![]() |
![]() |
#601 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zalim aşk
çektiğim acılar size yalan gelir bilirim anlatamam derdimi susarım konuşmaz dilim çekerim ağırlığını zalim aşkın taşıyamasamda gündüze acımı gece yaşarım ******* aldatmaz beni hiç yalnız bırakmaz hiç sorgulamaz beni o yüzden severim *******i Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zaman
zaman kaçıp giden bir tren aklındır seni, ona yetiştiren farkında değilsen an ın istediğin yerde atabilirsin fren Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamanım Yok
saatin kordonu koptu takamıyorum koluma bu yüzden zamanım yok Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zeki
zeki bir iguana dalın rengiyle aynı bekliyor avını hiç çaba sarfetmeden bir sinek konuyor gözünün önüne habersiz derinlikten o sadece bir dala konuyor neşeli iguana hala sabırlı sineğin iyice uysallaşmasını bekliyor,biliyor sinek hala neşeli karnı tok farkında değil izlendiğinin ve son vuruş iguana sadece bir dil atıyor yemeğine sonrası sinek için karanlık bir dehliz ıslak bir çırpınış en güzel ölüm habersiz iguana için tatlı bir yemek akşam yemeği bir dil atımlık tadı damağında kalmış mıdır? bilinmez o sadece zeki Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zoka
Kaçmış bir hayalin ardından Yine fırçaladım dişlerimi Çürük dişim hala duruyor Kıyıp da çektiremiyorum Elimden kayıp giden iplere Üzülmüyorum artık Çabam yetersizliğini Yüzüme vuruyor adamakıllı Halime gülebilecek kuş bile yok Kaçan balıkların zokası yok Bana yutturabilecekleri Değmez harcadığım yemlere Huzur içinde sessizliğini paylaş Makyajını tazelediğin tabiatın Sana ne verdiği hiç önemli değil Hatta önemsiz bile Dişlerini sen dökmedikten sonra Olur olmaz aralara sıkıştırıverdiğin Nane tanecikleri bile Tadını değiştiremez Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor Gelir
her sabah uyandığımda inan ki bu bana zor gelir saatlerce tedından ayrılamadığım gezintimin içinden çıkmaklığım Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor olan
Dumanlar içinde Mavi olmak var ya Ne zordur bilirim Hani bir de Karaya olan sonsuz Tutkum yok mu? Sorma gitsin İşte o hep den beter Asıl zor olan Yeşil içinde kara olmak Hemen göze çarpar Kara kirin görüntüsü *******in öncüsü Soğuk gelir insanlara Kandırırlar kendilerini Beyazla Sanki beyaz kirlenmez Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zorunlu Değilim
zorunlu değilim seni sevmeye sevgiler tutmaz elimi ellerim boş kalsada zorunlu değilim seni sevmeye aşkın yetmez beni almaya bütün aşklar bir rüyadır rüyadan uyansam bile zorunlu değilim seni sevmeye sevdan büyümez içimde dağlar kadar,yollar kadar her sevdanın bir sonu olsa da zorunlu değilim seni sevmeye kalbin yetmez beni sarmaya her kalbin ritmi farklıdır benim kalbim hiç atmasa da zorunlu değilim seni sevmeye Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|