![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Allah yoldaşımız oldukça yıkarız bütün putları
Zannetmeki sen salih olursan yolda bırakır kullarını Allah asla sevmiyor yeryüzünde fitne fesatçıları Dost kendine gel bizden liyakat bekliyor Bedr'in aslanları Zaman dövünmek değil yeniden ayağa kalmak zamanıdır Zulum abad olurken görevin mazlumla kolkola girmektir Allah'a sığın samimi olursan niyetinde Resul yoldaşındır Ayağa kalk delikanlı mazlum senden medet bekler Senki Musab bin Umeyr İkrime Fatih Sultan Mehmet'in Akranı Resul'ün Sina çölünde yol gösterdiği Yavuz'un Soyundan Züleyha Hatice Nene Hatun'un yoğuruldun Hamurundan ey delikanlı yazılacak destan var kalk ayağa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Delikanlı bakire
Dikkat et aşk, yürek bakire Delikanlı sevdalar yakmasın canını Bilmez acıyı, anlamaz sevdayı Gözyaşını nereden bilecek ki... Sen yaşat onu, Zamanı durdur işte Ne biliyim, saçmala bazen Yok, dur dur sakin ol Kandırma sakın, o yetinir azla da Sev sadece... ADAM gibi ama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Delikanlı dediğin Fâtih gibi olmalı
Dilde, Teknikde, Mathematik’de bir Delikanlı dediğin Fâtih gibi olmalı Dinde,Tasavvufda,maneviyat’da pir! Delikanlı dediğin ahlaklı,terbiyeli olmalı Kazancına, rızkına haram bulaştırmasın Çalışmalı alın teri ile hemde hiç durmamalı Emeğin karşılığını nesline haram ulaştırmasın! Delikanlı dediğin kız peşinde koşmamalı Ahlaklı ve akıllı olanın peşindedir zaten kızlar Koşmamalı derken! Sınırı,hududu aşmamalı Yoksa! Zâbıtlar tarafından takip ediliyor izler! Delikanlı dediğin gâyet vakûr olmalı Íçi sevinç,sürûr kalbi heyecan dolmalı Ahlak fukarâlarını bulup gaz gibi yolmalı Namusuyla,şerefiyle tertemiz ölmeli! ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SON DELIKANLI
SON DELIKANLI Tablolar yine flu, Kizamik olmus, Kolega. Senfoniler yitik; Mansetlerinde 'o(YASAK KELIME)' Bu... oynamak... ve saire... Kirvesiz son delikanli, Avuclarinda, siyanür. Duman eteklerinde Bel lastiwi incelms. Son elâ gözlü umut; Narin yikintilari getir |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçmişti yine Kompleks Delikanlı
Başı masa üstünde sızıp kalmıştı. Kuru Karanfil gibi boynu bükük, Bülbülünden olmuş bir gül gibi solmuştu. Ne yazık ki sonuna gelmişti. Lanet etti,her neye değer verdiyse. Ömrü bir Yosma için solup gitmişti. ‘AH’ çektikçe yandı Ferhat misali. Büyüyüverdi birdenbire gözbebekleri. Vel hasıl Hayat Muhasebesi, Tozlu bir Acem Halısı gibi, Gözleri önüne seriliverdi. Tanrı’nın verdiği son bir nefesle geveliyordu. Ölüm Meleği Azrail bile Acımış olacak ki bu Bahtsız genc’e, O’nu oracıkta alıverdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle bir güzelsin ki
Gözlerini güneşten çalmışsın sanki Bakanı kör edecek kadar parlak Bir okadar da çekici Ve çocukların hepsine haksızlık etmişsin Bütün güzel gülüşleri kendine almışsın Sevdiyine de kusursuzsun haaa Ruhunun derinliklerine kadar Almış ve vermişsin hep |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmiş duygularım kalmamış umut yeni sevgili bul sen beni unut.sana bir teselli belki bir ümit verecekse eğer onunla evlen.
Ben çileden başka bir şey vermem dert dolu dünyama gel gir diyemem sen sevgi dolusun mutsuz edemem benden umut keste onunla evlen.Dünya döndü durdu ben aynı garip kaldım kaderim bu diye hem ben katlandım gece gündüz gizli gizli ağladım mutluluklar sana onunla evlen… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Offf anam offf ne desem boş hancı sarhoş yolcu sarhoş bu şiirimde bu feryadım benden geldi sana tanrım.
Madem beni sen yarattın bir yol göster bana tanrım bir yer verdin yarılmadı felek kahpe desen yalan kulun kul olmadı bu dünyada dost kalmadı.bir yol göster bana tanrım.ayrılığı anlımıza kara yazmışlar en acı dertlerimize reva görmüşler seni sevdim diye bana deli demişler. Ben senin aşkına yarim layık değilim affet beni affet beni canım sevgilim ben senin aşkına canım layık değilim.kalbim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana öyle bir gün ver ki
Sonsuzluk kadar uzun olsun Yarınlarım bugün olsun Ruhumda aşkın renkleri Pembe,mavi,yeşil olsun Sarılar sarsın onları Dalgalar ebruli dursun Bana öyle bir gün ver ki Sonsuzluk kadar uzun olsun Su üstünde oynaşan dalgalar gibi Benim aşkımda ebruli Ruhumun desenleri, Yüreğinde nakış olsun Bu sevginin hikayesi Ölümsüz bir motif olsun Bana öyle bir gün ver ki Yarınlarım bu gün olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlarım, ağlarım..
Rüya denizinde ağlarım. Koca denizde, birbirini kaybetmiş, İki şaşkın balık gözlerim.. Ağlarım, ağlarım.. Parça parça, dalgaların pençesinde Kayıp bir bebek gibi ağlarım.. Ağlarımı astım hayallerime, Gözlerimin takılmasını beklerim.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|