![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1722
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() HEP SENİ SEVDİM
Hep seni sevdim Yaz kendini anlatırken yaprak yaprak Günler ne çabuk akıp geçti sevgilim Yüzyıllar geçti sanki aradan Yollar yollar boyunca yan yana Hangi yokuşu çıktıysam seninle Kuşlar uçuştular saçlarından Hep seni sevdim, silinmez izi Sevimli şaşkınlıklarımın o yazdan Kır kahveleri kuş sürüleri sonra Konuşmadan oturduğumuz masa iskemle Demli çay, demli çayın buğusu O yaz daha mutluydu seninle Senin MAVİ miydi ya kalbinin sesi Bir saat gibi işlerken kendiliğinden Yine buluştu gözlerimiz sevgiler üreten O yaz seni ne çok sevdiğimi Öğrendim bir akarsuyun sessizliğinden Bulutlardan bulutlara çıkardım o yaz Çiçekler suladım her günbatımı Çocuklarla konuştum hüznü unutturan Yalansız hilesiz sevdim seni Çiçekler çocuklar ezgiler içinde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() BENİ BEKLEDİNSE
Sevda değildi bu Sanki bir düştü Sürecek diyordum Sonsuza kadar Takvim yaprağına Ayrılık düştü Aramıza girdi Bu kara duvar Beni bekledinse Yağmurda karda Beni bekledinse Deli rüzgarda Beni bekledinse Yorgun yıllarda Susuz yüreğimde Çiçekler açar Yüzün ay ışığı vuran bir koydu Saçların gecede saman yoluydu İçin güneşlerle dolu doluydu Önce gözlerine gelirdi bahar Beni bekledinse Yağmurda karda Beni bekledinse Deli rüzgarda Beni bekledinse Yorgun yıllarda Susuz yüreğimde çiçekler açar Çorak yüreğimde çiçekler açar... (= |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖZLENİRSİN SEVGİLİM
Ne kaldı, ne kaldı son güzden geriye Sevgilim, beklemesini bilenim benim Kar yağdı kirpiklerine Kar sesi kuşattı çevremizi Umutlar gibi birikti kar Özlemler gibi birikti Biliyor musun acılardan örülü Sözcükler kaldı aramızda Acıları tersyüz ettik Yenildik, evet düpedüz yenildik İçimize bıraktık kar sesini Yeni bir ezgi üretecek olan Çığlıklardan, kurumuş gözyaşlarından Biliyor musun gülün kokması gecikecek Bir kuş sesi gömleğine işlenecek Çok eski bir gökyüzüyle birlikte Orda burda söylenecek Huma kuşunun göğsünde dinlendiği Üşümüş, yorgun ama umutsuz değil Canımın yongası, sevgilim, bir tanem Ne kaldı, ne kaldı geriye acılardan Eski alınteri, aşksız kaldı birçokları Çocuklar kutup mavisi ağladı Kimse artık hüzünleri anlatmasın Ne vakti, ne yeri, ne bir anlamı kaldı Güzelim, bir tanem, canımın yongası Bir karanfilin suya eğilimi gibisin Öylesin, özlenirsin, gel artık kar yağdı Bize paylaşacak aldanmalar kaldı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni sevmek mor denizlerdi biraz
Ne kadar gidilse bir o kadar bitmeyen Umutlar ve yıkılmalar ardında direnilen Seni sevmek mevsimler içinde en güzel yaz Seni sevmek yaşamın aşılmaz büyüklüğü Seni sevmek kan dolu yüzyılları korkutan Ve sığınıp ılık kıyı kentlerinde biraz akşam Seni sevmek çocukların düşlerinde gördüğü Varılırdı daha saydam günlere isteseler İsteseler yalnızlık giremezdi evlere Seni sevmek bir kırlangıç olacak bekleseler Ve uçacak durmadan adasız denizlere Kim bulacak cam kırığı gözlerinde sevgimi Sonra yalnız kalmak gibi yoksulca uğuldayan Bütün okyanusların baş eğdiği tek kaptan Sana verdim geç diye bütün denizlerimi....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Felli
*** Felli..prangalar vurmuştum her yerine..sana yakışıyordu.. *** Felli..prangalar vurmuştum her yerine..sana yakışıyordu..ben istemezdim..yaşlı bir kurt ulumasıydım..sen tiksinirdin..bense severdim peşinden sinsice gelmeyi..her bir şeyin tersi var felli..şimdi yaşlı bir ayak gibi yorgunum..ağrılarım var..artık sen gel benim peşimden..şu azgın kalabalığı ürküterek..ve bana dokun felli..beni yağmur gibi okşa eşsiz bir hazla çıkararak elbiselerimi Felli..seni nasıl da çılgınca arzuluyorum..önümüzdeki ve arkamızdaki ateşler midir yoksa evrenleri onaran kudret.. Sana söylemedim içimdeki vahşet yüzünden..ve bir gün hayvanı olursam diri göğüslerinin..hayvanı olursam körpe ve beyaz baldırlarının..anlarsın ki insanım felli..o zaman beni affet.. Bilmiyorum felli..niye doğduk..neden ölürüz..oysa gün gibi aşikar..ve açık seçik ortada her yerini hasretle beklediğim.. Felli..çok uzak bir ihtimal var..seni yalnızca sen olduğun için sevmek..oysa ben seni..her yerime uygun düştüğün için sevdim..ve her şeyime uygun düştüğü için her şeyinin.. Felli..görüyorum..yürüyorsun şaşkın bir kalabalığın ortasında..ve inciniyor kutsal vücudun..ve inciniyor kimi beklentilerin..yürüyüşün felli..bana doğru..her bir şeyden güzel yürüyüşün..seni içimde durmadan yükseltecek Niye doğduk felli..neden öleceğiz günün birinde..bilmiyorum..seni böylece beklerken..ama ateş benim yüzümdedir..ama yüzün cümle yüzlerin en güzeli.. Bir şey aşıralım bilinmezlik içinden..Felli..bir tenhada bekliyorum... Yazan:Erkin Ozan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Silahlara veda
Geceye rüyaya ve sana Yalnızlığın geyik gözlü köşesinden Düzenlerin çıkmazına Çizdiğim resmin Saat kulesi ağlıyor Ağzım o çeşit yok Şişe bu çeşit var Sen bir gece gelsen Güneş doğmasa Gitmeden yine gelsen Bu yeni geleni Bu bize bakanı Sana bir anlatsam Güneş doğmasa Sandıkların içini göstersem sana Çizdiğim resmin Yalnızlığın geyik gözlü köşesinde Bir rafa koyabilsen Olup biteni ve onları Sabaha kadar konuşsak O ürkek ürkek bakanı sana bir anlatsam Ateşi karı tüfeği çeksem Ocağa pencereye kapıya Kemana veda Yağmurda şeytan ve şapkası Silahın ölümünü kutluyorum Tren kaçırmış gibiyim Sana veda... Abdurrahim Karakoç |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkum seni görmekten değil.. Daha sonra seni görememekten..
Şüphem sevgimden değil.. Verememekten.. Senden kaçışım sevmediğimden değil.. Çok sevdiğimden.. Kaçışım senden değil.. Sensizlikten!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyüklerle ben yapamıyorum
çocuklar da almıyor beni oyunlarına devlet dairesinde yangından kurtarılmayacak sıkışmış bir çekmece gibiyim açılamıyorum sana Kardeşiyle sokaklarda hep bir örnek giydirilen sen nasıl sevmezsin eşitliği yürürken düşen çoraplarını aynı hizaya getirmek için annen değil miydi önünde diz çöken Öpüşme sahnesinin tam ortasında içeri girdiğin yazlık sinemanın yer göstericisiyim yürüyorsun fenerimin ışığında yer:Kız Kulesi ve sonu ayrılıkla bitecek hüzünlü bir aşk filmini oynuyor beyaz duvarında Bir kez olsun çıkmazken ağzından seni sevdiğimi her gün söylememi yadırgama bil ki bu şehirde iskelenin verilmesini beklemeden atlarım vapurlara Son karesi gibi Red Kit'in batan güneşe doğru sürerken atımı gitme kal demeni bekliyorum ama yalnızca rüzgar çekiştiriyor atkımı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir bilsen
Sensiz seninle uyandığım sabahları Seninle geçen rüyalar ardından Bir bilsen Gözlerimin gözlerini aradığı günleri Olup olmadığın her mekanda Bir bilsen Kalemimin adını eskittiği akşamları Acemi bir şair olduğumdan Bir bilsen Göz yaşlarımın şarkılarla dost olduğu *******i Hele birde gece yarının ardındaysa |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En uzak mesafe ne Afrika’dir,
ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler ne de yildizlar *******i isildayan... En uzak mesafe iki kafa arasindaki mesafedir birbirini anlamayan... En uzak mesafe iki kafa arasındadır... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|