![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2844
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çoktan Unutuldun
Hatırladığım ne varsa senden kalan Kendini avutma, hepsi yalan Bir tutam acı ve gözyaşı İhanetindi sabrımı taşıran Benimle mutluyken ellerin oldun Başka gönül dalına kondun Belki uslandın artık, belki duruldun Şimdi mi benim hasretimle kavruldun Geç kaldın bebeğim, çok geç Sen bende değilsin artık, unutuldun Aşk bahçemde yerin yok, çoktan kurutuldun
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hangİ Makam
Çimen yeşili gözlerin çatıldı aşk'ım Suçumu bilemem ben, şaşkın Sevdiğim, taptığım gözlere hayran Kızma sevdiğim, vazgeçemem senden Çıldırdım yokluğunda, deli divane Bir de küstün, bu bilmece niye Bir yokluğa attın,birçektin kendine Bilsem ki nedir isteğin, derdin ne Sabrım taştan sabırlı, çatlamıyor Dondu gözyaşlarım, akamıyor Şaşkına döndüm, akıl almıyor Sen hicaz diyorsun, ben nihavent Aşk'ımız Allah'a emanet
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Senİ Hİç Özlemedİm
Sabahlara dek uykusuz kalmadım hiç Aramadım seni sokak lambalarının altında Hiç rastlamadım kalabalıkta Sen diye gitmedim kimsenin ardı sıra Kimsenin sesi sen degil Türküler söylemiyor Sesinin nağmeleri kulaklarımda Hiç yanmıyor hasretin bağrımda Hiç tutuşmuyorum yokluğunda Tebessümler sıra sıra dudağımda Gözlerimde tek damla yaş yok Hiç düşmedin hasretimin ocağına Ben seni, hiç özlemedim bebeğim Yalan, yalan sakın inanma Zamanı durdurdum yokluğunda Sana hasret, sana susuz Sensizliğimin karanlığında Gözlerimden süzülenlerle Su serptim yangınıma Seni özlememek mi, unutmak mı İşte bunu başaramadım can tanem Volkan misali için, için yandım da Hasretin savurdu beni boşluğa Ama, kahrolası gurur var ya Kara kedi gibi girdi aramıza Çok istedim de birtanem İtiraf edemedim özlemimi sana asla
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Benİ Düşünme
Can evimden vurdun beni Gidiyorsun demek, öylemi Paylaştıklarımız tükenmiş sende Hiç tükenmeden yaşayacaklar bende Olsun bebeğim Git, yolun açık olsun Kanattıkların kalsın yüreğimde Saplansınlar her gece Bir gece vakti gittiğin gibi Sabahı göremem belki birdaha Cehennemi yaşattın ya bana Canın sağolsun Dilerim mutluluğu bulursun Beni düşünme birtanem Nasılsa Yokluğunda ölümüm olursu
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Nerede Bulacağim Senİ
Gönül dağımı yıktın gidişinle Ağlamayı unutan gözlerime sel oldun Hasret kaldım bir tatlı gülüşüne Dudak kenarına kondurduğun busen Göğsünde yatmayı özledim En güzel melodiydi kalbinin sesi kulağımda Her atışta benim ismimi sayıklayan Saçlarımı okşamanı, koklamanı Gözlerime, kaybolurcasına bakmanı Ah birde tatlı sözlerinle yakmanı Çok özledim yanında olmayı Şimdi gittin, yoksun Yokluğun talan etti beni Nerede bulacağım ben seni
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayacağim
Sana ağlayacağım, bize ağlayacağım Seni ağlayacağım, yüreğimi kanatırcasına Gidişin çok yakmıştı da İtirafın bir vurdu ki, sorma Mecbur hissetmişsin kendini bana Aşk'ta mecbur olmaz bebeğim Ya seversin, ya sevmezsin Seviyorsan girebilirsin dünyama Sevmiyorsan, çeker kapıyı gidersin Peki git de, gözlerindekiler ne Nedir yanaklardan süzülen yağmurlar Sevmişsin belli, en az benim kadar İstiyorsan yine de git, çek kapıyı Çaresizliğime bırak onca acıyı Bırak, ben aşk'ımıza ağlayacağım Yıkamadığın gururunla kal tek başına sen Biz zaten istesekte bir olamayız Enin de sonun da ayrılacağız Bu dünya da kabil değil bebeğim Biz ikimiz mahşer de kavuşacağız
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Delİ Yanginim
Kirpiklerimin ucunda parlayan İki damla gözyaşımsın, akıtamadığım Kaybetmekten, deliler gibi korktuğum Dudaklarımda tebessümüm,kıyamadığım Kalbimin deli çarpıntısı, çılgınım Canım, bebeğim, tatlı belam Ellerimin sıcağı, benliğimi ısıtan Mutluluğumun tek ilacı, çarem O güzel gözlerindir birtanem Yüreğimde yeşermiş yüreğin Seni sevdim, seviyorum Seni, hep seveceğim Son nefesimde sen olacaksın Tüm aşk'lara kapadım dünyamı Sadece sen dolacaksın Deli yangınım, ateşim Sen hep bende yanacaks
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sevemİyorum
Neler yapmadım ki yokluğunda Sevmek bile istedim senden sonra Başka gönüller de aradım da seni Ben, kimseye yuva yapamadım yüreğimi Sahte avuntuların kucağına sığındım Öksüz çocuklar gibi, ağladım, ağladım Yanlızlığımı meze yaptım kanatılmışlığıma Yetim duygular vurdu bir,bir insafsızca Teselliler çaresiz kaldı karşımda Unutulmuşluğum ve de sevdan hala aklımda Boşver, sen nasılsa seversin yine, mutlaka Ben sevmiyorum, sevemiyeceğim birdaha asla
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sev Benİ
Çıkar yüreğimdeki hançeri Acılarım dinsin Sarıl sevginle bağrıma Hasretim bitsin Ay da bir değil, hergün gelmelisin Beni laf olsun diye değil Ölüm'üne sevmelisin
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() EN BÜYÜK BEDDUAM
Bu kaçıncı yıkışın dağlarımı Affım olmaz birdaha canımın canı Yaşamıyorsun artık gönül yuvamda Yeşermiyeceksin kuruttuğun dalımda Sen , seni dünyamda yitirdin Nasıl tapardım sana En iyi sen bilirsin Öldürdün seni içimde Ben de öldüm, bin kez ihanetinde Gözyaşlarım, boğulacağın denizin Gözlerim, mezarın olsun Hiç gülme ömrünce, dilerim Hasret kal tek tebessüme Mutluluk düşmanın olsun yakanda Acılar tek dostun yanında Sevgiler uzak, hasret dolsun koynuna En yakın dostun ihanet olsun Tek aşk'ın ölüm Bu beddualari çoktan hak ettin Sen, seviyorum derken yok edensin Sen artık gözümde, bir nokta bile değilsin Sen artik benim sadece nefretimsin
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiir Arşivi...[creamng] | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 72 | 10-26-2007 02:59 PM |
By PirincBurgeR'in ŞiiR Arşivi ! | PirincBurgeR | Eskiler (Arşiv) | 317 | 08-19-2007 05:59 PM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
...::: WwW.CaKaL.Net & VaGrAnT_AdAnALı Özel Şiir Arşivi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 204 | 07-28-2006 08:03 PM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |