![]() |
![]() |
#591 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57927
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Oda Ve Adam
Bir oda düşün dört yanı beyaz Bir adam düşün kırgınca biraz Ne oda dolu ne adam yanlız İkisi birden telaşlı bu yaz Adam gidince oda boşaldı Oda doluca adam şaşırdı Adam odada anıyla dolu Oda adamı acıya boğdu Oda adamla bugün anlaştı Adam odaya hiç bulaşmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Olgunlaşacağım
Bittiğinde Meyvası Ölümün Son kadehi Yuvarlayacağım Sonra Kalabalıklar gelecek Denizden Mavi balinaların Sırtında İki şey isteyeceğim Sabunlu hamam taşından Bir musalla taşında Ve bir tellağın Ellerinde Olgunlaşacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olgunluk Çağı
Mahkeme kapısından girdik biz Olgunluk çağına Demir parmaklıklar arkasında Yirmi sekizinci yılımızı bitirdik Otuz iki metre kareye Gönlümüzü sığdırdık Taşırmadan özgürlüğün içine Sevdamız dı tek lüksümüz Kalemimiz havyar Kağıdımız tek beyazımız Bir de sigaramız vardı İsyanımız dumanıyla saklayan Tam çürük duvardı Bir açık kapı hanemizde Aylara yazdık öfkemizi Camlara çizdik hasretimizi Tavanlarda aradık bulduk ve ısıttık Özgürlük bulutlarını yağması için Ayrılığı içtik pet şişelerden Yıkılmışlığımızı yıkadık Kırık duşlarda Mahkeme kapısından girdik biz Olgunluk çağımıza Nerden çıkacağız kim bilir |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olmuyor
Yeniden sevemem unutupta seni Seni unutupta Başka bir kızın gözlerine bakamam anlamlı Unutamam birlikte geçirdiğimiz günler Düşlerimden silemem hayalini Sensiz gülemem sen ağlarken Senin olmadığın bir hayatı yaşayamam Sen yaşayan bir ölüyken Olmaz sensiz hiç bir şey Bakmak düşünmek konuşmak dahil hiç bir şey şey olmaz Sensiz yaşayamıyorum işte Kaderime küfrediyorum olmuyoyr İnsanlardan kaçıyorum olmuyor İçiyorum olmuyor Ağlıyorum olmuyor Ne yapsam ne etsem Unutamıyorum seni Ne olur çık git artık dünyamdan Ne olur Kuzguncuk Kuşu Tükendim artık |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() On Üçüncü Ay
Denizin altında ki yosmamıydı Gelip geçen Ama delip geçen Gözlerinde ki som altından Işık yanılgısı Aylardan on üçüncü ay Ve yedinci gezegende zaman Sedef kutularda saklanıyor düşler diyarı Işıklar yanılmaya devam ediyor belkide Sırılsıklam ıslanmış İçimdeki dev Korkudan adam Övünür mü bilmiyorum Kehribar sarısı yılanlar geceiktiğinde Yürüyüşe çıkar belki bir aşk Derli toplu bir zaman Hasretini sınadığında umutlar Mavi bir tüle bürünür şehrin ışıkları Ve sabahı bekler Kahverengi kaderli bekçiler gibi Hiç uyumadan Soyundur geceyi Çıplak kalsın siyah İnsanlar olmadan İnsan ki şarkı söyler Cam bardağı dişlediğinde Kurbağalar nefes alırken Gri suların derinliklerinde Kadınlar gibi öpüşür Gündüz geceyle o anda Hiç usanmadan Türkünü söylersen eğer Bir boşluğun içinde Bir yosmaya Bir benzinciye Ve bir pompacıya Pompa yerine parmak Dolaşır bedeninde Hiç utanmadan |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onlar Dünyadan Habersiz
Bir kız sevmiştim İstanbulda Hayalimdeki kızı Saçları kumral Gözleri elamı ne Bir kız sevmiştim İsmini söylerken ölüverdiğim Bakırköy derler bir yer varmış Hiç bilmediğim hiç görmediğim Oralıymış bu kız Takvimler.. Seksenyedi yılının yirmi martında Bezgin bir genç adam Yeni kapı garında Bir kız görmüş Görmüş ve tutuluvermiş O gün bu gündür Tuzladan Bakırköy'e Sirkeciden Erenköy'e Bir gönül yolu kurulmuş Dünya bi haber Onlar dünyadan habersiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onlara Sor Herşeyi
Bu sokak bizim sokak işte Bu ev bizim ev demek isterdim sana Ama yapamam Bütün sokaklar benim Bütün evlerde tencerem kaynar Seveceksen beni Onlara sor her şeyi |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oryantal
Çekme küreği Deniz isyandadır şimdi Gözlerine kelepçe vurmuş Diline kilit Yok oluş Bu şehirde Çekme ipeği Kumaş top toptur şimdi Serin avlularda Güvercinler havalanırken Manifaturacılar çarşısında Altın diş ve gülyağı sarar seni Benzetirsin hayalindekini Bir deve yükü gümüş mezarlığına Kervan yürür Gönül ıssızı vahalara Kumul yansımalarına gömülür Yanlızlık fizandadır şimdi Mezopotamya kudurur Babilin asma bahçelerini Aratır çocuk Kıvırcık saçlarında Hırsızın yuvalarını anlatır, Oryantal kum taneleri Küreğin bulaşır İpeğin yumuşaklığına İki elim kandadır şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Otobüsler
Otobüsler Gider gelir Üsküdardan Beykoza Beykozdan Üsküdara Seni taşır Her sabah Her akşam Kuzcuncuktan Üsküdara Üsküdardan Kuzguncuğa İnanırmısın bir tanem Ben her sabah ordayım Her akşam senle dönerim Kuzguncuktan Üsküdara Üsküdardan Beykoza |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Otuz Sekizinde Aşk
Sevemem arkadaş Bir daha aşkın O kahreden tokadını yiyemem Giyinemem bir daha Çiçek alamam Ve bekleyem Fabrika kapılarında Okul sokaklarında Kaldırımları sayamam Yanaklarım kızararak İhanetleri sorgulayamam Aldatılmayı hazmedemem bir daha Kaybetmeyi kaldıramam arkadaş Neyime gerek taaaa Otuz sekizinde Yirmilik bir körpe yosmaya Gönül vermek Neyime gerek Umutlanmak kanmak Ve inanmak Sevilmeyi hissetmek yeniden Yaşamın tadına varmak Bunca yıl sonra Ne hakla.. Sadece seyreden artık Ve göğüs geçirecen Bak Çoktan çoluk çocuğa karıştı Okul arkadaşların Saçların Çoktan beyazladı Karın çoktan unuttu sana sevgilim demeyi Sen çoktan unuttun Sevmeyi sevilmeyi Değilme Hayır demen nafile Aşk.. Bir başka bahara |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|