![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her Akşam
Her akşam içerdim aşkın zehrini. her akşam ağlardım utanmadan. Çaresiz gözlerimin yaşları süzülürdü Hiç anlamadan. Derdim ne. Acım ilacım Aşkım. Sayıklarmışım rüyalarımda Ayılmışım bayılmışım dar sokaklarda. Siz ağlayan gözlerim, ya siz gözlerimin yaşları. Akmayın rezilim usvayım Sayenizde. 06/07/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her anı güzel bir anı Smyrna...
Duyumsamak anlamak mıdır seni yoksa anımsamak mı her şeyi ölmek midir yoksa gök den düşen yıldız gibi ah kadın her hücrem ister seni ah serseri her karanlık bir ayrılık dudağımda öpücük izlerin kaldı hadi gel de, sen ölme şimdi sensizliğin adı göç/tü şimdi soğuk yüzüyle ölüm yas... ölümün yüzü öpülür mü o soğuk, o ayrılık gözlerimde yaş aklımda telaş çabuk olmasın zamanı gelince yüzümü gör ki dökülsün aklarım nefesime karışsın solukların... hadi kalk gidelim.... toprağa gökten düşen bir yıldız saplandı ya.! . saplanan kalbe hançer olsaydı aşk olur muydu alaca yalnızlığımızda smyrna... 31/Ekim/2005 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hicran...
şarabın tadını özlediğim kadar özledim dudaklarından dökülen nağmeleri... buse sana sevgilim bizim şarkımız olsun... öp beni.... ^^Sanem & Necip...A r m a ğ a n Olsun^^ 01/Eylül/2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Huysuz son bahar...
Hani son bahar gelir ya, dökülür yapraklar sarı,sarı işte bizde ömrümüzün son baharındayız, zevcem... çekingen olmuş gönlümüz. ne sevdasını haykıra bilir, nede gonca, gonca güller açtırır. sevgili kelimesi yetmez olur anlatımlara. sevgilim diye fısıldayamaz kulağına. en son baharımdayım ömrümün. en kıymetlimsin aklımda.... 20/02/2004 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüznüm.
Gün ağarınca içimde sabahın ilk hüznü. Sen yoksun yanımda. Gün ortasında Bir gülsün Yanımda. Akşamın güzelliği, üstünde. Her gün Gün batımı topladım. Gülüm senin için. Tek tek Sabırla. Ah bir unutsam yokluğunu. Sarılsam sana SEVGİLİ. Doyasıya. 05/05/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzün
hayat solgun bır yaprak mısalı gelip geçici sevgım sonsuz olsun ıstemıştım kalbımiz bır atsın bir sen birde benim için sevdığim bırmendıl ıstedım mısler gıbı kokan benım için yanan tutusan tohumlar ektım bahardan arta kalan zamanımdan senı ıstedım yaz dan medet umduğumdan ateşinden kavrulduğumda sevdığim dıye sarılacağımdan bır parca bıle olsa benım olan basımı koyduğumda yastığa sorsalarda toprak ana benı sarsada yalana ınansamda bu yurek sevdıyse unutmaz asla sen yalan desende hayata ve aşka bır kaç saat bır kaç satır senden bana yettı aslında bahardan arta kalan. SEVGİLİ... 16/06/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzünlerim
Hüznü baş ucuma koydum. Bazan okşar severim. Bazan da söver sayarım. Yinede terk etmez beni. Uslanmaz azgın deli hüznüm. Yalnız senmi dertlisin. Deli zilli. Ben kimselere bağrımı açmam. Ki sen göresin. 05/05/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() I Anlamadığın
Anlamadığın bir şey var sevgilim. Ölmek o kadar kolay kı. Ama hoşca kal demek. Dünyanın en zor işi. Sen hiç sevmedınmı Sen hiç sevemezmısın Sen hiç sevdiğini hakıramazmısın Eğer haykıra bılırsen O zaman sede Veda etmeden bır gun Bir yerlerden kaçıp gıdersın. Hemde hoşca kal demeden. O kadar zordurkı hoşcakal. İstersın için erır Yıkılırsın Ama nafıle Sevgın boğar senı Sana izin vermez Küçücük bir vedaya. Küçücük bir elvedaya Küçücük bir Hoşca kal. Diyemezsin SEVGİLİ... /25/06/2002 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() I................... T_ e_ r_ a_ z_ i..................
.................................A................ ................. .................................ş................ ................. .................................k................ .................. .................................ı................ ................... .................................Z................ .................. Sen ____________ =_&_=_______________Ben ................................@................. ................... Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İç.
Hayatın seyri seni sıkmasın Önemli olan senin iç'in İçini açtığında göreceksin. Sen ne cadı Ne de meleksin Sen sadece Kadınsın Ve bunu yaşamalısın. 08/06/02003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|