![]() |
![]() |
#601 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen yokken_____________________________________SEN...
________________________________________ Sen yokken yalnızdım ağlar kimsesizdim Kocaman dünya daralmıştı kabirdi sanki Hiç kimse ve hiçbir şey yoktu Ben de yoktum sen yokken Sanki dünya bir harita gibiydi Kaybetmiştim kendimi Nerede olduğumu ne yaptığımı bilmiyordum Oysa ben kasabadaydım yine Her sabah minibüs şehre iner Akşamları tekrar köye dönerdi Her zaman olduğu gibi Postacı mektupları bizim dükkana bırakırdı Kuşlar uçuşur kuzular meleşirdi Kısaca dönüyordu dünya Dönüyord |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() benim canımsın...
Sen benim canımsın Gözlerinde anladım Sözlerinde anladım Sen benim canımsın Uykularımdan anladım Uyanışlarımdan anladım Yokluğundan anladım Varlığından anladım Sen benim canımsın Gökyüzünden anladım Yıldızlardan uçan kuştan Yağan yağmurdan uykudan kâbusla uyanışlarımdan Sen benim canımsın Bağırışından anladım Surat asışından İnsan oluşundan can Sen benim canımsınn Ağlayışından yok oluşlarından umarsız kaçışlarında anladım sen benim canımsın Acından kıvranışlarımdan anladım |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gösterecek Bağım Yok...
Sevsem ışık gözlerini Çocukların gökyüzü saçlarını Takıldı kanadına kuşun Serin serin düşlerim Gösterecek bağım yok Göğün ala bulutuna Var git kara sevdam Gideyim çöllerin kuytusuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() deli rüzgar...
Biz değil bizi ayıranlar utansın Biz değil bizi koparanlar utansın Sevdanın zincirini ellerimizi ayıranlar utansın Bir deli rüzgar olurum Alırım seni burdan kaybolurum bu deli sevdaya nerdende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım Biz değil ikimizi ayıranlar utansın Biz değil bizi ayıranlar utansın Biz değil bizi koparanlar utansın Sevdanın zincirini ellerimizi ayıranlar utansın Bir deli rüzgar olurum Alırım seni burd |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() son dem......
ömrümün en güzel baharı sendin sen gelince bahar kokardı heryer sen gelince ışık saçılırdı dört bir yana bakamazdım koyu kahve gözlerine kıyamazdım ellerine dokunmaya sen gelince içimdeki çoçuk ruhum canlanırdı sen gelince neler olmazdı ki bana ama sen gidince asıl olan oldu bana her aşkın sonunda şartmı ayrılık sanki ağlamasımı gerek bu gözlerin kahrolmasımı gerek bu bedenin acımı çekmesi gerek bu yüreğin o zamanmı gerçek aşk budur ağlamaksa ağlayamıyor bu gözler artık yaş kalmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BIR DUAN YETER...
Kurusun yeryüzü cöl olsun Sevdigin senden isterse uzak dursun. Catlasin susuzluktan topragin üstü Cicekler boyun büksün suyu beklesin Dermani verene bir duan yeter. salman |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen.....
SEN anlamsız boş dalışlarımın sebebi SEN her aklıma geldiğinde iç çekişlerimin sebebi SEN gördüğüm en güzel ruyam SEN her gözlerimi açtığımda aklıma gelenimsin SEN nefes alışım SEN hayatıma anlam katanımsın SEN gözümden akan gözyaşım SEN en güzel dualarımsın SEN düşüncelerim fikirlerim SEN doğrularım yanlışlarım SEN cevabını bir türlü bulamadığım SEN soru işaretimsin SEN beni bu dünyada en mutlu eden SEN gülmelerimin kahkalarımın tek sebebi SEN her şeyimsin SEN sonu olmayan uzun |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevdim seni söyleyemedim...
Seni gecenin karanlığında, düşlerimin en güzel mevsiminde, odamın soğuk duvarlarının arasında, sevdim seni söyleyemedim. Bir kış akşamı yağan yağmurun altında, titrek mum alevinin loş aydınlığında, son nefesimde bile adını sayıklığımda, sevdim seni söyleyemedim. Gün batımında el ele tutuşan insanları, gördüğümde rüzgarlı bir günde kokunu tüm bedenimde hissettiğimde, gözlerimi kapayıp seni seni her hayal ettiğimde, sevdim seni söyleyemedim. Yaşamımın bir film kesiti olan her ka |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() cem abime
![]() sevmek ölmektir bence ama kardeşlik herşeyden önce ben cem abimi ölümüne seviyorumm onda beni seviyodur ölümüne biras saçma ama olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyü Mü İşledin...
Büyü mü işledin pamukların sevi gülü Uçuracak gülücüğüm yok Büyü mü nakışladın Torosların tokalı çiçeği Açacak tomurcuğum yok Sevdalı göçmen serçem, güz türkülüm İçimde sesin, ılık nefesin tozuşur Ateşin çarptı özümü |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|