![]() |
![]() |
#611 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünyam Değişti
Kokuyor nefesinde gül kokusu, Bakışların deli gönlüme pusu, Sevdiğimi görseniz, bir içim su, Onu sevdim, bütün dünyam değişti. Her umut güzel, hayaller de derin, Özledim yâri, sevdiğimi verin, Güzel gözlerindir en güzel yerin, Onu gördüm, bütün dünyam değişti. Güzel, AHMET’in sözüne alınma, Gözlerime bakıp, bana salınma, Kışım geçti, gel canım baharıma, Gelince sen, bütün dünyam değişti
![]() |
#612 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünyanın En Tuhaf Mahluku
Akrep gibisin kardeşim, Korkak bir karanlık içindesin akrep gibi. Serçe gibisin kardeşim, Serçenin telaşı içindesin. Midye gibisin kardeşim, Midye gibi kapalı rahat. Ve sönmüs bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim. Bir değil, Beş değil, Yüz milyonlarlasın maalesef. Koyun gibisin kardeşim, Gocuklu celep kaldırınca sopasını Sürüye katılıverirsin hemen Ve adeta mağrur, koşarsın salhaneye. Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani, Hani şu derya içre olup Deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm Senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer ve hala şarabımızı vermek İçin üzüm gibi eziliyorsak Kabahat senin, -Demeğe de dilim varmıyor ama- Kabahatin çogu senin, canim kardeşim
![]() |
#613 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyanın Hali
Doğar insanlar çocuk olur bir zaman Düşünemez hep öyle kalır sanar dünyayı Ninni söylüyerek sallayıp uyutur anan Çabuk büyüsün diye dödürmek ister dünyayı Sonra büyürsün sarar gönlünü tatlı bir his Fışkırır sinenden bir aşkki tertemiz O zaman bitmesin dersin aşkımız neşemiz Ve durdurmak istersin dönen şu dünyayı Dünya dururmu durmaz döndükçe döner Nice ocaklar varki daha yanmadan söner Bir şeytanki fırsatını bulup içine girer Ve bir anda zindan eder güzelim dünyayı Çok az insanlar mutludur belki yuvasında Kimiside içine kapanık yalnızdır odasında Neye yararki olsanda bir cennet odasında Azrail canını aldığı zaman hepsi yalan olur
![]() |
#614 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyayı Boşar
unutun mu beni kara bakışlım unutun mu ilmek ilmek sevgi nakışlım her saniye senin aklında mıyım yoksa kalbin derininde,saklında mıyım sa olan aşkımı hatırlar mısın yoksa cellat gibi satırlar mısın anladın mı benim koca sevgimi benim gibi seni kimse sevdi mi düşündü mü seni *******e dek düşündükçe ruhu saran bu ahenk sadece ve yalnız kalbinde yaşar sen benim yanımda olduğun zaman şu derbeder aşık,dünyayı boşar..
![]() |
#615 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyayı Yıkasım Geldi
Yine hatıraları kurcaladım, Baktıkça resmine, bakasım geldi... Vurdum kara bağrımı kurcaladım, Neyin var, neyin yok yakasım geldi... Eyy kirpikleri ok, kaşları keman ! Dilinde aman yok, celalin yaman Bir veda etmeden gittiğin zaman, Gönlümü, göğsümden sökesim geldi... Gözlerinden ayrı kaldı gözlerim Yollarını seyre galdı gözlerim Ağlamakta çare buldu gözlerim, Haykırıp dünyayı yıkasım geldi... Sevda çekenlere bu dünya darmış Koca asumanı figanım sarmış Hüsam'ım yakında düğünü varmış, Beynime bir kurşun sıkasım geldi..
![]() |
#616 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dur
Dur arkadaş dinle vicdanı yar olmaz robert Bırak uşaklığı ol adam artık nefsini gebert Testisi içki anası aşçı kendiside olmuş dert Hatırla atanı kaybetme vatanı yerde yatanı ... Hey artık uyan fikri hür zikri nur olmaya bak Kutlu ceddin torunu dededen kaldı bu hak Bırak bu aymazlığı,bırakta bir Allah a bak Hatırla atanı kaybetme vatanı yerde yatanı ... Der! .. Ömer sana bu uyarımın son sedasıdır Bırak bu sevdayı,bu Avrupanın pis modasıdır Burası Anadolu,asalet diyarının tek adasıdır Hatırla atanı kaybetme vatanı yerde yatanı...
![]() |
#617 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dur Demeye Geç Kaldım
Geçip giden yılları, ekleyip birbirine. Kendime bir yol yapsam, dönebilsem geriye. Yıllardır hep döktüğüm, hasret göz yaşlarımla. Silebilsem mazimi, açsam yeni bir sayfa. Böyle hata yapmazdım. Ayrılmazdım hiç senden. Diz çökerdim önünde. Affet derdim beni,sen. Kimseye aldırmazdım. Gurur yapmazdım inan. Dinledim de ne oldu...? Ben oldum yalnız kalan. Yaptığım hataları, yıllar sonra anladım. Baktım ki geçmiş yıllar, dur demeye geç kaldım.
![]() |
#618 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dur gitme
Önündeki dağları düşün kızgın kumları azgın suları dur gitme birde beni düşün düşün ki sensizim hayallerin arasına gömülmüşüm eşsiz bahçelerde gezerken senle ateşlere düşmüşüm. Sen gidersen eğer bende giderim bu yerlerden nereye gittiğimi bilmeden bir kez oturup düşünmeden arkama bakmadan yalnızlığımı alıp koynuma giderim.. Ne yıldızlar çevirir beni yolumdan nede çok sevdiğim insanlar sensizsem hepten yalnızım zaten sensizsem dünya düşmüş gözümden Artık ölmek her şeyin bittiği yer değil artık ölmek seni terk etmek değil ölmek kurtuluş demek kanayan kalbime. Ve şimdi git direnmem sana bende bulamadığın aşkı başka kollarda ara haydi git acıma bana mutlu ol sen sadece mutlu ol ağlamazsın ama yinede ağlama diyeceğim sana bırakıp onca geçmişi hiç ardına bakma koş uzaklaş hiç dirayetim kalmadı yoksa senide çekmek var içimden yanıma ama sen kaç git hayatını yaşa..
![]() |
#619 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dur Gitme
Dur gitme Ben biraz daha bakayım sana acı acı Sen gidersen mahzun olacak şu kalbe Bak gök yüzünde bulutlarına Sen gidersen hüzün yağacak Ya da seni bana hatırlatacak Her şeyi götür Bak her yerde senden bir şeyler kalmış Anılarını da topla her şeyi götür. Dur sevgilim, ben senin anılarınla doluyum bari beni de kendinle götür
![]() |
#620 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dur Gitme!
Yüreğimde sana dair bir sancı var İkidir hatırlatıyor, İki de bir kanatıyor kendini! Güzel adam, Tatlı çocuk, Minik bebek, Dur gitme! Sokul koynuma! Dünyanın en güzel yılanı Ver şimdi yüreğime zehrini, Sancı gitsin Zehrin kalsın. Bir itiraftır kabul et Zehrinde yaşayacaksın.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|