![]() |
![]() |
#591 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-*.-Zalim*.-*.-*.-
Seni öyle cok seviyordum ki anlatamam Herşeyimi uğruna feda etmiştim Senden az cile cekmedim be yarim Buna rağmen kıymetimi bilmedin gittin! Bu muydu? aşk dediğin şey! Bunlarmıydı kurduğumuz hayaller Senmiydin? beni cok sevdiğini söyleyen yar! Senmiydin ölürcesine sevdiğim o yar! Onur Şevik
![]() |
#592 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-*.-Zor Adamım*.-*.-*.-
Hesap vermem, Cevap veririm.. Tehdit etmem! Söylenmesi gerekeni söylerim.. Ayıp etmem. Haddimi bilirim. Kim ne söylerse söylesin, Doğruya gelirim.. Yanlış yapmam, Gerekirse can veririm. Günümüzün dünyasına inat, Hep aynı ben olmayı bilirim... Özenti duymam, Ben böyleyim derim. Ölmeden önce mezara girer, Ölümün nasıl olduğunu merak ederim.. Herkeze anlatmam Tek bir kişiye söylerim. Ben, ya seviyorumdur ya sevmiyorumdur, Bunu sende bilirsin, bunu herkezede söylerim.... Benim adım reis, Ben zor adamım...! Onur Şevik
![]() |
#593 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Adını Unutulmayan Koydum*.-*.-
Adını çile koydum. Belki o zaman gelirsin diye.. Adını bahar koydum, Belki ben olurda beni anlarsın diye....... Işıktan korktuğumda adını gecem koydum. Sana susuz kaldığımda yağmur, Ağladığımda mendil oldun, Bende mendil olduğun için ağladım durmadan....... Baktığımda ışıl ışıl baktım yıldızlara, Şımardığımda afacan olmayı denedim. Terkedildiğimde seni istedim, Çünkü adını unutulmayan koydum.......! Onur Şevik
![]() |
#594 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Ağlamakla Meşgul Olanlar*.-*.-
Kendiyle kavga yapanlar başkasıyla barışık olmazlar, Gözlerinin önünü görmeyenler arkalarına bakmazlar, Bakmayı bilmeyenler görmek için uğraşmazlar, Ağlamakla meşgül olanlar gülmeye vakit ayıramazlar.. Ümidini kaybedenler fazla yaşamazlar, Kendine inanmayanlar başkalarını doğru bulmazlar, Çok konuşanlar söylenenleri hiç duymazlar, Ağlamakla meşgul olanlar gülmeye vakit ayıramazlar... Geçmişinden pay almayanlar geleceğinden ışık alamazlar, Karanlıkta yaşamaya alışanlar güneşte duramazlar, Beyaz'a siyah diyenler beyazın rengini kavramazlar, Ağlamakla meşgul olanlar gülmeye vakit ayıramazlar.... Unutmayı bilmeyenler bu dünyadan tat alamazlar, Zamansız yaşayanlar zamanı sayamazlar, Çok seviyorum diyen adamı bu zamanda adamdan saymazlar, Ağlamakla meşgul olanlar gülmeye vakit ayıramazlar... Onur Şevik
![]() |
#595 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Ah Kulaklarım Ahh*.-*.-
Sahilde iki genç gördüm. Biri güzeldi biri yakışıklı.. İkiside uzun boyluydu İkiside hayat doluydu İkiside yol yorgunuydu....! Tanımıyordum onları ama Birbirlerini sevdiklerinden emindim. Çünkü bende sevmiştim bir zamanlar.. Sevmenin, sevilmenin ne demek olduğunu, Gayet iyi anlıyorum... Islak gözlerle bakıyorlardı birbirlerine Merak ettim kulak misafiri oldum. Kız ne yapalım diye sordu. Evlenelimmi? dedi erkek ama Kız bunu kabul etmedi.. Bu sefer erkek sordu, Ne yapalım? Ayrılalım dedi kız.. Yakışıklı genç ağlayacak gibi oldu neredeyse. Hala bir ümit var, Sevenler ayrılmaz! ayrılmayalım dedi.. Kız tekrar sordu; Ne yapalım öyleyse? Erkek; ayrılmayalım yeter Ben seni uzaktanda severim dedi.. Biraz sustuktan sonra kız şu cevabı verdi.. Sana ümit vermek istemiyorum. Başının çaresine bakmalısın... Erkek içerleyerek dedi ki; Hani ölüm olsa bile bizi ayıramazdı! Hani biz birbirimizi çok seviyorduk! Hani hiç ayrılmayacaktık! Ne olursun. Öl de öleyim Yeterki sen de Yeter ki beni bırakıp gitme! Kız; Ağlayarak şu cevabı verdi. Yeter artık! yeter! Bende seni seviyorum. Seni senden daha çok istiyorum ama Ben Evliyim...! Bunu duyunca bende şok oldum. İlerleyen konuşmalardan anladığım kadarıyla Kız kendinden 14 yaş büyük biriyle evliymiş.. Ailesi, adam zengin olduğu için, Dayak zoruyla evlendirmişler falan filan........ Buraya kadar tamam ama Benim anlamadığım birşey var. Neden yıkılmış hayallerinin üstüne Bir başkasının hayatını yıktı ki! Madem evlisin. Ne olursa olsun bunu yapmamalıydın dedim içimden.. Bu konuşmalardan sonra onlarda kahroldu Bende kahroldum. Ama öğrendimki her söze kulak verilmezmiş. Onlar el ele tutuşup gittiler yine ama Acısı düştü içime, Çıkar şimdi çıkarabilirsen...! Onur Şevik
![]() |
#596 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Ah Şu Gazeteler*.-*.-*.-
Gazeteler yokmu. Ah şu gazeteler. Yalancı düzenbaz iftiracı gazeteler... Haber okumak için veririz paramızı. İçinden ne ararsan var ama malesef haber bulamayız. Kim kiminle gezmiş, kim kiminle yatmış ona bakarız. Manken pazarı. Ah şu gazeteler...! Kendilerinden olanlar gökte olmayanlar yerde. Neci olursan ol! onlardan değilsen ne çare. Çıplaklar manşet haberler sade. Yalan pazarı. Ah şu gazeteler...! Türban takıyorsan vatan haini Çıkartıyorsan eğer kahramansın. Eğerki birde soyunuyorsan onların baş tacısın. İslam düşmanı. Ah şu gazeteler...! İçki içip kadeh tokuşturanlar hep ön sayfada. Sakallılarla dertleri hep aynı. İrtica! Kur-an kursları baskınları için patrona rica. Namus pazarı. Ah şu gazeteler....! İçki içip kaza yapan suçlu buna tamam Esrar içen gençlerde suçlu bunada tamam Benliğini söktünüz milletin itiraf etsene ulan! Aslımızın sökülüşü. Ah şu gazeteler...! Okuyuculara manken özendirip yavaş yavaş soyuyorlar. Flört etmek ne güzel! izlenimi veriyorlar. Birde utanmadan dinime dil uzatıyorlar. Osmanlının yokoluşu. Ah şu gazeteler...! Yurtları için çarpışan Çeçenistan onlar için terörist. Çoğu alim bunların, okumuş kominist. Nereden. hangi konaktan geldin be hey it! Ülkemin kamburu. Ah şu gazeteler......! Türban sorunu yok aslında, çıkartan kendileri. Türbanlı eşi olan cumhurbaşkanı olamaz,diyende kendileri. Sıkışınca, kuyruğunu bacakları arasına alıp kaçanda kendileri. Geleceğimin akşamı. Ah şu gazeteler....! Yıllanmış şaraplar için özel ek sayfa çıkartırlar. Frikik yakaladıklarında biz yakaladık diye gururlanırlar. Kandil günü kandil haberini en ücra sayfaya taşırlar. İstanbul depremi. Ah şu gazeteler...! Kedi ile köpeğin dostluğu dillerinden düşmez. Jenefer Lopez'in kalçaları gözlerinden düşmez. Baykal'ın sözleri gündemden hiç gitmez. Siyasi kriz. Ah şu gazeteler.......! Yalnız bu gazetelerin patronları değil Alanlarda suçlu, satanlarda suçlu. Verdiğin parayla meydana geliyor haçlı. Gizli güç.gizli silah. Ah şu gazeteler.....! Eğri konuş düzeltirler, doğru konuş yamulturlar. Sıkıysa aleyhlerine konuş dokuz doğurturlar. Dostu dostuna, kardeşi kardeşine vurdurtular. Aramızdaki nefret. Ah şu gazeteler....! Camiye gider namaz kılarız Oradan çıkar gazete alırız. Paramızla kendimizle kurşun sıkarız. Satılık tetikci. Ah şu gazeteler....! Oradan öğreniriz en işlek barları. Keşfederiz hiç duyulmamış yalanları. Nerdeyse satılık memleket havaları. Emlak köşesi. Ah şu gazeteler.....! Yazarlarını güneşin altında mumla arıyorlar. En dinsiz varsa onu bulup çıkartıyorlar. Gardaşım. Senide benide kandırıyorlar. Sevecen surat. Ah şu gazeteler....! Kimbilir ne kadar alıyorlardır. kaç lira kaç dolar. Oyuyorlar toprağın altını, böyle giderse zor dolar. Hiçbirşey değil! bana verdiğimiz para koyar! Paranın yüzü. Ah şu gazeteler.....! Bilinmez ama acaba kaçı dinden Kur-an'dan haberdar. Onlar yaylada çiflikte, bizim evimiz küçücük çok dar. Tutturamazlarsa birşey yok ama tutarsa büyük kar. En büyük Fitne. Ah şu gazeteler......! Nerdeyse yeni bir din getirecekler meydana Müslüman değiller bu gerçek ama niyetleri ne ola. Onlar götürsün malı, biz hala uyuyalım ağa. Perde arkası. Ah şu gazeteler....! İsrail'i nerdeyse kardeş görüyorum gazete okuya okuya. Filistin çok ayıp etmiş kıymışlar İsrail'in toprağına. Söyleyecek çok şeyimiz olacak düşünce toprağa. Bizi bizden etti. Ah şu gazeteler..! İsteyen okur isteyen okumaz, Vereceğimiz bir hesap var unutmayalım. Burnumuzdan gelecek. Ah şu gazeteler........! Onur Şevik
![]() |
#597 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Anlasana Be Zalim*.-*.-
Aç kapıyı söyleyeceklerim var, Bende durupta sana ait olan bir emanet var, Hele bir aç kapıyı, açta gözlerinle gör yar, Resimlerin bende kalmış, onları getirdim sana Beni almasanda içeri, resimlerini alsana Maksatım seni görmekti, Be hey zalim anlasana...! Cevap ver telefona anlatacaklarım var. Bugünden söylemeliyim, yarına garantimi var. Sesini duymayalı çok oldu, çok özledim sesini güzel yar, Beni dinlemesende, sen birşeyler anlatsana, Maksatim sevdiğimi göstermekti.. Be hey zalim anlasana.....! Onur Şevik
![]() |
#598 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Aramızda Soysuz Var*.-*.-
Kurt dağında itler çıktı karşımıza, Bize ovadaki ceylanları gösterip aslan, Dallardaki sincapları gösterip, Üzerimize Fil ordusunu sürdüler.. Kumruların yerine kargaların sesiyle uyandık, Devekuşlarının kumdaki kafalarına inandık, Yılandan kaçarken timsahın dişine dayandık, Erkekliğimize namertin namertliğini sürdüler... Sokak köpeklerinin dağda işi ne? Ermeni tohumunun bağda işi ne? Türk'ün solucanlar arsında işi ne? Tarihimize leke sürdüler... Kravatlı şempazeler Laiklik ikram ediyor, Ulan şempaze! kravatın neyi ima ediyor, Benim anamın türbanı, dinini ima ediyor, Beynimize boş bir sorun sürdüler... Kilise kökenliler camiye neden girsin, Müslüman salakmı? neden kiliseye girsin, Ey ciğeri beş para etmez sokağımın iti! Bütün camilerin minareleri gözüne girsin... Türk gibi durupta, Türk olmayanlar en büyük düşman, Bütün ceddinizde aynıydı, ama şimdi hepside pişman, Kabire girmeden aklına başına al, adam ol arkana yaslan, Türk kimliği adı altında, aramıza soysuz sürdüler... Onur Şevik
![]() |
#599 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Aşık Ederim Aşık Olmam*.-*.-
Düştük aşkın pençesine rahat durmam. Bir defa sevdim ama o sevgiyi bir daha bulamam. Anladım. Ben artık adam olmam. Bundan gayrı ben, Aşık ederim Aşık olmam...! Göz göre göre atmam kendimi ateşe, Aşık olunca ne mutluluk kalıyor, ne neşe Fazla yaşamaz, düşerim yoksa bu gidişle, Bundan gayrı ben Aşık ederim aşık olmam...! Yıllarca çektiğim acıyı kim bilir! Hangi akıllı bana aşktan söz edebilir Umurumda değil zaten, biri gider biri gelir. Bundan gayrı ben, Aşık ederim aşık olmam...! Bir kütük bir ateşte kaç defa yanar! Gözlerimin ne suçu varki? aşk gözlerimi oyar, Yolcu kalmaz yerinde zaten, koyarsa hancıya koyar Bundan gayrı ben, Aşık ederim aşık olmam...! Sen'i unuttum ama bu sen hangi sen? Seni aldılarmı benden kaç lira ederim ben? Yol uzun. Yol uzun ama dayanmazki can! bundan gayrı ben, Aşık ederim aşık olmam....! Kalkanım yok silahım kurusıkı. Cebimde bir adet resim birde çakı. Bu sevda benim değilse kimin hakkı! Bundan gayrı ben, Aşık ederim aşık olmam....! Korku vız gelir. Sigaramın dumanı beni yedi zaten. Ölüm gece dayanmış kapıma, yokluğun üzerimde kefen. Sen artık gelsen ne olur, ne olur gelmesen. bundan gayrı ben, Aşık ederim aşık olmam...! İsteyince oluyor bak işte unuttum seni. Seni unuttum sandım ama unutmuşum ben kendimi. Nerden başlamalıyım. dönmezki zaman geri. Bundan gayrı ben, Aşık ederim aşık olmam...! Helal olsun depremde ayakta kalan binaların müteahhit'ine Kolay değil ama alışmak lazımdı bu depreme Hırsız müteahhit düşmüş aşktan hisseme Oda demirden çalmış çimentodan çalmış ama düşmemiş haddime Yani bundan gayrı ben Aşık ederim yalnızca, Aşık olmam. Olamam...! Onur Şevik
![]() |
#600 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-Aşk 18'lik Delikanlıya*.-*.-
Bu yaştan sonra aşık olunur mu? Bu yaştan sonra ki aşk eskisi gibi olurmu? Kaybolan ve giden ümitler yerinde durur mu? Aşk 18'lik delikanlıya çamışırı ipe astırmak gibidir 28'lik adama ise çamaşırları ipten toplatmak gibidir.... Gözleri fıldır fıldır oluyor 18 lik adamın kalbine aşk girince, Bu saatten sonra aşkın a'sı bile bana en büyük işkence, Sevmeye severim ama eskiye göre duygularım kücücük bir hece, Aşk 18'lik delikanlıya çamışırı ipe astırmak gibidir 28'lik adama ise çamaşırları ipten toplatmak gibidir.... Değişiyor herşey ve yoruluyor insan sevipte kavuşamadığı zaman, Bazıları 60 ında aşıkda olabilir ama bende aşka yok derman, Bir suçum varsa eğer ferman eyle padişahım ferman, Aşk 18'lik delikanlıya çamışırı ipe astırmak gibidir 28'lik adama ise çamaşırları ipten toplatmak gibidir.... Yalnızca kuşlar mı uçuyor? bak işte uçuşuyor hayaller. Herkez tuttuğunu yakalar, benim yüreğim uçanı neyler? Bileklerim ve cesaretim gücü yettiğini eyler, Aşk 18'lik delikanlıya çamışırı ipe astırmak gibidir 28'lik adama ise çamaşırları ipten toplatmak gibidir.... Aşık olunca bir adam adamın gözleri siyah olmalı, Biraz manyak olmalı ama biraz akıllıda olmalı, Bende ne manyaklık nede bir gram akıl kalmadı, Aşk 18'lik delikanlıya çamışırı ipe astırmak gibidir 28'lik adama ise çamaşırları ipten toplatmak gibidir.... Nerde o 18 imde ölüm olsa geçmem dediğim günler, Zaman ne çabuk geçti, yüreğimdekiler bir bir öldüler, Adımda değişti şimdi, adımı sabıkalı koydular, Aşk 18'lik delikanlıya çamışırı ipe astırmak gibidir 28'lik adama ise çamaşırları ipten toplatmak gibidir... Yani bana göre Aşk, yüzlerce ölmek demektir ve peşinden Yüzlerce dirilmek demektir...... Onur Şevik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|