yaşlarım. Sensizliğin acıttığı anlarda, Döktüğüm göz yaşlarımın, Kan kırmızısı olsun isterim, Belki içim boşalır, Sensizlikten kurtulurum, Beyaz gülün sakinliğinde, Sensiz de,aşksız da olsa, Huzur bulurum. Ama nafile düşlerim, İçimde alev alev yanar, Beynimde aşkın acısı, Kan kırmızısı güller açar, Ve gözlerimden her an, İçimin şeffaflığı, Tertemiz ırmaklar gibi, Akar,akar,akar. Şunu bilsin ki herkes, Aşkım benim imanımdır, Acılarımla,hüznümle, Ben aşkım için, Ve yalnız ona tapınırım.
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı Haykıracağım
Gecenin bir vaktinde, Gökyüzünde bir yıldız, Büyük mü? büyük bir yıldız, Işıklarıyla ortalığı aydınlatan, O yıldızı görüyor musunuz? O benim,o benim işte, O gece dünyadaki herkes, Milyarlarca insan beni görecek, Hayranlıkla bana bakıp, Gösterecekler bir birlerine, Ne güzel yıldız diyecekler, Mutlulukla sarılacak bedenler. Bense yalnız senin için, Bu gece ışıldamaktayım, Bu gece ve her gece, Senin için ışıldayacağım, Sana olan aşkımı,dünyada ki, Milyarlarca insana haykıracağı’M’
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı,Seninle Paylaşmak.
Aşkımı seninle, Paylaşmak istiyorum, Bir yarısı senin, Bir yarısı benim, Kapris yapmak yok amma, sevda, Yaşandıkça, Aşka dönüşürmüş, Aşk da, Paylaşıldıkça, Güzelmiş. Gel hadi, kapris yapma, Paylaşalım aşkımızı, Yarısı senin, Yarısı benim, Bütünü ikimizin, Elma gibi yani, Bir yarısı sen, Bir yarısı ben, Paylaşabilirsek eğer, Ne kadar güzel, Değilmi?
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı,uçurtmanın ipine bağladım.
Pencereden dışarıyı izlerken, Bahçedeki parmaklıkların, Yan komşunun duvarlarının, Ötesini düşünüyorum. Düşle, gerçek arası,. Yaşadıklarımın ardından, Özlemlerimi,ertelemeye çalışıyorum. Batıl bağlantılarımda yok, Olanlara ve olacaklara, Çaputlar içinde, Arzularımı bağlamıyorum,, Senden gayrı hiçbir şeye, İnanmıyorum, Bir tek sana, Sana olan sevgime, İman ediyorum. Çocukluğumu emanet edebileceğim, Martılar saklıyorum bedenimde, Her martının kanat çırpışında, Göz yaşlarım senin için akıyor, Arnavut kaldırımlı sokaklarda, Kör dilenciyi değil, Bir başıma seni arıyorum. Bazen saklansam da kendimde, Her defasında yanımda, Sen oluyorsun,istemesem de, Ciğerlerimden çıkan dumanda, Gelinlik giymiş,o güzel endamınla, Sen görünüyorsun bana, Ne yapayım,elimde değil, Bakışlarımda,düşüncelerimde, Deniz kıyısında,içtiğim çayda, Ve elimdeki filtreli sigaramın, Tüten dumanında, Yalnız sen varsın, Elimde değil, Seni düşünmeden saatler geçmiyor, Hatta her tıklamasında, Saniyeler seni tıklamakta. O yüzden ben, Hep seni düşlüyorum. Çocukluğumu düşlüyorum inceden, Gelecek günlerdeki o güzel, Sevdamızı yaşayacağımı düşlüyorum, Ve gelecek günlerde yalnız seni, Yalnız seni bulacağımı düşlüyorum. Öyle olmasaydı asla, Çocukluğumun uçurtmalarını, Umudumun ipine bağlayıp, Sana ulaşsınlar diyerek, Gök yüzüne salar mıydım? Ve bilseydim renklerin, Seni sevmemle, Sana aşık olmamla ilgisini, Seni düşündüğüm her an, Düşlerimin bu kadar neden, Renklendiğini. İlk çağdan bu yana, Gök kuşağı denen şeyin, Sana olan aşkımın, Renklerini oluşturduğunu, Ve ilk çağdan bu yana, Tüm ressamların renk renk, Aşkımızı resmettiğini, Şimdi,şimdi anlıyorum. Elimde ki sigaramdan, Derin bir duman çekiyorum içime, Ve öylesine değil, Her kerresinde seni, Boğulurcasına hem de, Çekiyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
|
|