![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sardi
acilarda kenetlenmeyi sevgiyi islemeyi ogrendik kirilgan gunlerden gecsekte urettik yenilenmeyi urettikce koklerimiz daha siki sardi yasami yasatmayi yasadiklarimizda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sarı Beni Yakar
sarı beni yakar sarı güllerden uzağa tuttum gönlümü pembe beni bozar pembe güllerden ayrı tuttum seni ateş düştüğü yeri yakar bırak istersen fırça çalmayalım yiğit sevdalara sevda dediğin yavaş yavaş akar yüreklere zembereğini kıralım zamanın kimse farkında değil yavaş ölümün davullar çaldıralım donsun tokmak kırık zamanda hava cam havası kırılan çok şeyler var uzak tutalım pembe gülleri yuvadan pembe güller ninni pembe güller rüya gülü gül sayalım pusat kuşanalım aşka gelip nara savuralım gün mangal günü yel olup toz savuralım gün sahte yürekler günü dem alımı dem zamanı deme vuralım düşlerimizi ne günler gördük görmelere tövbeli gözlerle ne yanık ezgiler dinledik mühürlü kulaklarla ağıt olmadık yinede sıkılmış yumruklarla sarıldık kanayan yaralara bir küçük yürek sevdamızda |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarıl
hani hep söylersin ya nedenini bilmediğin bir çok şey kaplamışken içini bir burukluk alıp götürür ya göremediğin köşelere işte oralar oralar var ya benim de uğrak yerim zaman zaman koparırım ipimi genişler biraz kaldırımlarım sere serpe yayılarak dolaşırım kırarım dalgaları ulaşamaz hiç biri kötürüm olur duyargalarım insanlığımdan utansam da insan olmanın gururunu yaşadım kapatma gözlerini yollar engebeli düşlerde düşmemeli güzel oğullarımız var güzel kızlarımız güzel yarınlarımız olacak elbetteki hani bir yalnızlık kaplar ya içini seversin ya o anı kopmuşsundur bir şeylerden kaçmışsındır bir şeylerden belki de yaşamın kendisinden sanma ki kurtulursun bilgilenmeden sarıl sarıl yaşama yaşama sarıldığın kadar sarılacaksın bana tenin dokunacak hissedeceksin özgürlüğü özgürlük hovardaca düşünmek değil be gülüm hissetmek iliklerin de yaşayan bir başka şeyleri ve birlikte yaşamasını bilmek satmadan onuru bazen bıraksam da düşüncelerimi özgürlükten uzaklaşıp hoyratça kalsam da kendimle bilirim bir anlık boşluktur yaşadığım hüznü kaplar içim çok şeyler var yapılacak çok şeyler aşılacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Satıyorsun
satıyorsun sattın geleceğimizi geçmişimize dokunmasınlar diye düşünüyorum da nasıl hesap vereceksin hesap vereceksin bizden geçtim de torunlarına soramasak ta bir gün soracaklar hesabını |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sayı Olmak
sayı olmak var birde tabi ki soldan sağa sağdan sola avuntudur sıralama kazımışlarsa kemik sırtına sallar sallar atarlar kazananda kaybedende onlar sayıya saydırdıkça sen kendini en güzel avuntuların kurabilirsin düşlerini yer bitirir yaşam seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sekiz Mart
elinde tuttuğu güldü gülemedi tutuşturmuştu eline biri gülsün diye gülemedi sekiz mart kadınlar günü günü güne eklerdi yaşamını eklediği günler çizerdi yaşamı verdiği emek kadar severdi severdi yürümesini sokaklarda insanlara sürtünmesini birde vitrinlere bakmasını alamayacağı şeyleri saymasını severdi yürümesini yürürken hayallerini ezgilere yüklemesini bir gül uzatıldı bir gün kutlandı birden yaşamdan koparıldı hayallerinin melodiye karışması yarım kaldı güldü elindeki gülümsemedi düşündü önce insandı elinde gül belleğinde damga oldu olacak sürü karışmayacak gülmedi o günleri sevdi gülümsedim gülümsedik güller açtı yanaklarında bir bütünün parçası olmak güzelmiş yaşamda |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen
sen sen dalga kıran misali durdun önümde maviliklerim billur taneler gibi vurdu bedenine Ahmet çavuş geldi nedensiz gözlerimin önüne dedem anlatırdı silah arkadaşını ne dedem yaşıyor şu aralar ne de Ahmet çavuş oysa anıların dışında son mermisini sıkıyordu belki de bir elini kasaturasına atmaya hazırdı diyordu soluksuz dinlecelerim de ne bentler yıkıldı inancın zaferi ile o günler yılların kokuşmuşluğunu bilinçlerde taşıyan ne anlaklar silindi nice kalemlerden çıkmış İngiliz teyyareleri ile Mehmetciğin tepesinden aşşağı aşşağı akıtanlar neyse de neyse de bu gün bu fetvacılara alkış tutanlar yakıyor beni yakıyor ahh dedem ahh Ahmet Çavuşum ahhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen İstersen
istersen eleştir sen konmamış noktaları hizaya geçmemiş kelimeleri muzaffer komutan edası ile ben derim ki sanma boşadır yazdıklarım noktasız virgülsüz olsalar da şiiri olmaktansa kelimelerin militanı olmaktır düşüncelerimin duraksız onun içindir ki anlamasan da beni vururum çala kalem kağıda bir kase tarhana içer gibi açlığımı yener gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Konuşuyorsun
sen söylüyorsun ben dinliyorum sen konuşuyorsun ben susuyorum sen konuşuyorsun ben konuşuyorum sürdürürken konuşmanı ben susuyorum sen konuşuyorsun ben konuşmuyorum sen konuşuyorsun ben düşünüyorum sen susuyorsun anlamadın beni diyerek aynaya bakar gibi ben hala susuyorum düşüncelere boğarak seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Küçük Bir Umuttun
Sen küçük bir umuttun Sonra mektup oldun Şiir oldun Çok derinlere daldın Senli sensiz özlemim oldun “Çoğalan sevgilim Güzeli değişiyoruz senin ile Umutluyuz Sevgilim Onlardan değil ………….kendimizden Üreterek Var ederek ………..Özlüyorum Yalnızlığımdı yüzden yüze Dolu dizgin Nerelerdeydin Sormuyorum Merhaba Hoş geldin” Ellerin avucumda iken Göz bebeklerinde özlüyorum Hissederek seni, tenim gibi Yalnızlığımdı yalnızlığın Yalnızlarda çoğaldık Bir buğday tanesi gibiydik Tek ve özgür, Toprağa düştük Katık ettik emeklerimizi Yedi veren Sevda olduk Hoş bulduk “Sermiş yapraklarını Ortağı Bütün doğa kadın Erkek İnadına rengarenk Islak Hem seni Hem beni Açarak” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|