![]() |
![]() |
#611 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ökseye Tutulmak
Bir sığırtmaç kuşu gibi Tutuldum ökseye Çırpınıyorum pür telaş içinde Ellerim bağlı Özgürlük bir hayal kavuşulmaz Isıtmıyor hiç bir şey beni Yaşam acımasız Sevdan yakıcı kavurucu Külüm yanmış mahvolmuş Kalemi tutan elim Çaresiz Kelimeler yetersiz Burnumda Ezilmişliğin yıkılmışlığın kokusu ******* hain ******* acımasız Öksüzüm Sığırtmaç kuşlarından da çaresiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölmüş Adamın Resimleri
Yeşil yamaçların ardında Tembel tembel uzanan gökyüzü Bölerdi Pembe yakalı fır fır etekli kızın Gözyaşlarını Orta yerinden Bir yanda ölüm oynaşırdı Diğer yanda yaşam Duruverirdi öylece Ve sahipsiz evin pencerelerinden Sokakları seyrederdi Ağlayarak geçmişine Ölmüş adamın resimleri Hiç üşümeden Sonra plaklar dökülürdü Raflardan Otuzüçlük ve kırkbeşlik Siyah zamanları anlatan Dudakları yakardı Acı tebessümler Hiç acıtmadan Geçmiş zamanları yarına bağlayan Bir hıçkırıktır Ve bir eski kitaptır Tozlu raflarda yıllanan Bazanda.. Ekşi ve tuhaf kokusudur Bir yağmurlu pazarın Hiç aldatmadan Beni bu bilinmezler Ve garip tesadüflerle dolu Kadınlara bağlayan |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm Geldi Bu Gece Bana
Ölüm geldi bu gece bana Yaşam kaçtı gitti firara Beni hiç tanımamış gibi Merhabasız,vedasız Kaçıp gitti penceremden Ölüm geldi bu gece bana Hazır değilim daha Bitmemişti söyleyeceklerim Kızım büyümemişti henüz Torunum bedenimdeydi hala Ölüm geldi bu gece bana kadınım yanımdaydı bir tek Elleri pamuk gibi beyaz Dudakları kıpır kıpır ve arzulu Gözlerinde yaşanan mutlulukların huzuru Ve kaybetmenin hüznü biraz Ölüm geldi bu gece bana Çocukluğum kıskanıyordu bugünü Gençliğim hayrandı olgunluğuma Kadınlarım ismimi haykırıyordu çığlık çığlığa Kapımı çalıyordu süprizler Artık ben evde yoktum Ayakkabılarım kapıda |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm Ölümdür Ama
Ölüm... Biliyorum ölümdür ama... Hiç gülümsemiyor bana Dost değil dostluğuma İçimdeki kuşları öldüren ölüm Dışımdaki kışları güldüren ölüm Mecnun değilim sana biliyorsun Ve sen biliyorsun ki Seni ben istemedim Zoraki sevgilimdin asırlardır Ama şimdi mecburum sana Hoş geldin demek isterdim Ama seni ben istemedim Onlar yolladılar bana Beline siyah kuşağı Takanlara sor tülünü Neden vermemişler sor Gelin gülünü Biliyorum gelin kadar günahsızsın Ama gülümse bana Beyaz ellerini uzat Sar bedenimi Muhtacım sana.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm Var
Hani nerde bahar hani nerde yar Hani nerde gençlik,o deli rüzgar Örüldü maziye aşılmaz duvar Dudaklar susuyor dilde ölüm var Ağlama boşuna solacak yüzün Ömür hem çok kısa hemde çok uzun Aşk yarası yakar tükenmez sızın Şükret ki tanrıya kulda ölüm var Gökyüzü maviydi şimdi hep bulut Bilinmez nesneydi kelepçe kilit O beyaz sayfayı defterden sil at Kapılar kapandı yolda ölüm var |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüme Gidiyorum
Aynı patikadan gidiyorduk Dizi dizi sıra sıra Mayın var dediler Dikkatli olun Önümde ki Samsunluydu Urfalı peşim sıra Ölümle kol kolaydık Azraille arkadaş Rus ruletinden bir intikaldi Her adım Bir tetik darbesiydi Adımlar Te tek atılıyordu Bildiğim kadar Ben bu gece Ölüme gidiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümüne İnanmıyorum
Ölümüne inanmıyorum Ölmek bu kadar kolay olmamalı Bu bir sadistlik değil Ben can alıcı olamam Sen düşmanımda değilsin Oysa ben seni uzun yıllar sonra sevdim Hep yanıbaşımdadın ama Ve seni sevdikten sonra Ölümün bu kadar kolay olmamalı Bu kadar çabuk ayrılma benden Sana evet dediğim gün İkiye bölmüştüm hayatımı Sende öncesi ve senden sonrası O bölüm başlamadan bitti Ben senden öncesiyle Yetim kaldım bu dünyada Yarım Bir bütünün olmayan parçası yani Sen bu kadar kolay ölmemeliydin Geleceğimi bedeninle toprağa gömmemeliydin Ölümüne inanmıyorum Sanki açıpta kapıyı giriverecemişsin gibi Her gün o girdiğin sokak kapısından Ellerin dolu dolu Yüreğin sıcacık Ve yüzünde dünyanın en şahane gülücüğü yerleşmiş Bir centilmen olarak Sanki sanki Bırakıp ellerindeki yere Her akşam yaptığın gibi Sarılıverecekmişsin bana sıkı sıkıya Ölümüne inanmıyorum Bu okunan sala senin olamaz Bu talkınlar senin için değil Bu gözyaşları akan gözlerimden Kestiğim soğanlardan olmalı Hani akşama istemiştim ya O soğan çorbasına ait Ölümüne inanmıyorum İnandıramaz hiç kimse Sokak ortasında kalbini sıkıştığını Öyle boylu boyunca Yaşlı bir çınar gibi Toprağa uzandığını Ve ellerindeki meyvelerin sokağa saçıldığını Sen ölemezsin sevgilim Bana borçlarını ödemedin ki Binlece öpücük borcun var Hem yanağımdan Hem dudağımdan Birde çocuğumun babası olacaktın hani Onun elinden tutup Maçlara götürecektin heyecanla Bana ve oğluna borçlu gidemezsin Sen belki sonra ölebilirsin ama Sen bugün hiç ama hiç ölemezsin Azraile utanıp da söylemedin mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ömür Akıp Gidiyor
Elimde kalemim Düşüncelerimde sen Önümde ki beyaz kağıtlara Düşüyor hece hece Sana olan sevgim Burcu burcu sevda kokan Hasret dolu şiirlerim Oysa bugün bayramdı Oturmayacaktım şu masanın başına Açmayacaktım şarapların en ucuzunu Ağlamayacaktım gözlerinin rengine Ve anımsamayacaktım İstanbul'u Şarkılar söylemeyecektim İstanbul *******ine İşte böyle Bir gündüz bir gece Ömür akıp gidiyor Gizli gizli sessizce |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Önce Ölümler Gelir
Önce ölümler gelir Sonra yanlızlık Anılar gelir Simsiyah bulutlarla Yüreğinden yüreğime Kırgınlıklar gelir Sel gelir gözlerinden Geç kalmanın pişmanlığıyla Sen kaderden ne beklersin Güneşin doğuşuyla Hiç bilmediğin yarınlardan O gelir Korkusuyla Bu suskunluk yavaş gelir Lakin belli ki Yaman gelir Götürmek için Geride kalanları Önce gelir ölüm Sonra yanlızlıkla zulüm Hiç acımadan acılarına Ve gençliğine aldırmadan |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öpücüklerin
Senin Hiç bir şeyinden korkmuyorum Ne bakışlarından Ne de boncuk boncuk gözyaşlarından İnan hiç korkmuyorum En katı kalpleri bile yaralayan sözlerinden Hiç korkmuyorum Beni bir gün terk etmenden bile Tek korktuğum şey Öpücüklerin İşte o zaman damla damla eriyorum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|