![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Amerika'da zencinin biri pasaportunu kaybetmis. tam
da Türkiye'ye tatile gidecegi gun. aksilik bu ya... Uçagi kaciracak, kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasin mi?!.. hemen almis yerden, bir bakmis ki Leanardo di Caprio'nun pasaportu.. "ne olursa olsun" demis ve sansini denemeye karar vermis. çikarmis leonardo'nun fotografini, kendi fotografini yapistirmis.. Uçmus Türkiye'ye. Atatürk hava limaninda görevli gümrük memurunun karsisina geçmis.. kim olabilir memur.. tabi ki temel... :-) Almis pasaportu eline. Temel adamin ismine bakmis: "Leonardo di Caprio", fotografa bakmis, bir zenci. adama bakmis ayni zenci... bir kaç saskin bakistan sonra temel obur masaya seslenmis, "Ula Cemal, bu titanik batmis miydi, yanmis miydi?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HİTLERİN SINAVI
Hitler üç esir yakalamis, Ingiliz, Fransiz ve bir Yahudi. -"Size soru soracagim, bilirseniz sizi birakacagim" demis. Ingiliz'e sormus -"Titanik kaç yilinda batti?"Ingiliz hemen cevap vermis - "1912" diye. göndermis Ingiliz'i. Fransiz'a sormus bu kez: "Titanik'te kaç kisi öldü?"Fransiz cevap vermis -"1050". "Tamam, sen de gidebilirsin"diye özgür birakmis. Ve Yahudi'ye dönmüs; - "Say lan isimlerini!" ___________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Temizlikci bir kadin disardan ilkokul diplomasi almak
icin sinava girer. Tabiat bilgisi sorulari ve cevaplari soyle: Soru : Mide ne is yapar? Cevap : Sindirim yapar, yediklerimizi ogutur Soru : Akciger ne is yapar? Cevap : Solunum yapar. Bizi yasatir. Soru : Kalp ne is yapar? Cevap : Dolasim yapar. Soru : Beyin ne is yapar? Cevap : Bizim apartmanda kapicilik yapar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ve Dursun kahvenin önünde oturuyorlarmış.
Bir turist gelmiş ve Temel'e İngilizce yolu sormuş. Temelde ses yok. Turist bu defa Almanca sormuş. Temelde yine ses yok. Turist bu defa Fransızca konuşmuş. Yine ses yok. İspanyolca, yine ses yok. Turist kızmış, bağırıp çağırdıktan sonra çekip gitmiş. Bunun üzerine Dursun Temele, - Bir lisan öğrenmemizin zamanı geldi galiba... demiş. Temel ise Dursun a dönerek, - Boşver, ne gerek var? Adam dünya kadar lisan biliyor ama bir derdini anlatabildi mi?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Genc cocuk son model Porsche"si ile yolda ilerlerken kirmizi isikta
durur. Tam o sirada arkadan gelen bir kamyon buyuk gurultu ile arabaya carpar. Ikisi de inerler bakarlar ki arabanin arkasi hasat. Kamyonun soforu gencin ayaklarina kapanir: "Abicim sen beni affet. Ben 30 yil calissam bunu odeyemem. Sen su kardesini affet" der. Cocuk bakar ki adamin hakkaten hali vakti pek yerinde degil. Adami affeder ve arabasina binip yoluna devam eder. Cocuk iki, uc isik sonra tekrar durur. Derken yine buyuk bir gurultuyle arabasina arkadan carparlar. Cocuk arabadan iner bir de bakar ki yine ayni kamyon soforu arabasina vurmustur. Ancak bu sefer sofor kamyondan disari cikmadan sadece kafasini pencereden uzatir ve: "Abi benim ben. Devam et!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 1861.Çimlere basma Melih,
Çimleri eziyorsun. Kusura bakma Melih, .bneye benziyorsun... 1860.Soru: İngilizler kibarlık olsun diye erkek cinsellik organına centilmen diyormuş, niye ? Cevap: Niye olacak kadınları görünce ayağa kaltığı için 1858.Soru: Bir inek möö demiş ölmüş,neden? Cevap: Çünkü inek son nefesini vermiş... PUHAHAAAAAAA... 1856.Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz,nedir bu? Cevap: Spastik arı 1851.x: Hanım ben bu akşam geç gelicem. y: Niye? x: Geciktirici kullandım da ondan. Hebele höbele hebele hübele...... 1850.Soru: Turkcell yeni bir uygulamayla ağaçların üzerine verici yerleştirmiş bu uygulamaya ne ad vermiş? Cevap: Bitki CELL 1837.Soru: Kızın birini becermişler ama kız üzülmemiş.Neden? Cevap: Çünkü kirlenmek güzeldir... wwwwwuuuuuu hahahhahhaahahahaa 1836.Soru: Karaoğlan Karacaoğlan'a ne demiş? Cevap : Seninki benden kara wwwwuu hhahahhahaaha, 1833.x: Abi bugünlerde gözüm çok kızarıyor Y: Valla benimki de arıyor 1830.Soru: Keto abi,sen doğuştan mı böylesin sonradan mı oldu? Cevap: Ben önceden normaldim, bi gün otobüste basamakta dururken otomatik kapı çarptı. 1829.Soru: Bir adamın kafasına piyano düşüyormuş tam düşmesine bi karış kala adam ölmüş neden? Cevap: Çünkü adamın aklı bi karış havadaymış? 1825.Soru: en temiz böcek hangisidir? cevap: HAMAM BÖCEĞİ MUHAHAHMUHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Beş Para
TIR şoförü orta yaşlı bir adam, kamyoncuların durup yemek yedikleri benzin istasyonunda kahvaltısını ederken içeriye, deri ceketli, dev gibi üç tane motorsiklet sürücüsü serseri girmiş... Birincisi adamcağızın tabağındaki çorbada sigarasını söndürüp barın önündeki sandalyeye oturmuş... İkincisi adamın içtiği suyun içerisine tükürüp bardaki yerini almış..Üçüncüsü de adamın tabağını ters çevirip arkadaşlarının yanına geçip oturmuş Adamcağız en ufak bir itirazda bulunmadan, barı sessizce terk etmiş. Kısa bir süre sonra serserilerden biri garson kıza dönüp; -"Ne biçim herif bu? Erkekliği beş para etmezmiş!.." demiş. -"Evet!" demiş kız, -"Şoförlüğü de beş para etmezmiş... Biraz evvel benzinlikten çıkarken dev gibi tırı ile üç Harley Davidson'un üzerinden geçti!.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Tarikat
Temel mahalledeki tarikata girmek ister. Tarikat evinin yolunu tutar. Bizim Temel'i şeyhin karşısına çıkarırlar. Şeyh Temel'e "tarikata girmek istiyorsan bir hafta hiçbir kadınla birlikte olmayacaksın" der. Bir hafta sonra Temel tekrar şeyhin karşısına çıkar. Şeyh sorar; -Nasıl Temel? Bir hafta dayanabildin mi? Temel cevaplar; -İlk gün çok rahattım, ikinci gün biraz zorlandım, üçüncü gün kendimi çok zor tuttum. Ama dördüncü gün bizim hanımla Migros'a gittik. Hanım üst raftan deterjan alırken bacakları gözüktü. Ondan sonra da dengesini kaybetti ve kucağıma düştü. Bende dayanamadım, hallettim. Şeyh; -Aaa Temel o zaman seni tarikata alamayız Temel; -Siktir et tarikatı, bizi artık Migros a almıyorlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Görev Tanımı
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylık ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Seks ve Seyahat
Adamın biri gazetede bir iş ilanı görür hemen iş ilanı veren şirkete başvurur.Patron bunu karşısına alır ve sorular sormaya başlar. -Eğitiminiz nedir? -Orta 2 terk. -Bildiğiniz lisanlar? -Yalnız Türkçe. -Elimizde tam size göre bir iş var, seks ve seyahati sever misiniz? -Oooo bayılırım. -Stir git!... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|