![]() |
|
|
#621 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Zaman
Döneceğim o günü sabırla bekliyorum Tahamülüm tükendi güne gün ekliyorum Bitecek bütün günler elbet o gün gelecek Yorgun argın ******* evde pinekliyorum Düşürmüşler burada şu dünyanın devrini Saatler güne dönmüş seyret günün seyrini Ne hız vermek mümkündür ne de onu durdurmak Döner durur şu dünya bir görsen mihverini Sinan Karakaş |
|
|
|
|
|
#622 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Zamane
Çöküntü eşiğinde zamanın insanları Yalpaladı yürürken ayakları ve kolları Beyne giren virüsler bombaladı akılları Hafıza sürünmekte unutu yaşananları Hafızada hastalık unutturdu kimliğini Göremez oldun artık boynunda ilmiğini Her işinde mutlaka arar işin hinliğini Kendini cin zanneder bilmez elin cinliğini Çalıp çırpma yerleşmiş ki genlerine işlemiş Vergi vermeyen insan kapkaççıları suçlamış En iyi muhasipler vergiyi verdirmeyenmiş Biri eşraf sayılır diğeri de avam imiş Su ayran banal olmuş evde olmalıymış içki Hani sen müslümandın içtiğin halt nedir peki Kendini çağdaş gördü müslüman oldu öteki Haramı helal yapmak söyla sen elinde miki Sinan Karakaş |
|
|
|
|
|
#623 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zamanı Durdurmak
Zamanı durdurmak mümkün mü,mümkünmü söyle bana Gönlümü dindirmek mümkün mü,mümkün mü söyle bana Bırakta haykırsın susmasın,susturma yüreğimi Sevmiyor musun söyler misin,söyler misin sen bana Artık haykırmak istiyorum,seviyorum diyerek Artık göz yaşı dökmüyorum bakıyorum gülerek Sende sevdiğini gizleme,gizleme artık benden Naz mı bütün bu yaptıkların sevdiğimi bilerek Sinan Karakaş |
|
|
|
|
|
#624 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zeri Zer (Altınsın Altın)
Baran bari gişti şıl bu (Yağmur yağdı her yer ıslandı) Ev kı çuyı mekefi du (Gidenin peşine düşme) Vakta ez çum lı gurbetı (Ben gurbete çıktığımda) Akıl nema serımın çu (Akıl başımdan gitti) Lı dengımı bunı bezar (Sesimden rahatsız oldular) Lı serımın gışti nezer (Başımda hep nazar var) Xedı bıhılı mınu te (Rabbim beni ve seni korusun) Tu ne hesıni zeri zer (Sen demir değil altınsın altın) Sinan Karakaş |
|
|
|
|
|
#625 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zulmetme
İnanmışsan gerçekten Yaşamında olmalı Kamil müslüman olup Dünyada yaşamalı Sana veren Rezzakı Niçin unutuyorsun İçindeki pisliği Bizlere kusuyorsun Zannetme ki biz sana Hamd ve şükrediyoruz İnan ki hakkımızı Helal da etmiyoruz Hakkı vardır fakirin Zenginin tüm malında Çalışmadıysan eğer Sorulur sınavında Sinan Karakaş |
|
|
|
|
|
#626 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zulüm
Gecem kapkaradır günüm kapkara Ne olur zulmüne ver biraz ara Kalbin nasır tutmuş imanın yara Ne olur zulmüne ver biraz ara Ellerim titriyor dilim tutulmuş Paçavra gibi bir kenara atılmış Aşkımız paraya pula satılmış Ne olur zulmüne ver biraz ara Sinan Karakaş |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|