|  | 
|  | 
|  08-17-2007, 07:38 PM | #1 | 
| Banned Üyelik Tarihi: Aug 2007 Yaş: 19 
 Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts 
Üye No: 44100
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Çölden Mâmûl Kederim Senin sessizliğindir göğsümde çağıldayan Ey suyunda esir kaldığım ırmak Vakitli vakitsiz yeşeren çilem Aynaları kıran zamana, asi öfkem Lâl dilim, hazin hikâyem Darağacından her kaçışım iki rekât Uzaklaşmam hayata ip mesafesi Rüzgârdan kumdan çölden mamûl kederim Gözümde yaş kurumadan önce Ufalanmadan tenim aşkın cenderesinde Nerden gelirsen gel nasıl gelirsen gel 9 Mayıs 2007 Şükrü Özmen | 
|   |   | 
|  08-17-2007, 07:39 PM | #2 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Çözülme Çözüldü hüznümün düğmeleri Çırçıplak bir sıcaklıkla Girecek koynuna Yanan bekleyişlerin Sevabına sevmiş olmanın Günahına batık Ensesi güneşe ve dağlara teğet Soluklar aldıracak Mesaiye geç kalanların Sabah bültenlerinin Tahvilat piçlerinin Hemen bir adım önünde Yongasında sabah telaşının Kitap tezgahlarının Dirilten ferahlığına Kusmadan cehaletini Yürüyüp yangın yeri plazalara Kırık yırtık bir hazana Mısra sıkacak namlusundan Çözüldü gözümün sahte bağları Dupduru bir kız kulesi resmi karşımda Sepetin dibindeki yılandan artık haberim var Rapunzelin sabrını bile ıslatır Denizin mavi tuzlu maisi Çıldırmış bir kıyama kıyıyor akşam ve balıkların bu suçta Kılçık kadar payı yok Dingin bir enginliğe sürülüyor Gecenin resimleri -ki en güzel resmidir gece bu gökyüzünün- Dalgın sardunyalarla avunuyoruz Tel kokusu Boğazımızda pasa durmuş enkaz Rüyalarla okşanıyor Yağmurla durultuluyoruz Yakamozla bağışlanıyor Tüm esrarlı suçlarımız Çözüldü aklımın sorunsalları Ben gittim Kıyıdaki yalnız kadına Sorun-salları......... 12 Ocak 2007 Şükrü Özmen | 
|   |   | 
|  08-17-2007, 07:40 PM | #3 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Çözülmez Düğümlerin İskenderi Aydınlıktan kovulur Yoldan çıkmış esirler Kelepçeler bilekte Ömür gibi çürürken Çünküsüz izahlara Meyleder çünkü Hüznü filmlere hapsetmiş Köle tüccarları Zamanın aksak ritmi Kapıp koyvermezse Sabahın dinginliğini Ardıçlardan dakikalar sağmaya Hiç gerek kalmaz Çözmeye yetmez Akrebin gücü çünkü Karartılmış gizlerin O serin saltanatını Düğümler ekliyor İçimin İskender'i içime Boş beleş hükümdarlığına Bir kısa an daha Katmak adına Uzatmak niyetinde Kellelerden mamul tahtında Kıçını şişirerek Oturma süresini Otursun varsın Uzlaşmaz kılsın Savaşlarla kanla bekleyişle Mesafeler ve Rüyasız uykularla hırpalanan Gece mesailerini Madem ki hüzünle sarmalanmıyor Kadim kavimlere imrenen yalnızlığımız O zaman buyursun otursun Herkes istediği yere........... Şükrü Özmen | 
|   |   | 
|  08-17-2007, 07:40 PM | #4 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ruhumu çalabilirdi her an Herkese galip Sinsi yarasalar Sen, Billur bir kase içinde Göğsüne bastırıp Saklamasaydın. Kedersiz gülüşlerimi uzatan Bu boşluk Senin kılıcınla dolacak Girdapsız zamanların Neşeli piçliği Seninle son bulacak Tüm piçlere babasın Kral senin soyundan Şubat 2006 Şükrü Özmen | 
|   |   | 
|  08-17-2007, 07:40 PM | #5 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   D'artagnan II Demiştim ya Girdapsız zamanların neşeli piçliği Seninle son bulacak diye geçen Bildim son buldu Artık girdaplı zamanlarımın Hüzünlüğü hiçliği başladı Bu bir babalıktır Yerinde yalnız oturan bir adamı Kaldırıp fırlatmaktır uzağa Böylece zamana açtığım Savaşıda kaybetmiş oluyorum Akşamları büyüyen molalar Azalıyor gitgide Göğsün işlevsiz bir kasedir artık Kalpten kara lekeler çıkaracak ecza yok Onun paslanmış cidarında İttir beni sonu yok savaşlara Çünkü savaşmakla anlamlanır ancak Bir muhalifin elleri Ya da Gökte kanlı bayraklar gibi Sıkılı yumruklarla Tüm piçler artık mutlu Kral tahtına döndü... | 
|   |   | 
|  08-17-2007, 07:40 PM | #6 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   D'artagnan III Sen bilinmez yangınlarını Keşfetmekle marifetli kral Nasıl uzun bir gölge bıraktın İçimin avlusunda Sen aşkı hesaplara gömmüş Şiir yiyen canavar Piçlerden kesmediğin umudu Aşktan neden kestin Elinde kılıcın Terliyor avuçların Ece senin git ve al Yoldaşların ardında Bilmesen bunu Yada bilsen Eylemsizliğin nasıl kanatıyor prensesini Aramis kahrediyor Taşlarla yoldaş Atos Haydi davran DARTANYAN Aşka uyandır kalbinin derin uykularını Kral insin tahtından Aşktır gerçek hükümdar. Kasım 2006 | 
|   |   | 
|  08-17-2007, 07:40 PM | #7 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Dalgın DURGUN Kederli Ben kendimi hüznü bilir sanırdım Durgun azapları görmeden önce Tanımsız tarifsiz gözsüz kedere Aşina bilirdim azalarımı Azalarla çekilmiş bir azabım Herhangi bir acım yok Bundan nüksediyor olmalı Ara ara kan gözlerime Perdeler çekiyordum kalın perdeler Hayatla şiirimin orta yerine Attığım hiçbir nutuk küçültmez şimdi Sonsuzluğa karşı ihanetimi Atılmalı evet sonuna kadar Elsiz fersiz yapmacık Kalbimin çürükleri Dolan nedir ki bu boşluğa Gecenin mirası bir sabah mı hep Sabahsız ******* yaşamadım hiç Ruhumsa yenilmedi asla Dünyanın eşkıya duruşlarına BİTTİ Yenildim hüsran oldum Malumat bana azap Gölgem düşmanım oldu Aklımın kırışıklıklarını açan Dalgın DURGUN kederli Bir hayalet mi olacaktı Karşımda duruyor küstah edasıyla Belanın en belası keder anlarım Atlamazdım asla ben o kuyuya O beni çekmeseydi karanlığına -Nerdeydin gel bakalım sert adam Alalım kalbinin demir tozlarını Bizde bu iş için en mahir mıknatıs var- Git Zaman Ellerine güzel bir kına yaksın Ki biz şehre girerken Sancak sende olacak Güzeller güzeli bir kuşatma Senin ellerinde Anlamlanacak Direndik savaştık Ve işte aldık kenti de O zaman ne bu hüzün kalplerimizde Aldığımız bir kent ise Verdiğimiz nedir İsyanın ateşine 19 Ekim 2006 Şükrü Özmen | 
|   |   | 
|  08-17-2007, 07:40 PM | #8 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Dayan Diren Şiirlen İtiraz edilebilir mi Günahın ölümle kesilmesine Aşkın yeşeren bilinci Nefretin istiğfar makamı Ölümle Ah! .. Renkleri bir ton açan yağmurları Gömleğine düğmelemiş saydamlık Ah! .. Şiiri kaftanında bir yama sayan katılık Efkârın dibine doğru giden Derin yolun yolcusu Yol yorgunu uykuda.Derin Kelepçesiz saatleri esreden Zümrüt yeşili bir ahenkle Karşı konulabilir mi Karşılıksız ölmenin günahsızlığına Yelpazenin farkından hayata yaklaşan izah Var mı çaren Dudakları aşktan yanana Su veren elin çatlağına Ey! .. Kulede resimlerle avunan bilge Kaç mağara aydınlatabilir ki Sendeki arkaik malûmat Fildişi Kulağında Selimî bir küpe Yorulmaz mı durulmaz mı İnce ince kıyılıp savrulmaz mı Samandan sanrıların Dudakların çatlaksa Rüya yangınından kalma hasarla Fillere kin unutturan tebessümün Yetişmiyorsa ölümün âsâsını kırmaya Ayan beyan yenilen Diren Dayan Şiirlen… | 
|   |   | 
|  08-17-2007, 07:41 PM | #9 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   De Bulutlar yağmura meyyal Gökler sağanağa muhtaç Gözlerimde... Sema karanlık Ve girift Yüreğimde İncecik notalar Hüznüme değip Epritir hayatımı Ki tüm güzellikler Elinde olmalıydı Şu küçük kızın Şiirde... Yeryüzü elem girintileri Ve yeryüzü Sevinç çıkıntıları yapar Duyguların fırtınasından Gönlümde... Okyanuslar Med Ve okyanuslar Cezir Gelir vurur Gider durur Dalgalar Darağacı gölgesindeki Ruhumda... Kuşlar Bahara serenatlar sunarken Tetiktedir yaz Ve güz Bekler kendi zamanını Kaderini bekeleyen İçimde... 2001 Şükrü Özmen | 
|   |   | 
|  08-17-2007, 07:41 PM | #10 | 
 İtibar Gücü: 0 Rep Puanı : 2150 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Deniz Tuzu Öldür aklının şeytanlarını Yarama deniz tuzu basma sevdiğim Kaldır aradan mesafeleri Hüznüme hançeri sokma sevdiğim. Aşkının ateşi yaksın ruhumu Tek siteminle yakma sevdiğim Geleceğim her gel dediğinde Yeterki kalbimden çıkma sevdiğim 19 Aralık 2006 Şükrü Özmen | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |