![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seninle Varım
üzülme yakabiliyorsa canımı hala kelimelerin sevgindendir korkma yanıyorsa hala canım kötürümleşmeden uzak olduğundandır duygularımın ve sen güzelim hala dökebiliyorsan benim olan iki damlayı dünyam seninle kurulu olduğundandır |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizlik
Bir tuhafım bu akşam Sensizlik bürümüş geceyi Saatler ilerlemesin İstiyorum ..birde ……bitsin ******* …………..diyorsam çelişkilerle eğer Bir kadehte sen al Sende al eline sevgilim Doldur, doldur da iç, yokluğunu Bir başkayım bu akşam Yanımda bir resmin Birde Hayalin var İç diyorsun içe bildiğin kadar Dolduruyorum kadehe hayalini Kıyamıyorum içmeye ………………..kıyamıyorum ki Birikiyor kadehler önümde Karşımdaki Sandalyede yabancı bir yüz Neden oturmuş oraya Ne ben soruyorum ne o söylüyor Sarhoş mu oluyorum NE! Masa boşalmış, bir BEN varım, …………………….…birde SEN Suskun … |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sesler Boğuyor Beni
eğilmiş fısıldıyor kulağına aysunun sıkılıyorum kaysa da bakışlarım uzaklaşamıyorum masada düşüncelerim karabasan gibi konuyorum sohbetin içerisine acemilikte mahir sahte cennetlere uzat elindekini dokunsun cam cama kırılmayacak kadeh kadeh ama birkaç damla dökülecek örtüye sen önemsemezken dökülenleri diyerek daha çok var içindeki gözüm takıldıkça her masaya korken kadehi beyaz örtüde üç damla leke gelip girecek düşüncelerime karartacak sohbeti eğilmiş fısıldıyorsun kulağına aysunun sıkılıyorum varlığımdan canım acıyor yakışmıyor tarzıma kalkıp gitmek masadan canım acıyor canım acıyor anlıyor musun dilin bakışlarından sesler boğuyor beni |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Bakışlım
Satır Aralarında Yaşadım Duygusallıklarımı Hani Anlık Aşk lar Dersiniz ya İşte onları Kortejin Orta yerinde Balkonlardan Bakan gözler de Anlıktı On altı Beklide yirmi bir Adımlık tı Bilincim Taşıyamadı Aşk ve sevdayı Destan araları na Sığdı hikayelerim Dardı Okul Sıraları Aşkı sığdıramadım Sevdalarla yaşadım Gök Gürlemeleri gibi Olurmuş derlerdi Bir anlık sağanak Yağmur gibi Taşırır Duygu Derelerini Denmişti Sağanak dinmedi Destansı yaşamım Satır aralarını Bitirmedi Sevda gözlüm Belalı bakışlım Yüreğimde Derin yer etti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Dolu Yüreğim
yoksulluk çekmedi kavgadan yana sevda dolu yüreğim yüreğimi en umulmaz isyanlarla besledim sen ki gülüm isyanların alaca karanlığında bir meşale gibi yanıp durdun yanımda eyy be koca dünya sen oluşalı kaç bin yıl geçti aradan sen efendileri gördün sen köleleri gördün roma arenalarında aslanlara atılan insanlar gördün isyanları gördün sesim sesim kadar gür sevgim sevgim kadar özgür duyan duyar seven sever eyy be koca dünya kim bilir ne çileler gördün kuytu köşelerde yüreğim sıkılır demir ağların saramamasına güzelim ülkemi isyanlarım kanar sensizliğe isyanlarına karışırım gelişini gördükçe ağustosun sıcağında otuzunun sıkılırım ayaklar altında kalan üzüm gibi ezilirim buruğa çalar tadım dokunmayın bana dokunmayın otuz Ağustosa kadar dumanlıyım |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Olacaksın
bulut olmuş öfkeler yağmak için şehirlere bir esinti oluyor gönlüm hüzünler kalıyor geride coşkular yaşansın istiyorum yalancı kurgulardan uzak arşın boyu düşünceler oluşturarak toprak, toprak kokmak istiyorum yağan yağmurda bir damla gibi düştüğüm yeri bilmeyeyim filiz verdireyim can vereyim kulluktan uzak sevgi doğmak için ahh benim kabına sığmaz düşüncelerim ahh benim çeliği parçalayan bileklerim parçalan da rüzgarlara katıl her parçan benim sensin hüzün olarak sevdalara dolsanda viran olmuş bağlarda yaban otlarına bulansanda bir gün işlenecek bu topraklar tohuma hasret yüreklerde açması istenen sevda olacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Tomurcuğum
İlk annemizdi sevdiğimiz Sarıldık bal memelerine Sonra kahramanları sevdik Yoğurduk en coşkun duygularımızla Bu ülkeyi sevdik, sevdalandık insanlarına Ve… Aşka zaman bulamadık Boğduk tomurcuk zamanlarda İlk yürek çırpıntılarımızı İsyanlarımıza katık yaptık Biçildik başak gibi Tohum olduk Savrulduk dört bir yana Ezgi olduk ağlattık Şiir olduk, buğulattık yürekleri Destan olduk yaşayamadık Onun içindir ki acım sevgilere Anla beni sevda tomurcuğum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Türküsü
yürüdükçe kimliğim çıkar ortaya duru lurum süratimin gölgesi kadardır coşkum koş koş koşa bildiğin kadar uç uç uça bildiğin kadar sarmak yaraları avuntuya götürecekse beni tuz tuz bas sevdasız yaşanmıyor be kes at kabuğu eylülün ortasındayız da diyemiyorum harman yeri yanık kokulu yanık sevdalı türküler sapı çatlak bir dut ağacı yanık çıkıyor yanık çıkıyor be aşık bu sevda türküsü |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda yoksunum
Yalnız kaldığında Başlar yüzleşme ……………. yaşamla Kendini Birebir sorgularsın Birebirdir olaylar Haklıda Çıkabilirsin Ama haksızda Yargılanan oysa Değişkenliktir sadece Düşüncende kalmaz Vereceğin kararları Bulursun içindede yaşamın Ne kadar çıplaksa yargıların O denli beslenir yaşamın Yoktan var olmaz hiçbir etki Bir devinimin ürünüdür etkiye tepki Girdabını oluşturur körpe bilinçlerin Dünya döner, içindekilerle Sen Dünyanın döndüğünü bilirsin sadece Sevda yoksunum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdalar Unutulamıyor be Dostlar
Heyt bee.. Dibine vurdum Dibine vurdum işte Başımda bir ağrı Gözlerimde uykusuzluk Bilincim özgür Önce bir iki şiir Aperatif niyetine Uzandım sonra döşeğe Bir, bir çevirirken sayfaları Kayboldum zamanın içerisinde Kusura Bakmayın dostlar Her yeni zafer Bırakır beni Sarhoşluğun içine Her yeni kitap Kazanılmış bir zafer gibi Kaplar tüm benliğimi Özgürlükle kucaklaşırım o an Birazda kötüdür sarhoşluğum Pare, pare dağıtırım coşkumu Bazen unuturum Gelecek kaygımı Bazen kuşanırım Unutulmaya bırakılmış sevdamı Sevdalar unutulamıyor be dostlar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|