![]() |
![]() |
#621 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dur... Dur... Dur...
Damarda akan kana. Candan seven insana. Dur diyebilir misin? Yağan yağmura. Esen rüzgara Dur diyebilir misin? Deniz dalgasına Gönül sevdasına Dur diyebilir misin? Açan çiçeğe Bir acıya bir gerçeğe. Dur diyebilir misin? Doğru söze. Yaş dolan göze Dur diyebilir misin? Doğan Güneş'e Dosta kardeşe. Dur diyebilir misin? Söze ahide Ölen şehide. Dur diyebilir misin? Seven yüreğe. Can alan meleğe. Dur diyebilir misin?
![]() |
#622 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duraklarda,Kuyruklarda
Vermişsin emeğini bilgini Zamanını, üç beş kuruş için El açmamak onuru korumak için Seyredersin seçtiklerini Bakarsın poz verişlerini Tek kişilik araçlarda Saltanat sürüşlerini... Tanırsın; Sırtında taşıdıklarını Duyarsın sevinçle Özgürlüğün tadını.! Onlar; bakmazlar Anmazlar adını Savurursun; “İsyanın” en okkalısını Yüreğinde hissedersin, Atılmışlığın acısını .. Sabah, akşam çekeriz biz; Duraklarda, kuyruklarda.. Kalbimiz yorulur Tekler ansızın Ölürüz biz Yatak gibi duraklarda... Komşumuzu, Tanıdığımızı diller Özgürce Dedikodu yaparız duraklar da Çare bulucular ..! Adaam sende, iş mi? Biz kurtarırız Vatanı duraklarda... On metre geride Belediye başkanı Elli metre ötede Hükümetin ayağı başı İşleri başından aşkın Senle mi işi... Yeni gelmiş askerden; başladı anlatmaya Sakarya da atmış birayı Nasıl kapanır ağzı Şemdinli son noktada Çatışırmış eşkıya ile Çelişkilere isyandan Sanki yemiş kafayı İsyanına isyan eder İsyankarlar bile.... Kuyruklar da öğrenir Duraklar da söyleriz Memlekette sıkılır Kuyruklarda çekeriz çile... Sarılmış iki kız; O.. ne..? Saçı uzun, meçli Kulak küpeli Burun hızmalı Bırakmıyor zorluyor genç kız! Dudak dudağında Umurunda değil dünya Kalabalıklar, Umarsız, geliyor vız. Evlerde zaman mı var.? Her yeri Tv kapladı süre dar Ayıramayız, vakit bulamayız Sevgilerimizi, aşklarımızı Duraklarda yaşarız. Ayrı dünyalarda yaşar Buluşmak için, Duraklara koşarız... Dalıyor, elinde torun Yaşlı teyze İtirazlar homurtular İndiremiyor kimse Saygı görecekti belki İzin istese ... İş yerini anlatıyor Yanımda ki kim ise Çelişkilerimizi görürüz ; Duraklarda Heyecanlarımızı yaşarız Kuyruklarda ... Kurtuluş kıvılcımlarını Yakarız yüreklerde Kurtarırız memleketi Çözeriz sorunları Aramızda ki nutuklarda Tepkilerimizi birbirimize aktarır Demokratik! Yürüyüşlerimizi yaparız .. Duraklarda...Kuyruklarda.
![]() |
#623 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Duramam Artık
Dostun arzuhali telinen gelmiş, Gözündeki yaşlar selinen gelmiş, Gör ki sitemleri gülünen gelmiş, Sılada yar ağlar, gülemem artık, Gayrı buralarda duramam artık. Çıktım seyreyledim, dağları karmış, Dağların arkası baharmış, yazmış, Gör ki sevdiceğim kare bağlamış, Sılada yar ağlar, gülemem artık, Gayrı buralarda duramam artık.
![]() |
#624 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Durdugun Hata
Yüregimde yanginlar var diyorsun Söndür be güzelim durdugun hata Böyle yapip birde sen vuruyorsun Öldür be güzelim durdugun hata Bir cicekle bahar gecmez diyorsun Ömür tek sevgiyle bitmez diyorsun Yolun acik olsun ne duruyorsun Git hadi güzelim durdugun hata Her sözün ayrilik her sözün veda Yiprandi, öldürdün bitti bu sevda Seni benden fazla sevenin varsa Hadi git güzelim durdugun hata Döndügünde burda olmayacagim Durup yollarina bakmayacagim Senle veya sensiz yasayacagim Hadi git güzelim durdugun hata Iyi düsün pismanligin olmasin O yüregin bir kez daha yanmasin Madem ki bu kadar cok kararlisin Hadi git güzelim durdugun hata Ayriliga yüzü dönmüs sevdayla Yüregi ellere akan bir yarla Basetmem imkansiz benide anla Hadi git birtanem durdugun hata.
![]() |
#625 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Durduğun Zarar
Canım çıkmaya kararlı, Sevgim inadına poker oynuyor. Mantığım durmuş anlaşılan, Gözlerim hala sinek kızı arıyor! Kalp atışlarım yükseliyor, Kaybediyorum yavaş yavaş, İnceden bir inleme geliyor Kaç kurtul artık,durduğun zarar.
![]() |
#626 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Durdursak Dünya'yı
Sevmekten korktun mu hiç, Korktun mu kaybetmekten? Öleceğini bilerek yaşar ya insan, Biteceğini bilerek severmi insan? Sevdim gülüm sonunu görsem bile, Yaşanan her gün bir hayattıya birlikte, Farklıydıysa ask, Sarhoşluktu ya diğerlerinden farklı, Durdursaydık dünyayı başımız dönseydi! Her şey farklı olsaydı hayatta, Ben olsaydım, farklı sen olsaydın, Aşkımız olsaydı farklı, Sarhoşluktu ya ask, Doldu yine ask için kadehler, Onun için bu sarhoşluk, kim için? Bitmeseydi hiç, Dursaydı dünya başımız dönseydi! Yoktu ya artik hiçbiri, Ne ask, ne dostluk, Yalan be gülüm dünya yalan olan, Biz gerçek olsak kime ne? Seni düşünmek, Seni sevmekten güzeldi be gülüm. Durdursaydık kahpe dünyayı! Başımız olsaydı dönen.
![]() |
#627 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Durgun
Nice civanlar gibi tenha ve suskun, Okyanusta uyuyan su, Duydaklarımda alev, Yatağımda yangın Elalarında kaybolduğum gizli iki pencerem, Işıltından güzelliğinden ilham alan geceden de güzelsin sen Utkum!!! uğruna ömrümün neresinde olduğunu soran sorum Kim çıkarabilir seni derinlerimden ey hüznü derinleştiren terddüd'üm Senmisin her gece yıldızları seren ? Karanlığını sineye çekip,gününün dağmasına sebep kimdir bilirmisin? Benim...... Ben!!!!!!
![]() |
#628 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Durma Gel
Bunca ayrılık bana yeter Durma gel canımın cananı Etme beni beterden beter Durma gel canımın cananı Elim sazda, mızrap teldedir Bilmezsin gönül ne haldedir Aklım sende; gözüm yoldadır Durma gel canımın cananı Nice yıl oldu senden ayrı Kalmadı sbrım; bittim gayrı Sensiz yaşamanın yoktur hayrı Durma gel canımın cananı Geçti çmrüm; büküldü belim Senin için havada elim sizin yaylaya düşmez yolum Durma gel canımın cananı Der Ekrem; dünya hali bu ya, Yazı yazılmaz akan suya Dalmadan ebedi uykuya Durma gel canımın cananı
![]() |
#629 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Durmadan Derinleşen Acıların Morfini Var mıdır
Durmadan Derinleşen Acıların Morfini Var mıdır? Nedense insanlar bir türlü tutunamıyorlar yüreğimde ve ben sevgilerin hüzünlerinde boğuluyorum bütün sözcükleri içimde boğup dururken sulu gözlü romantik devrimci oluşum elbette kaçınılmazdır gidiyorsun ve dönmüyorsun, ben de gitme demiyorum çünkü içinde birşeylerin hep eksik, hep yarım hep yaşanmamış kaldığını biliyorum ve hep böyle kalacağını da biliyorum durmadan derinleşen acıların morfini var mıdır? gidiyorsun ve dönmeyeceksin, ben de gitme demeyeceğim bir nehir gibi akarak bulacaksın kanadığın yeri.
![]() |
#630 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Durulsana
Dalları bastı kiraz Yolları kesti kiraz Durulsana deli gönül Durulsana. Etin ne budun ne Üstüste çekilmiş fotoğraflara döndün zorun ne. Çırpına çırpına akıp gidersin Elbet bu gidişten bir gün bıkarsın Kirimi pasımı yuyup yıkarsın Eller kurumadan, Kollar çürümeden Durulsana deli gönül durulsana.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|