![]() |
![]() |
#591 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sonbahar Güneşi...
Sonbahar güneşi gibi yalan gözlerin... Ne kadar bakarsan bak,ısınmıyor içim... Dilinden çıksa da güzel sözlerin, Sevgiye dair her sözün yüreğinden gelsin... Ben aşkı yanıma alıp bekledim seni... Sen gelirken bırak tüm geçmişini... Gözlerin gözlerimde değilken ellerin ellerimde... Seviyorum derken dillerin,başın hep önünde... Sonbahar güneşi gibi yalan senin sevgin... Yanımdayken sen,bir anlamın yok yine bende... |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sonbahar Bitiyor...
Sonbahar bitiyor... İçimde derin bir hüzün... Pencereden her baktığımda sararmış kaldırımlar... Sonbahar bitiyor... İçimde hüzün... Şarkılar hüzünlü... Gökyüzü hüzünlü... İnceden bir yağmur başlıyor... Gözlerim de hüzün... Aklıma geliyorsun sonra... Sonra anılar ardı ardına... Yıllanmış bir acısın içimde... Kışı geçirdim... Baharı yaşadım... Yazı da bitirdim de sensizlikle... Hani bir umut,bu sonbahar gelirsin sandım... Eylülü geçirdim... Ekimi yaşadım... Kası |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emin misin Döndüğünde Kalbimi Bulmaya...
Sen bensizliği hiç bilemedin Ben sensizliğe tat vermek için bile denedim Çırpınışlarıma eklediğim özlemlerim oldu çoğu kez Her dönüşte bulacağından gülümsedin, özlemedin Yörüngendeydim belki hep, bunu bilmekti tutan seni Beni sende tutansa kaçışına anlam vermek Olur olmaz şeyler yaşanıyor dışımızda Seyirci kalıyor gibiyiz, Yüz çevirmelerimiz acıyan yerleri örtme telaşından Yine ben buradayım Sen suskunluğunda gizlendin Sen bensiz hiç kalmadın Belki ben hep sensizdim |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ben geldim...
Ben geldim Eteklerimde buz pürçekleri Sırtımda zemheri İnatçı kardelenler sizden aldım cesareti Yıktım buzdan lahit’imi Güneş vurdu çehreme Binlerce elmas döküldü tenime Elmaslardan daha değerli sevginle Ben geldim Sıyrıl rüyalarımdan Bir avuç suyum,ıslat yüzünü Yine giy mor sabahımı Ben çıkardım Hatıra denen hasretleri Bilsen ne kadar özledim seni Ben geldim Ruhumu eritip kadehe koysalar Dudaklarda parça,parça yudumlasalar Bitiremediler,bitireme |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() El Verdim Hadi Tut...
Geceye çığlık attım Yankı senden geldi Boşluğa çarpan sesim değil Gülüşün ezik hali oldu Bir kulak çınlaması Acaba anıyor mu beni düşüncesi Dokunsan ağlarım belki Yalnızlık var çünkü yerinde Kim kime gebe belli değil Sustuk da ne geçti elimize İçe düşen öteki kemirmede Yürek dağılacak şüpheyle Şimdi sarı odalar sensiz Rengin siyaha çaldı bensiz Kaç gün dayanılır söylesene Dilim varmıyor git demeye Avuntu değil sözler Tükenmesin diye bu direnmeler Aşk g |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() vefasızım...
Herkesin bir sevdiği var Benim se bir hayırsızım Ne yaptımsa olmadın yar Sevmedin be vefasızım Çağırışım yalvarıştı Gözyaşım sele karıştı Alt tarafı bir karıştı Gelmedin be vefasızım Hayırsız der çiçek-çalı Hayırsız der kahve falı Bir kere olsun vefalı Olmadın be vefasızım Hançerine kalbimdi kın Yalnız dostça oldun yakın Bana özel kaldı aşkın Bilmedin be vefasızım Yağmurumdun, döndüm çöle Bülbülümdün, gittin ele Gönül bahçemdeki güle Konmadın be vefa |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() onayasa...
Küçük insanlarda gölge büyürse O ülkede güneş batıyor demek Bir ülkenin büyükleri uyursa Ocaklarda baykuş ötüyor demek Köylü koyun değil yılan beslerse Meclisi mebusan yalan beslerse Hâkimi, savcıyı çalan beslerse Adalet yan gelmiş yatıyor demek Hortumcu servete servet katanda Gücü olan güçsüzlere çatanda Sistem yolsuzluğa çanak tutanda Milli değerimiz bitiyor demek Fuhuş her köşeyi sardı yürüdü Bölücü Ermeni vurdu yürüdü Akan kan gövdeyi sürdü yürüdü Türkü de |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ekim Gecesi...
Seyr-ü sefadayım gözlerinden çalınmış mavi bir gökyüzünün altında İstanbul’u. Mekan aynı mekan, aylar sonra ilk kez gitmeye cesaret edebildiğim. Elimde yine bir kadeh yakut, Boğazımdan geçen her yudum, yeni bir cümle sana dair. Yoksun diye isyanım dalgalar arasından göz kırpan kız kulesine. Hatırlar mısın ekimin son günleriydi. Sonbahar hüzünlü şekilde boynunu bükmüş kışa bırakıyordu yerini. Havada ılık meltem, dolunayın parlaklığıyla süslediği yıldızlı gece ve kaygılı |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşmekten Korkma...
Düşmekten korkma, düşersen tutarım ellerinden.. Bırakmam yüreğini.. Sen yeter ki çıkart duyguları zincirlerden.. Hissettiklerine kulak ver.. Gözlerinde gördüğüm aşk hayat bulsun dudaklarında.. Öyle büyük bir sevda biriktiriyorum ki sana.. Hadi içindeki sesler çıksın dışarıya bağıra bağıra.. O kadar yakınız ki arzuya, bir nefes daha.. Hadi uzattım ellerimi, korkuların inadına.. Birlikte var edelim Şehr-i İstanbul’a nispet yaparcasına.. Gözlerim gözlerinde geçerken ha |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durdum Senin Kıyında...
Kilitledim kalbimi Zamanı durdurdum İçinde sen varsın Üzüntü kabulüm En baştandı sözüm Yürüdüğüm yoldasın Baktığım yerde Hislerimin soyut halisin Dokunduğum eşyasın kimi an Değişmez sezgilerim Ben burada durdum Uçmayı seçmiştim aşkla Uçurum da dahildi Düşmek de buna Durdum senin tam kıyında Tüm saatleri topladım Takvimleri bugünde bıraktım Gelecek şimdilik yok Dünü hiç saymadım Kalbimi hüznüne bıraktım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|