![]() |
![]() |
#661 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ruhumda fırtınalar...
Ruhumda fırtınalar delirmiş eser, Limana hasret beklerim. Umutsuzluk daglarca yolumu keser, Yola hasret beklerim. Dil söylemek,el yazmak ister, Kelama hasret beklerim. Kır zincirleri sevgini göster, Sevgiye hasret beklerim. Alıcı kuşları başımda döner, Dermana hasret beklerim. Yüregimin feri söndü söner, Sevgiliye hasret beklerim. Sisler sarmış dörtbir yanımı, Rüzgara hasret beklerim. Yorgun,düne hasret canımı, Azraile hasret beklerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hasretim sana...
Hasretçe sevdim seni Hasretçe kokladım saçlarını Hasretçe düşündüm seni Hasretçe sevdim seni; Adını Hasret koyuyorum her teline dokunuşunu sazının Adını Hasret koyuyorum her tele vuruşunda bir damla yaş Adını Hasret koyuyorum her tele dokunuşunda kucaklıyorum Adını Hasret koyuyorum her tele dokunuşunda seviyorum Hasreti; Seni Hasret gibi seviyorum Seni Hasret gibi özlüyorum Seni Hasret gibi kokluyorum Seni Hasret gibi kucaklıyorum; Rüyamda bin yıllık bir Hasret yaşa |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hasret...
Seni çok,çok seviyorum Ayrıldım gülemiyorum Sensizliği çekemiyorum Bitsin artık bu hasret Hasret,artık çekilmiyorsun Hasret,bitip tükenmiyorsun Hasret,ağlatıp güldürmüyorsun Hasret,yok olasın hasret Her gün ağlar gözlerim Titrek çıkar sözlerim Uzanmıyorki ellerim Hasretlik zor sevgilim Hasret,artık çekilmiyorsun Hasret.bitip tükenmiyorsun Hasret,ağlatıp güldürmüyorsun Hasret,kör olasın hasret Hasretlik yaktı bizi Soldurdu güllerimizi Mahvetti gençliğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() güneşimdin sönmez sandığım
En güzel hayallerimdin Çok şirin bir periydin Gölümün tek sahibi Ufuksuz deryalarımdın Gündüzleri düşlerim *******imin hayaletiydin Seni sevmekle yükümlü bir kalbim Sana adanmış bir ömrüm Senle dolmuş bir yüreğim vardı Aklımın odalarının her karesi sen iken Seni günesim bilmiş sönmez sanmışken hatalarınla mum'a döndün Bense sadece üfledim ve söndün Şimdi göz çukurlarımdaki gözyaşlarımla Yarattığım yüreğimdeki denizin Köhne limanlarında Dönmeyecek sevgilinin Yolunu gözler bir çift göz Ona ne kadar alışmış olsada Bu titrek bedenim Dönme istemem ne olur sevgilim Seni hhala seviyor olsamda Ben ödedim sevginin bedelini Saçımdaki aklarla.. Gülüm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ben sana mecburum bilemezsin...
BEN SANA MECBURUM!... Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum, sen yoksun! Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kı |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aşk benim hiç senim olmamış...
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aşkıma isyanım...
şimdi benim yeni fobim Sevip sevilmek. Ne senle oluyo nede sensiz Ama ben alıştım çaresiz Sevemem artık Sevgiyi yüreğimde öldürdüm..!! Üzgünüm gülüm.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bu benim hayatım...
ben bir çiftçi doğmuşum bir dönümlük ömrüme, ne ekersem onu biçiyorumve ardıma baktığımda; bir taraf çiçekli diğer tarafsa çöl. umudumu yitirmeden hayata evimin penceresinden bakma gafletindeyim. ömrümün yarısını ben böyle yedim, kalanını da yer hayallerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SUÇUM NE?...
Ruyalarıma giriyorsan Hayalımde yaşıyorsan Gerçeklerden kaçıyorsan Bunda benim suçum ne? Baktığım her yerdeysen Duyduğum her sesteysen Ben sevip sen aşıksan Bunda benim suçum ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duyarsız...
Bir aşk ki yaşanan Duygular çarpık; Sevgi yapmacık Aşk yok... Umutlar duyarsız Duygular çarpık |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|