![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Peynirci Dükkanı
Sana yazmamıştım değil mi Sobanın söndüğünü Gecenin ortasında Kafamda binlerce kelimenin Dönme dolap gibi döndüğünü Yazmamıştım değil mi Ayaklarımın uyuşurken Kollarımın yorulurken Beynimin Bir peynirci dükkanı gibi işlediğini Anlatmamıştım değil mi Kelimelerin birleşmek Ve gebe kalmak için en güzel şiire Nasıl cilve yaptıklarını *******den korkuyorum deme sakın Gece huzur yüklü Gündüzün hain çirkefine nispet yaparcasına Gece kelimeler getiriyor bana Yatağımda uykuyla flört ederken Ve yazmak istiyorum Kimsenin yazamadıklarını Sana yazmak istiyorum Kendime söyleyemediklerimi Bak işte yazmaya çalışıyorum Artık çözüldü elim dilim Barıştı kelimelerle beynim Peynirci dükkanı gibi işlek |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pir Mahmudun Karısı
Gülümseyecek kumul yapayanlız Gül çiçeğe durduğunda Güneş ısıtırken mutluluğu Bir sarışın şarkıyla Kelebekler fısıldayacak Özgürlüğü takıp kanatlarına Ayrılıkları omuzlayacak biliyorum Şivesinden bal akarken Pir Mahmudun Karısı |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pişmanım Şimdi
Rüzgar uğulduyor Ve içimde sırtlanlar uluyor Pişmanım şimdi Hemde çok pişman Gecemin Gündüzümü Kapladığı yerde Bir bakire kadar şaşkın Bir başak kadar kadın Olmakda varmış kaderde Kadere attıkça suçu Sırtlanlar susuyor içimde |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pişmanlık
Kız Benim kızım Güzel kadınım Ben seni bir başka seviyorum Haberin varmı Bakma Güzel kadınım Senin Benim Yanlız benim olduğunu Yeni anladım Ah..aptal kafam Bak gördün mü Yediğim naneyi Bu nane Başka nane Mahpusluk bahane Şükürler olsun ki Kadınım Soyum sopum ve adım Yani soy ağacım Seni kazandım Ah..aptal kafam Ama geç değil |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pişmanlık Sevileri
Deli edersin adamı Rüzgar gibi girersin pencerelerimden Kırık dökük anılarımı savurursun Dünyanın dört bir yanına Bugünüme Yarınıma Sonra katarsın beni peşine Götürürsün... Pişmanlık sevilerine İki top dondurmasına |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pişmanlık Türküsü
Eğer bu şehir Beni harcamazsa Bir yosmanın bacak arasına benzeyen O hissiz O duygusuz Issız varoşların karanlığında Seni tanımadan Çok önce Pişmanlık türküsünü söyleyeceğim Gün için sakladığım Bir kaç sözcük mırıldanacağım Bir gün Bir İstanbul gecesinde Şehir hatları vapurlarından Sahipsiz martılara Çığlıklarımla Çığlıklarına karışıp |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Plaklar
Plakların dönüşüne daldı gözlerim ıslanarak Tıpkı mazim gibi dönüyorlar yalpalayarak Hafız Burhan huşuyla makberi okuyordu Benim gibi aşkını ruhunda saklayarak Yanlız gözlerim değil kalbimde ağlıyordu Plaktaki nağmeler gönlümü dağlıyordu Ne umdum da ne buldum şu kırık taş plaktan Bir su değirmeni gibi dönerken çağlıyordu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Posta Kutuları
Selamın vardı Posta kutum da Aldım Gözyaşın vardı Yağmur da Kokladım Ve yaşadıkça Ne zaman Yağmur yağsa... Posta kutularında Seni aradım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Postalda Açan Zambak
Dudaklarda tükenir ıstırap Issız bir sokağa sorarsan ikimizi Eğilde bak bir kere Gördüğün.. Yanlızca gölgemidir Sevdiğin... Postalda açan zambak Ömrü kadar sır tutmaz ki Koklanırsa Apoletler sökülür İncecik bir çizgide Yürüyorsa insanlık... Buhar olup uçmaz ki Gülücükler gün be gün Büyüdükçe utanır Sende olan senindir Olmayanlar göğsünde İki büklüm dolanır Şapkayı bırakırsan... Elem yine uçacak İnsafsız vadilere Bugün gitme.... Dönülmez yollar kadar Yorgunum acılardan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pürtelaş
Şüphem odur ki Sahnede oynanan oyun Kuliste dram Fuayede komedi rol alıyor Sen kendini ararken Sakın yanıldığını Hatırlama Ben zaten Beynime kazıdım İhanetin resmini Su kuşları gibi Bir dalıp bir çıktı kader Başımı her kaldırışımda Düşüncede yaşayan gerçeğe dönüştü Gerçekler düşe... Düşüm düşüncemde velhasıl Kibirim korkumun gözlerinde Hep aynı şarkıyı çalıyor Dünya denilen plak Sahne, kulis,fuaye pürtelaş Oyun hep aynı komedi Hep aynı dram Çıkışlar sağ kapıdan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|