![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yıllar
Şikayetim var yıllara Neler çizdi anılara Evvel siyah olan saçlar Şimdi dönmüştür kışlara Yıllar sizden çektiklerim Boşa gitti emeklerim Selvi gibi uzamışken Neden eğik kemiklerim Yıllar yıllar zalım yıllar Beynimde acı sızılar Bir ikisi ağlıyorsa Şimdi gülüyor bazılar Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine mi?
Yine bak gönlüme düştü bir elem Yine bu derdime diyorlar verem Ölmeden yarimi bir daha görem Göremde yarimi öylece ölem Yine dökülüyor sarı yapraklar Yine esiyor bak soğuk rüzgarlar İşte yine çıkmayacak sokaklar Yine mi bizi bizden ayıracaklar Ne olur sormayın benim ismimi Kimseler duymuyor benim sesimi Ne olur yırtmayın solmuş resmimi Karıştırmayın artık geçmişimi Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yok
Rabbimin hazinesinde yok yok Bilirsen eğer O'nda her şey çok Anahtarlarını vermiş yaradan Kapıları açmasını bilen yok Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yok Başka Kapı
Derdin derdimdir içinde dermanım var Senden isterim derdine talibim yar Yalvarsam sana beni bırakmaz ki ar Bilsen ki gönlüm sendeki derdi arar Beni tüketsin kalmasın bende ki ben Sende yok olsam dönüşsem de olsam sen Ne yaparım ben beni kabul etmezsen Gidemem asla kabul etmesen de sen Yok başka çıkış yok gidecek bir kapı Beni yarattın nasıl güzel bir yapı Senden olmazsa geçersizdir her tapu Aç ne olursun yoktur başka bir kapı Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yok muydu
Sendin beni benden eden Sendin bırakıp ta giden Söyler misin neydi neden Yok muydu senin vicdanın Işığımı sen kararttın Ruhumu öyle daralttın Neden benzimi sararttın Yok muydu vicdanın senin Sevmiyorum dedim sana Neşteri vurdun yarama Yarimle girme arama Yok muydu vicdanın senin Islah olmazsın bilirim Yazmaya kalksa kalemim Vaz geç benden tek dileğim Yok muydu vicdanın senin Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoktur
En büyük Allahtır en büyük Allah Yoktur ondan başka yoktur bir ilah Muhammeddir elbette son resulullah Yalnızca orada ordadır felah Kurtuluşa götürür inan ki selah En büyük Allahtır en büyük Allah Yoktur ondan başka yoktur bir ilah Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yokum artık
Ne olur bir kez bana Aç sıcak yüreğini Aç hele bir bak bana Vermem mi yüreğimi Ben seni sevmiyorum Söyle nasıl seveyim Allahtan sonra inban Ben sana tapıyorum Sevmek yetmiyor bana Daha da ötesi var Yar da demem ben sana Yardan da ötesi var Varlığınla eridim Bil ki ben yokum artık Ben kendimi kaybettim Varlığım sensin artık Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yol ve yolcu
Kışa benziyor artık şu son günlerimiz Çizgilere karıştı o gülen yüzlerimiz Ne dersler anlatır yaşanan anılar Her maziyi anışta yaşlanır gözlerimiz Mukadderdir mukadder dönüş yolculuğu Reddetmeliyiz elbet kula olan kulluğu Pişmanlık getirmiyor kaybedilen yılları Unutmak mümkün değil yaşanan duyguları Geri gelseydi eğer vermezmiydik herşeyi Geliş gibi mukadder gidişin rüzgarları Mukadderdir mukadder dönüş yolculuğu Reddetmeliyiz elbet kula olan kulluğu Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolculuk
Sen Sen beni tanımıyorsun Tanışmayacak da değilsin Ben ve bizler Seni hep tanıyoruz Ve seni hep biliyoruz Ama şu var ki Herkes senden kaçmakta Her kes senden uzak durmaya çalışmakta Yine de sen Bir çok yakınımızla tanıştın Tanıştığını alıp götürdün Sevenleri şivan tutmakta Benimle tabiki halen tanışmadın Ama bir kere tanıyacak Ve her tanıştığını unuttuğun gibi beni de unutacaksın Ve sen benden uzaklaşacaksın Artık benim hayatımda yer almayacaksın Ben başka alemlerde olacak ve senin dünyandan cıkacacağım Senin adın hep soğuk gelir insanlara Adını duyanlar titrerler Ama senin adın diriliştir Dirilişe açılan kapıdır Sensiz bu dünya elbette mümkün değil Sen olmassan bende olmam Kimse olmaz İyiki varsın İyiki Rabbim yaratmış seni Seni satınalmak isteyenler olur Alamazlar Seni satmak isteyenler olur Satamazlar Rabbini sevenler seninle tanışmaktan kaçmazlar Tanışma vakti senin için kutsaldır Sen randevuna sadıksın Ne erken ne de geç gelirsin Sen takdire tabisin Senin varlığına rağmen insanlar insan yemekte Senin var olduğunu unutmakta Nefsini tatmin etmeye çalışmakta ........... Sılasına dönen yolcunun şöförü gibisin Geri dönmemecesine dönen Hani derler ya kesin dönüş İşte kesin dönüş yapanlar Bir daha dönmeyenler Seninle yapıyorlar dönüşlerini Bu yolculuk her asrın son teknoloji yolculuğudur Işınlanıyorsun Ağirlıklarımızı bırakmamızı istiyorsun Sevgililer sevgilisine giderken Tali sevgililer görünmüyor bile Öyle yolculuk ki Bütün sevgililerimi bırakıyorum Evlat Ana-baba Hanım Mal-mülk-şöhret Ne varsa kabul görmüyor artık Güneş varken muma ihtiyaç olurmu Varsın aydınlatmasın gecemi ay Varsın ısıtmasın güneş İster dünya dönsün İster dönmesin Hiç birine ihtiyacım yok Yabancı değil bana sılam Nihayetinde Sevgililer Sevgilisi var orada Ölüm gurbette kalsın bedenim Zira gittiğim yer sıladır Orda herkes diridir Bana gerek yok artık ne etin ne de kemiğin Postumuza kim kurulursa kurulsun Derimden ister kemer yapsınlar İsterse köpeklere atsınlar Beni sevdiğini söyleyenler Kınalar yaksınlar Sevmeyenlerde üzülsün Bilsinler ki ben sevgilime gidiyorum O SEVGİLİLER SEVGİLİSİNE Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yollar-2
Yollar uzar uzar gider Gözler yolları seyreder Benim derdim senden beter Gel artık gel benim canım Gözlerimden akar kanım Yolların uzun incesi Dilimde ismin hecesi Her gündüzün var gecesi Gel artık gel benim canım Gözlerimden akar kanım Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|