![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Serzeniş
Sık kurşunu vur beni alnımın ortasından Sök mümkünse beynimi çıkar kafatasımdan, Ben o hâlimle yine hep seni düşünürüm Seni düşmanım değil dostum diye görürüm. Kurşunlarının teki yabancıya gitmesin, Cürmün hep beni yaksın elleri incitmesin. Gam yemem kurşunların tümü üstümde bitmiş, Benim hayatım zaten daha başlarken yitmiş... Bana ettiğin cefa ne olur artık yetsin! Yine duamdır sana:Allah eksik etmesin... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sessizlik
Ölüm gibi ürpertir Sessizlik soğukluğu, Sessizliği deliyor Şu saat tik takları, İnsanı deli eder Bir cânanın yokluğu Bitmeyen *******in Gelmeyen sabahları. Yalnızlık hiç hoş değil İnsan insanla yaşar, Bitmese de kavgalar, Gülmese de suratlar, İnsan olan her yerde Enerji var,hayat var Eriyen *******de Hemen gelir sabahlar... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sev Sev Sev
Çekilmez ama bu zahmetler Çekilir hayatın kahrı Güzelin yüzü suyu hürmetine. Çirkin de olsa sev dâim Sev güzel niyetine. Sevgi olsun içini ısıtan alev Ama neyi seversen sev İster kadını,ister bir çiçeği... Sev yeter ki durmadan sev. Ben,yalnız duyulmadık şarkılar söylemek isterim Beni ben gibi seven sevgilime. Sevgi bağlar insanı hayata, Dilerim yağmur yağmur hep sevgi yağsın kâinata... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevda
Akıp gider sevda seli Eteklerinde gönüller Kucağı dolu sevgilerle Göğsü dalga dalga. Esip gelir gençlik yeli Deli deli,deli deli... Bir gidiş ki vesselâm Geçmiş sevgilerden Gelecek sevgilere selâm... Ellerimi soksam sevda suyuna Ovsam yana şakaklarımı Serin serin. Sevda yağmadıkça gönlüme gölge gölge Ne geçer gençlik hararetim Ne ıslanır dudaklarım Bir ömür boyuna dek Su gelse de gözlerimden Yine susarım... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevenin Duası
Seni sevmekten başka güzel bir şey olamaz Aşk yolunda gezmekten güzel bir şey olamaz. Sevenleri ayırma,heran koru sen Tanrı'm Ki sana sevenlerin diliyle yalvarırım. Tertemiz sevgilerle dolsun bütün gönüller En tatlı sevgilerle sevişsin sevgililer. Koru Tanrı'm tertemiz aşka nazar değmesin Sevenlerin boynunu ayrıllıklar eğmesin. Sevenleri ayırma,her an koru sen Tanrı'm Ki sana sevenlerin diliyle yalvarırım. Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Severdim Seni Tanrı'm
Can verdi gönül şu batan akşam güneşinde Bugün de akşam oldu. Bir garip, medet umdu karanlıklardan Elllerin tüm neş'esi benim bir tasam oldu. Hani benim önceki neş'elerim? Hani iç ürpertici umutlarım? Ne oldu onlara Tanrı'm ne oldu? Güzelden yok kısmetimiz,neyse... Bir çirkini bile reva görmez eller Ben mi değiştim Dünya mı değişti Tanrı'm Bu insanlara böyle ne oldu? Bir değişme olsa ömrümde köklü Yalnız,ölüm olmaksızın... Sevmesem sevgiye değer her şeyi Tüm güzellikler ki sevgi yüklü. Yine de sevmemezlik edemezdim seni Tanrı'm Sevgi nedir tatmamış bir adam olsam bile Yine de sevgiden anlarım... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi
Ev olur mu eskisiz? Köy olur mu yaşlısız? İnsan insan mı olur Şu dünyada sevgisiz? Sevgi,Râbbin dünyaya Akseden gölgesidir, Değil dünya kâinat Sevgiyle yönetilir. Gel de sığın gölgeye Sevgi doldur gövdeye, Herşey güzel görünür Gözler baksa nereye... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi Budur Bence...
Sevgi gelir kurulur sevmeyi bilenlerin Gönlünün en mûtena,seyrangâh cumbasına, Talihi yâr,şansı bol bütün sevilenlerin Altın altın aşk dolar gönlünün torbasına. Sevilip okşandıkça kediler munisleşir Horlanıp,haşlandıkça gerilir tırnakları, Sevgiyle yaklaştıkça aslan da kedileşir Sevgi sâkinleştirir haşin yaratıkları... Ses ve notalardaki âhenk hep sevgidendir Ki onlarla örülür aşkın ölmez bestesi, Duyanı büyüleyen,çılgın eden nedendir Şarkı ve tütkülerde sevgililerin sesi... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi Makinesi
Sevgi üretmek için kodlanmışken insanlar Nedense görevini kâh ihmâl,inkâr eder? güzellik ve mutluluk ne var ise onda var Düzgün giden eşeğe neden bilmem ters biner? Üretmenin kötüsü olmaz yeter ki üret Hele hele hep sevgi üretirsen ne mutlu... Bunun karşılığında alacağın tek ücret Bol bol sevgi olacak,yaşamınsa hep kutlu... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi Nefreti Kovar
Bir çıkmaya görsün sevgi Yerini nefret doldurur, Öyle yakıcı bir yel ki Eser,kavurur,soldurur. Büyür,azmanlaşır nefret Yere-göğe sığmaz dev ki Onu büyüten herbir ret Dalgalanan bir alev ki... Kurulmuştur üzerine Denge olan binbir tezat, Varolmuş ölüm yerine Gözler kamaştıran hayat. Dünyada tüm zıtlıklar Birbirini takip eder, Değişmeyen bir kural var: Biri gelir,biri gider... Nefret de gidecek birgün Sevgi arkasında bekler, Büyük aşkları doğuran Yine o büyük nefretler... Diyeceksin boşunaymış Duyulan elem keder, Ona kavuştuğun o gün Değecek bunca emekler... Alper Kürük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|