![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8784
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine sancısı yaralanmış bir istekle ,
Kadere sordum , Neden sen orda ben burdayım diye, Kader dedi ki , Kaderine çok güldün sen , Birazda ağla dedi bana.. Şimdi ağlıyorum , Hem kaderime , hem sana , hem bize... Bilmiyorum bir çıkar yol , Ağlayarak geçiyorum ince ipin üzerinden... Bir bir asıyorum dertlerimi bir ağacın dallarında, Ve o ağaca bağlıyorum tül tül dileklerimi... Suratıma çektiğim yorganı kaldırıyor kader bir an , Ağladığımı görüyor, Anlıyor o da , yaşlarımdan okunuyor adın.. Uzaklardan da belli oluyor , Meleklerde soruyor yaşlarımda ki adın ne anlama geldiğini, Söyleyemiyorum kader ayırdı bizi diye.. Kader'de ağlar diye... Bir gerçek düşlüyorum sonu hayalime dayanan, Hayalim gülüyor , Bu nasıl bir düş diye.. Sonra hayalim kaderime bakıyor , Kaderim ağlıyor bu sefer, Kaderime bakıyorum , o da bana aynen bakıyor, Güldür beni diyorum , güldüremem ki diyor.. Ağlatmayı başarıyorum kaderimi, Bir an olsun silinmiyor adın , Bir an olsun dinmiyor kaderimde ki o tatlı sancın... Bu gece anlıyor bana ait olan herşey , senin aslında hayal olduğunu.. Sen hep gülüyorsun, Bende kaderimden istiyorum ki, Hep gülesin , Bembeyaz dişlerini gösteresin herkese , O tatlı gözlerini, O hırcın kaşlarını, Ve sana anlam katan yüreğimi de , Ama yüreğim bir adım geri gitti bu gece... Kahrolası gece.. Bana birşeyler söyle , Hayallerim yıkıldığında , , Yada yağmur gibi düşmeden gözlerime yaşlarım , Birşeyler söyle.. Şu kahrolası kadere, Daha fazla canımı acıtmadan, Birşeyler söyle yalvarırım... Saatler on ikiyi geçmeden , Rüyalarıma girmeden , Birşeyler söyle... Bu oda'da kıyametler kopmadan birşeyler söyle.. Meleklere sözüm varken , Bu sözler yok olmadan birşeyler söyle.. Çok istiyorum birşeylerin olmasını , O küçücük yüreğinin benim için çarpmasını , Ve adım gibi biliyorum kader'in bana güleceğini, Kaderim ol, Kaderimle yok olmayı bana bırak... Ölüm korkusuna alışığım ben... Ne de olsa bir kelebeğin ölüm korkusuydum bir zamanlar... Hadi güldür yüzümü , Yolda yürürken , "Ben imkansız aşklar için yaratılmışım" şarkısını söylet bana.. Söylet ki tatmadığım mutlulukları patlat yüreğimde... Bir silah gibi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Camdan parçalar dökülüyor ellerimden
Ne zaman tutsam kırılıyorsun Bir bardak su koymama bile müsaade etmeden Her seferinde topluyorum seni Ellerim kollarım kan içinde paramparça paramparça aşklar yaşıyorum kendi çapımda Susmak istiyorum konuşmamak Seni çiğniyorum ağzımda Sus pus!! Boğazım kan içinde konuşamıyorum Ellerim parçalanmış dokunamıyorum Ayaklarıma batmışsın gelemiyorum Kalbim kan revan hissedemiyorum Yeniden camdan bir sevgili yapıyorum kendime |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzun zaman oldu biliyor musun?
Bu kağıtla bu kalem buluşmayalı.. Belki de çok şey daha var içimde buluşmak istediğinle buluşamayan Çok şey!! Yine bir durgunluk havası var bende.. Yine duygusallık.. Ve yine bir şeyler çırpınıyor yüreğimde Yüreğimin de içinde.. Bir kuş saklı sanki göğsümde Ha uçtu..Ha uçacak..! Ellerim göğsüme bastırıp.. Avuçlarımın içine alıp onu.. “Uçma..!Gitme uzaklara..!Yanımda kal!” dercesine.. Yalvaran gözlerle bakıyorum gözlerine .. Şimdi, sen ve ben.. Her şey o kadar erken ki..! O kadar bebek ki hislerimiz.. Bir daha kaybetmek var en kötüsü Bir daha ve son defa kaybetmek.. Ve büyütmeden öldürmek var o bebeği.. Belki de zamanım yok,o zamanı olmayanı beklemeye Ya gelmezse o beklenen o zaman..! Ya da gelmeden zaman biterse..! Apaydınlıkken şimdi her yanım, En aydınlıkta büyütmek istiyorum o bebeği O zamanı olmayanı bekleyip de boşa geçsin istemiyorum bu aydınlık zamanım Karanlığı bulmak da var Ve bir daha aydınlığa dönecek gücü bulamamak da.. Hadi gel!! Neyse elimizdeki şu an içimizi aydınlatan.. Bittiği yere kadar yaşayalım Göreceksin!Yaşadıkça bitmeyecek.. Yaşadıkça daha da aydınlanacak içimiz Mutluluğun En Güzelini Yaşayacak Kadar Özgürsen; Sevginin En Ağırını Taşıyacak Kadar Güçlüysen; Hadi Gel!!Bekleme.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() buraya kadarmış her şey
titreyen eller nemlenen gözler dururcasına çarpan kalp buraya kadarmış hiç beklemedik yerde bir selamla başlayan hiç beklenmedik bir yerde elveda ile biten zamansız aşk her şey zamansız oldu gelişin zamansız gidişinde öyle işte böyle söylenecek çok şey kalmıyor geriye kelimeler boğazıma düğümlendiği bir anda söyleyebildiklerimi söyledim o gün kan ağlıyorken içim güle güle diyebildim sadece |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme Seni Özledim
Azaltma baharları İşletme bana aşk adına günahları Fırtınalı bir gece gibi esme Bu son kez, mi bakışın gözlerime Bu son sözlerin, mi Sen yüreğimden yol alırken Silemem izlerini yıllarca. Gitme seni özlerim.... İliklerime işliyerek esiyorsun. Keskinliğin çaresizliğim oluyor. Gitme sabahlarım güneşsiz olur. Güneşine uzanamaz ince dallarım. Acılar bedenimi ezer yoğurur. Dayanmaz yüreğim korkular büyütür. Uğruna ölecek kadar sevdiğimsin. Gitme seni özlerim............ Ayrılık girdi, girecek kanıma. Nasıl anlatırım yüreğimdeki yangınlara. Ne derim düşen takvim yapraklarına. Gitme seni şimdiden özledim. Bittimi vadem doldumu. Gülermisin şimdi gözümdeki yaşlara. Gitme uğrunda verdiğim can hatrına. Gitme seni özlerim....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve sen ağlarken
Kahrolacağım ben sensiz *******e Seni düşüneceğim hiç durmadan Seni anımsayacağım yağmurun her yağışında Renkli düşler kuracağım güneşin her doğuşunda Ve sen ağlarken Duygularımın donduğunu hissederek taş kesileceğim Bir an dudaklarımda kalacak kelimeler Kuruyacak göz pınarlarımda gözyaşlarım Ve sen ağlarken Kahredeceğim ben bu dünyaya Nefret kusacağım aşka inanmayanlara Bizden beter olmalarını haykıracağım Seven gönülleri çekemeyenlere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENİNLE ÖLMEK İSTİYORUM
Dagbasinda bir avci kulubesi Yerler dizboyu kar Ocakta ates Disarda ruzgar Hadi gel Once sevismeliyiz uzun uzun Yerdeki ayi postunun uzerine uzanmaliyiz Butun vucudunu santimetre karelere ayirip Birer birer opmeliyim Ve sonra simsiki sarilmaliyim sana Boylece olmeliyiz Aradan yillar gecip Bizi bulduklari zaman Etlerimiz curumus olsa da Kemiklerimiz ayrilmamali birbirinden Hadi gel Nefes almak huner degil Seninle olmek istiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Kişilik Mutluluk
En az iki kişiliktir mutluluk. Mutlu etmek oradan gelir. Mutlu olmak;mutlu etmek... Yada eğer mutluysan sen, Seni mutlu eden nedir,kimdir? Seni mutlu eden,''mutlu etmek''tedir. Sende ''mutlu olmak''tasın. En az iki kişiliktir mutluluk. Daha da çoğalır,bitmez duygudur mutluluk.. Ancak sona erebilir. Sonra bir dost çıkagelir.. Mutlu olursun, O da ''mutlu etmek''tedir. ''Mutlu olmak''tadır.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Susuyorum...
Akşam olmakta ve bulutlar alev alev gibi yanmakta Susuyorum... Sensizlik tüm bedenimi sarmakta Beni yormakta Susuyorum... Nefsim hatıraları yar edip kahrolmakta Hayalin akşamın gizemine dolmakta Bakıyorum... Geçmiş günler ileride bir serap Bakıyorum... Kızıllıkta sen, denizde parça parça bir kalp Zihnimdeki hücreler bir dönme dolap Bakıyorum... Gurbet yolunda çırpınan kara sevdam sahilde yalnız kalmak mahkum bir ben Ağlıyorum... Bu akşamda hayalin kaybolup gitti Ağlıyorum... Sevdam kendini yollara teslim etti Bu bir senin için Ağlıyorum... Ufuktaki o adam meğer benmişim Yokluğun ne kötü , seni ne çok sevmişim |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vakit gitme vaktidir şimdi..
Acıları yüklenip gitme vakti. Geride bırakmalı yalan bir hayatı Yaşanmmış herşeyi.. Sormadan.sorgulamadan.. Daha fazla yormadan sancılı yürekten;gitmeli şimdi.. Vakit yol alma vakti Şimdi.rüya deyip Herşeye;ilk adımı atma vakti.. Vakit kadere inat yaşama vakti. Kaderin kucağında Oyuncak olmayı kabullenmeden;kaldığı Yerden devam etmeli....... .................................................. ................... Gönlümde bir panayır var...... Dönme dolabın içinde yüreğim...... Uzatıyorum ellerimi........ Bulutlar bir adım ötemde..... İçimdeki kız çocuğu serzenişte. .................................................. .............. Hayatın En Hüzünlü Anı Mevsimine Kapıldığın Kişinin Bahçesinde Açabilecek Bir Çiçek Olmadığını Anladığın Andır........ .................................................. ................. Geri dönülmez bir yoldayım Bir avuç toprak son nasibim. Güneş olsa da ben neyleyim Gönlümde akşam oldu benim Bazen bir rüzgar eser Bazende düşen bir yaprak Tut ellerimi istersen Maziye uzanarak... Tut ki hatalara düşmüşüm Tut ki,sevdalanmışım zamansız......... .................................................. ...................... Ağlama zavallı kız!yolun sonuna geldin işte... Karanlıkta yaşayacaksın artık tek başına! Korkuyor musun?Korkma,ağlama boşuna! Sen tek bırakıldın karanlıkta! Orda yaşamayı öğren artık,yalnızlığınla başbaşa...... Bi el uzanır belki sana sımsıkı tut ve hiç bırakma............ Tut ki hatalara düşmüşüm Tut ki,sevdalanmışım zamansız......... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|