www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-25-2006, 09:04 AM   #51
İLTERİSKAGAN
Yeni Üye

İLTERİSKAGAN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 15512
İtibar Gücü: 1410
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : İLTERİSKAGAN is on a distinguished roadİLTERİSKAGAN is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen gulum0101
chingy nickli moderatör,sizinle fikir billiği yapsa idi iyi olacaktı,fikir ayrılığı olup kominist dedi diye kötü çocuk ha.deniz gezmiş kominist değilmiydi?yaşasın karl ve lenin,yaşasın bilmem nelerin kardeşliği!!! naraları atan kimdi?bırakın bu sahte haykırışları.....yada sahte ATATÜRKÇÜLÜĞÜ...ATATÜRKÇÜ'yüm diyip kurduğu cumhuriyeti yıkmaya çalışan yobazlar gibi, sadece isim değişikliği ile aynı görevi üstlenen insanları savunmayın......

ya evet...birileri muz gibi soyulmuş....hem ATATÜRKÇÜ,hem kominist.....bunlar paça oldu ama,sarımsak kokusu gitmiyor birilerinin ağzından.delikanlı gibi cevap verin.
ATATÜRK mü.....deniz mi? her ikisi olmaz davanın olduğu zamanda davada olmayıp ahkam kesenler....
İLTERİSKAGAN çevrimdışı  
Old 08-25-2006, 11:30 AM   #52
walsman07
Daimi Üye

walsman07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 197
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1766
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi : walsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond repute

elbetteki atatürk bu tartışılmaz..ama ne demek isteğini de anlayamadım.kelimeleri kısaltmana gerek yok.burası tartışma bölümü eğer varsa bir düşünce ve görüşün bunu ortaya koy.ama hakaret ve rendice edici bir şekilde olmamak kaydıyla...bunu tartışırız..
walsman07 çevrimdışı  
Old 08-25-2006, 11:56 AM   #53
mezarci79
Daimi Üye

mezarci79 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 304
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1783
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi : mezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond repute

Bırakalım Arkadaşlar sağı solu
varsa yoksa devlet ve vatan boşa tartışmayalım bu yüzden nice insanlar öldü
neden cevap verin

Beni Ancak ALLAH YARGILAYABİLİR
mezarci79 çevrimdışı  
Old 08-25-2006, 12:01 PM   #54
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3953
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

konu dozunu aşmaya başladı herkezi birbirine saygıya davet ediyorum !!!

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı  
Old 08-25-2006, 06:29 PM   #55
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1651
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen İLTERİSKAGAN
ya evet...birileri muz gibi soyulmuş....hem ATATÜRKÇÜ,hem kominist.....bunlar paça oldu ama,sarımsak kokusu gitmiyor birilerinin ağzından.delikanlı gibi cevap verin.
ATATÜRK mü.....deniz mi? her ikisi olmaz davanın olduğu zamanda davada olmayıp ahkam kesenler....

yaw kardeşim burda tartişilan bi konu yok kankam sadece ortaya bi konu açti ve deniz gezmişle ilgili bilgi verdi saçmaliği birakin paylaşima teşekkür edelim biraz olur mu ?
Old 08-26-2006, 02:16 AM   #56
chingy
Daimi Üye

chingy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1656
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen walsman07
arkadaşlar chingy doru söylüyor artık uzatmayalım lütfen.kendini bilmeden ortaya bir gaf yaptı.tabi toparlayayım derken iyice doladı yüzüne gözüne sakız gibi oldu.olsun.anlayışlı olmak lazım.

cahil insan davul gibidir sesi tok çıkar ancak içi boştur.kendiside diyor zaten.okey.kapatalım bu tatsız mevzuyu sonra birileri muz gibi soyuluyor
Cahil insan davul gibidir sesi çok çıkar ama içi boştur(tok değil).Aynı zamanda benim bişeyleri toparlamaya ihtiyacım yokki.Ben arkadaşın sözü bana söylediğini zannettim.O yüzden bana yakıştırma yaptıya nihal atsız okuyonmu felan kadının ismini yeni duymuyosam adam değilim.Konuya açıklık getireyim ben kimseyi düşüncesinden dolayı eleştirmedimki.Düşüncemi söledim sizde işte yok şöle dedi yok böle dedi falan fistan.Ben kimseyi kimseyle karşılaştırmadımki.Ya ortaya bi ikilik oluşturacak bişe sölemediğim halde ne bilm bana karşı siper aldınız.kardeşim benim Deniz Gezmiş ile işim olmaz.Zorlamı sevdireceğiniz adamı.Gözümde beş para etmiyo napim.Komünizm ile hiç işim olmazzzz....
chingy çevrimdışı  
Old 08-26-2006, 02:22 AM   #57
chingy
Daimi Üye

Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen lejyoner_33
CHİNGY İŞİNE BAK YA SEN UZATIYORSUN KONUYU YA SEN HALA ŞEYH MEYH PEŞİNDESİN HALA ONLARIN PEŞİNDE TAKILAN ÖRÜMCEK KAFALILAR VAR MI ARABİSTANDA YAŞAMIYORUZ BURASI LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ YEME BİZİ İMZAMI Bİ OKU İSTERSEN ))))
Benim hiçbişeyi uzattığım yok...Benim o bahsettiğin şeyhlerle hiç işim olmaz sen cinci hocalarla takılıyon herhalki daha haşır neşirsin.Bi kere bana şuculuğu buculuğu yakıştırmyın.Kfanızda bi şekil çiziyonuz bu adam böle olmalı diye.ondan sonra biri atsız,biri şeyh sallayın bakalım arkadaşlar.Ben sağ sol anlamam orta yolda giderim.Hiç bi tarafada eğilimim yok ...
chingy çevrimdışı  
Old 08-26-2006, 02:23 AM   #58
chingy
Daimi Üye

Aynı zamanda düşüncelere saygı sınırının çiğnendiğini düşünüyorum bluekeys haklı galiba...
chingy çevrimdışı  
Old 08-26-2006, 01:10 PM   #59
zapata
Daimi Üye

zapata Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 71
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1550
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi : zapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud of

Alıntı:
İlk Gönderen chingy
Aynı zamanda düşüncelere saygı sınırının çiğnendiğini düşünüyorum bluekeys haklı galiba...
çiğneyen sensin istersen yorumlarını bir kez daha gözden geçir
Old 08-26-2006, 03:42 PM   #60
chingy
Daimi Üye

Alıntı:
İlk Gönderen lejyoner_33
çiğneyen sensin istersen yorumlarını bir kez daha gözden geçir
Ben sana şahsi bişe sölemedimki hakkında konuştuğum kişi başka bi kişi değilmi?Ama sen olayı şahsiliğe taşıyosunn.Ne bilm bişeler yakıştırmaya çalışıyosun...
chingy çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı