![]() |
![]() |
#641 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Gittin Gideli
artık güneş de doğmuyor sabahları bizim buralara nedense ay ve yıldızlar da çıkmıyor *******i gittiğinden bu yana rüzgar bile esmiyor ne gündüzleri ne de *******i sen yoksun diye sen gittin gideli dayanamıyorum sensizliğe korkuyorum yapayalnızım gündüzleri güneşim ol *******i de ay ve yıldızlarım gel ısıt yüreğimi aydınlat dünyamı kaybolsun korkularım yoksa ölünceye değin isyankar olarak kalacağım Hüseyin Erdoğan
![]() |
#642 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Gözlerimdeki Işığımsın
attığım her adımda sen varsın aklımda ******* uzun olsa da güneş doğmasa sabah hiç olmasa da hep seninle olurum rüyalarımda kalbimin her atışında seni bulurum seninle yaşarım doruklarda rüzgarlar da hep seni esiyorlar bana seni sevdiğimden bu yana yakamozlar biliyordu zaten artık dalgalar da öğrendiler sana olan muhteşem aşkımı şimdi onlar da senli vuruyorlar kıyılara her vuruşlarında senin adını yazıyorlar kumlara ismini kazıyorlar kayalıklara artık sevdamızı biliyor tüm dünya bir tek seni görüyorum Marmara'da sanki yalnızca ikimiz varız bu kıtada yıldızlar da sevdamızı yazmışlar semaya sen gözlerimdeki ışığımsın sensiz dünyaya nasıl bakarım? sen benim ömrümce sürecek aşkımsın söyle yokluğunda ben nasıl yaşarım? 27.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#643 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gülünce
sen gönlümde bir bahar yelimsin ruhumu okşayarak tatlı tatlı esersin sen yüreğimdeki mutluluk selimsin kalbime akan sevgi nehirimsin sen benim ömrümce hiç solmayacak rengarenk açan bahar mevsimimsin her sabah uyanıp da sen gülünce çiçekler farklı açsın gözlerinde o güzel ellerin her birine değince bir başka bambaşka koksun orkide yer yüzünde gelip geçtiğin her yerde her şey tebessüm etsin sana bu alemde ben de seni mutluluğa götüren bütün yollara sıra sıra senin sevdiğin çiçekleri dikeceğim sen geçerken hepsi önünde eğilecekler saygıyla ben de senin geçişini hayranlıkla seyredeceğim 15.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#644 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gündüzsen Ben de Geceyim
gelişinle bir ateş düşürdün yüreğime rengarenk bir bahar açtın gönlüme bir gün çekip gidip de sakın bendeki bu yangını söndürme ne olursun kalbimi hazana döndürme eğer sen gündüzsen ben de geceyim biz birbirimizle tamız ikimiz sevdiğim sen yoksan bil ki ben üçte iki eksiğim ben sen geldiğinden beri kendimi kaybettim hasretim bir bakar mısın ben sende miyim? seninle sevgi yağmurları sırılsıklam ıslattı beni sakın ağustos güneşinde bile kurutma bedenimi seni ömrüm boyunca öylesine seveceğim ki hep mutlulukların doruklarında bulacaksın kendini bil ki sevgi doludur duygu yüklüdür bu şair sana zirvede yaşatır ne varsa aşka sevdaya dair artık sen benim hayatımın her safhasında varsın bence sen kainattaki en çok sevilen kıymetli yarsın inan ki seninle dopdoludur şuramdaki minik kalbim sana debisi yüksek bir nehir gibi akmaktadır sevgim 05.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#645 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Her Şeye Değersin
keşke gonca bir gül olsaydım yalnızca senin için açardım inan bir tek sana kokardım eğer sen içine çekmeseydin beni ben de hemencecik solardım gözlerim bir tek seni görüyor düşlerimde hep sen varsın bu yürek senin için ölüyor sen vaz geçemeyeceğim yarsın sen nerelerdesin söyle canım? bil ki sensizlik ölümdür benim için bin defa bile can veririm sevdam için yeter ki bana gülümseyiver sultanım ah! bir kez tutabilsem o güzel ellerini razı olurum ateşte yaksalar da beni ben de yanarak öderim aşkımın bedelini sen her şeye değersin seviyorum seni 14.02.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#646 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hiç Sevdin mi?
sen hiç sevdin mi? sevdiğine'seni seviyorum'dedin mi? kaç kez söylemişsen bu cümleyi o kadar sevmişsin demektir hatta bu sevmekten de ötedir sen hiç tutabildin mi ellerini? kısacık adımlarla sahil boyunca sevdiğinle el ele kol kola yavaş yavaş gezebildin mi? kulağına fısıldadın mı sevgini kokladın mı bir çiçek gibi kokan tenini? onun muhteşem güzelliğiyle doldurdun mu gönül bahçeni? her sabah uyanınca yüzünü dönüp de ondan yana korkusuzca haykırdın mı onu sevdiğini? güneş yerine doğdun mu onun gününe ilaç oldun mu hüzünlü dününe? eğer sığındıysan onun ününe? unutma bir gün gidersin güme sevmek ve sevilmek iki fiildir arkadaş bak onun ikisi hem adaş hem de sırdaş bence insan ömrünce delicesine sevmeli ölünceye değin de çılgınca sevilmeli ya sevmeden sevilmeden yaşayanlara ne demeli? onları bir bir ve de sık sık sevgi konusunda ikaz etmeli sevginin önemi öğretilmeli yürekleri sevgiye yöneltilmeli sevmek ve sevilmek eylemlerinin şimdiki zamanı bütün insanlara tek tek tekrar ettirilmeli ezberletilmeli mutluluk,sevinç vitamin vardır sevginin olduğu yerde sevgilin yanındaysa umutlusundur asla düşmezsin derde yıllar sonra bir gün oralarda ben de aklınıza gelirsem eğer aşk şiirlerinin sevgi dolu duygu yüklü şairidir deyin yeter 14.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#647 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Kalbimin Tek Asısın
sen bulutlu gökyüzümün yıldızısın yüreğimin en sağlıklı gıdasısın beni sırılsıklam ıslatan sevgi yağmurumsun sağanağımsın sen kalbimin tek asısın sensizliğimdeki tuttuğu yasısın yudum yudum içtiğim aşk tasısın ben senin her şeyini ezberlerim şiirlerimde bir bir resmini çizerim sabaha karşı yatağımda üşüyünce senin olmadığını anlarım yanımda karşımda birinin tebessüm ettiğini görünce gülümseyen halinle hemen sen düşersin aklıma gecem sessiz gündüzüm ve de gecem sensiz bil ki sensizliğimde hayatım dengesiz mi dengesiz bu beden yokluğuna dayanamaz iflas eder inan bir gün bir de beni bırakıp da gidersen eğer nedensiz 07.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#648 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Kışıma Düşen Ağustos Sıcağısın
sen kışıma düşen ağustos sıcağısın istemem senden başka havayı sen benim gönlümün tek bağısın ne yapayım ben sensiz yıldızı güneşi ayı hayallerimin ucunda sen varsın alıp götürürsün beni daha renklilerine sen yüreğimdeki binbir kokulu yarsın ben müptela oldum senin çiçeklerine sen karanlıklarıma aydınlık oldun zifiri dünyama pırıl pırıl ışık doldun biliyor musun ben senden önce sararmış bir yapraktım ağaçların dallarında gelişinle beni yeniden erdirdin bahara düşlerinde bir tek ben olmalıyım her gece ben renk vermeliyim hayallerine ömrümce sen yalnızca beni sevmelisin bu alemde sakın bir gün başını çevirip de bir başka yöne beni ölünceye değin sevdaya isyan ettirme ne olursun bu dünyada beni boynu bükük gezdirtme 03.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#649 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Mevsimlerden Baharsın
hasretin bir ok gibi duruyor kalbimde günden güne sana sevgim yeşeriyor yüreğimde ne olursun bir gün ansızın çıkıp gel de rengarenk çiçekler açsın şu solgun gönlümde her yer zifiri karanlık şu anda sen hala uyuyorsun galiba ne olursun bir an önce uyan da gözlerinden ışık gelsin benim de dünyama yıllar sonra senin gelişinle güldü yüzüm geldiğinden beri uçmaktayım havalarda senin bir tek tebessümünle yeşerdi güzüm sakın beni bir gün bile sevgisiz bırakma sen duygu yüklü sevgi dolu bir kadınsın debisi yüksek bir sevda ırmağısın bu şehirde yılın dört mevsimi yaz olsa da sen mevsimlerden bir tek baharsın 12.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#650 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Ne Dersen De
güneş bile ısıtamıyor beni senin yaktığın gibi sen bir ateş misin? bilmiyorum ki! yangın çıkıyor bedenimde hayallerimde olsa bile ellerini hissedince ellerimde belki de söndüremezler bendeki alevleri okyanuslardaki suları getirip dökseler de ırmaklar aksalar da üzerime aşkımın ateşi yanar sellerde bile hatta bendeki aşktan da öte ne bileyim artık sen ne dersen de 17.02.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|