![]() |
![]() |
#601 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sarhoş
Ne de allı-güllü Yaratmış Tanrı'm Seni gören gözler İçmeden sarhoş. Olsa diye karım Arzular eller, Seni öpmek olsa Tüm arzularım Öpmeden dudağım Yine de sarhoş... Ne benim olasın Ne de ellerin, Râkibiolasın Bütün güllerin, Adını bilmeyen Bütün dillerin Deyişi sarhoş Deyişi sarhoş... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sarhoşum Bugün
Kafayı çektim derdimden Kafayı çektim keyfimden Arzularım sisli,bulanık Arzularım şarap rengi Akar,içimi yakar. Arzum deli,ben deli Yakamı bırakmaz hiç Feleğin lânet eli. Arzum arzular doğurur Doğan arzular *** Ne anası,ne babası belli... Kafayı çektim derdimden Kafamı vurdum taşlara Uslanmadı deili başım Çektim,yine çektim Hem kafayı,hem derdi Kafam yarıldı dertten Tuz ektm,tütün ektim Kan durdu,dert durmadı... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarmaşığım Ol Yeter...
Hiçbir şeyi olmasa sevgi tüm yeşilliği Kurumuş bir değneğe aşk ile o sarılış... Ben de kuru bir dalım severim güzelliği Sarmaş-dolaş olmaya yaptığım bu yalvarış... Kuru değnek olmasa tutunamaz sarmaşık... Ne kadar güzel olsa o değnek ona destek... Gel sen de bana sarıl yerden kalk göklere çık... Hayatın sırrı budurevmek...sevmek...hep sevmek... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarmaşık
Benden ne kaçarsın öyle Sana birşey yapmadım ki? Seni çok seviyorsam Kötü mü sanki? Yaklaş bana biraz Ruhun yaklaşmazsa bile Vücudun yaklaşsın. Bak,sana birşey göstereceğim: Bahçedeki kuru bir deyneğe Sarılan sarmaşığı görüyor musun? Evet,sarmaşık... O bile kuru bir deyneğe Sarım sarım sarılmış Belli ki âşık. Gel seninle sarmaş-dolaş olalım Sar beni kollarınla Ben kupkuru değilim o deynek gibi Başımda düşünceler,içimde aşk Boynumda senin kolların var Gözlerimde ışık. Şuna da dikkat et sararken: Ne erkekliğimi çiğne Ne kadınlığını unut Olma yılışık... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sebeb-i Ziyaretim:Ata'm Hâlimizi Gör Diye Geldim...
Ruhuna FATİHALAR hediyem ziyarette Kimi kez bulunulur durumdan şikâyette... 'NUTUK' taki tesbitler bir bir gerçek oluyor Ekonomi 'TAHTA AT' işgalciler doluyor. Hile ve desiseyle feth oluyor kaleler Ülke topraklarını satın alıyor eller. Sen bunları açıkca NUTKUNDA göstermiştin Tanrı dehasıyla sen ermişlerden ermiştin... Dudaklar riya için açılır,susmuş diller Kulaklar sağırlaşmış,ıslak ıslak mendiller... Efkârına sâdıkız,âciz değiliz asla! Çözülecek sorun çok,şikâyetimiz fazla... 'ANITTEPE' eyledik eski 'RASAT TEPE'yi ATA net görsün diye ÜLKEM'deki her şeyi. ATA' m hâllerimizi sen de gör diye geldim Çünkü kimileri var bakar-kör diye geldim... Bu Ülke 'T Ü R K İ Y E 'dir burda doğan TÜRK olur Şartlar gerektirmesin her TÜRK 'ATATÜRK' olur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selâm Dağıtıcı
Gitmek istersiniz bir yere Haber vermeden kimseye, Fazla yük olmasın diye Bir küçük valizi bile Taşırsınız istemeye istemeye. Ama yerin kulağı delik derler... Duyar dostunuz,akrabanız Seyahat hazırlığınizı Sizi selâmlarla yüklerler. Gidinceye kadar Zorluk çekilmezse de Vâsıl oldunuz mu bir kere Ruhunuza bir sıkıntı çöker Kafanızı ağır bir düşünce kaplar. Artık oturmak yok boş yere Selâm dağıtıcı olup Selâm dağıtacaksınız bol bol Kendinizden de ilâvelerle.. Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selâm Olsun...
Selâm olsun,selâm olsun Seven ve sevilenlere, Dillerde aşk kelâm olsun Aşkla bütünleşenlere. Aşktan nasip almayana Ölü diye bakmak gerek, Aşık olup aşktan yana Olanlara aşk tek erek... Selâm olsun,selâm olsun Sevgilere erenlere, İbadette imam olsun Aşk,aşka yönelenlere... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selvi Ve Salkım Söğüt
Selvi,salkım söğüt Yabancı değiller bunlar bana Ben yalnızca onlardan alırım öğüt. Birisi sivrilip Allah'a kadar uzanan ruhum, Diğeri dertlerle beli büklüm büklüm Allah'a yalvararak Toprağa yüz süren vücudum... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen -1-
Bin beste çıkarırım saçının bir telinden, Bir bakışın eritir dağlardaki karları, Sevgi ve saygım ile öptüğüm ellerinden Gündüzleri aş çıkar,aşk çıkar akşamları Dağıtır gönlümdeki gamları bir gülüşün Acılarım yok olur sen yanımdaysan eğer, Dünyaları bağışlar bana bir tek öpüşün Bir saniye seninle olmak bir ömre değer. Taşınan bir sevgisin kuşların kanadında, En doyulmaz sütüsün emzikli bebeklerin, Tanrısal bir hikmet var adında ve tadında En mis kokanı sensin bal veren çiçeklerin... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Anladın Onu...
Düştüğü bir kuyudan Çıkamaz kimi çoklar, Ya huyundan,soyundan Bir yetmez de çok arar... İşte böylelerini Yalnız teneşir paklar, Hak etmez bir tekini Örtsün onu topraklar... Kırdığı cevizleri Ancak kargalar toplar, Karda ayak izleri Kalsa da yine saklar... kadın onun ağzında Hanım değil avrattır, Öncelik nazarında Araba ya pusattır... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|