![]() |
![]() |
#671 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duydum'ki...(lütfen sesi açınız...)
Duydum ki ! ayrılık, seni soldurmuş Bende senin gibi, solarım güzel Sevdan seni yakıp, küle döndürmüş Bende senin gibi, yanarım güzel Duydum ki, gönlüne hasret dolarmış Özlemin arttıkça, benzim solarmış Buğulu gözlerden, yaşlar akarmış Bende senin gibi, ağlarım güzel Duydum ki, genç yaşta saçlar ağarmış Bu sevda bitirmiş, dünyan kararmış İçinde dağ gibi, sıkıntı varmış Bende yüreğimi, dağlarım güzel Duydum ki, bitmezmiş, acılar gamlar Her gün yanaklara, göz yaşı damlar Versen de görünmez, saraylar hanlar Bende hayalleri, sararım güzel Duydum ki beni çok, özlemiş gözler Yollarda beklersin, yüzünü özler Gelmese sevdiğin, buruşur yüzler Bende yollara, hep bakarım güzel
![]() |
#672 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duygu
Senin gözlerin farklıydı dün gece Dilimin ucuna geliyordu hep bir kaç hece Söylemek için çok erkendi bence İçimde kıpırdadı güzel duygular sessizce İfadesi zor duygu bunlar. Diller susar konuşur gözler Bazen anlatması ömür alır Birleşmesi lazım ilkin eller Kalpten kalbe akar duygular Kapanır gözler birleşir yürekler Zaman durur birlikte atar kalpler Sözler bitmiştir kavuşur gönüller
![]() |
#673 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Duygu Tercümanı
Fırrtına gibi vurdun beni Gül gibi yüzünle Altın gibi saçlarınla Üzülmüyorum ama Titretiyorsun içimi Lale misali İnce bir hayat çizgisinde İstiyorum yine de seni Her şeye rağmen istiyorum Ne olursa olsun bir tek sen diyorum!
![]() |
#674 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Duygulara
Yaz günlerimiz Yazlık sinemalarda geçerdi çocuksu *******imizde Ağaçlarda kuşlarla birlikte seyrederdik siyah beyaz filmleri Hep birlikte gülerdik Yada hep birlikte ağlardık hep uçlardaydık Korkmazdık sözlerimizden Toplumca duygusal insanlardık Yazlık sinemalarda yıldız kaymalarını seyrederdik... Kayan yıldızları sayarken bazı *******de Bir gün birisi bir silah patlattı yazlık sinemada Duygularımızı öldüren Bin dokuz yüz yetmişlerde yine uçlardaydık Yazlık sinemalar kapanıyordu artık Korkuyorduk söylenen sözlerimizden Biz oynuyorduk renkli filmleri Toplumca duygusuz insanlardık artık Aramızdan bir sürü genç arkadaşımız ölüp kayarken... Ölen arkadaşlarımızı sayardık bazı *******de
![]() |
#675 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Duygularım Bitti
Iskartaya çıkmış gibiyim Her yere rötarlı gidiyorum Yanlış duvarlara çarpıyorum Yanlış şiirler yazıyorum Yanlış sokaklara giriyorum Suçsuzum ama Hep susma hakkımı kullanıyorum Dilim dolanıyor Ağzım kuruyor konuşamıyorum Yasal yaşamıyorum sanki Tek şahit benim Akreple yelkovanın yorulmuşluğuna Geçmeyen duygusuz günlerde Bahçe kenarında çocuklar oynarken Zıplayıp büyüyorlar Ben durgun yaşlanırken Hiç yaşamamış gibiyim Yeniden doğmayı hızla bekler düşlerim Yüreğimin çırpıntısı Mehter takımının kös vuruşunda İki ileri bir geri Düşüncelerimle yerçekimini kaldırırken Güneşi indiriyorum üşüyen bedenime Şakası yok bunun Barutun ateşe özlemi misali Duygularımın canlanması için.
![]() |
#676 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Duygularım Gerçekti
Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Dört duvarlı bir oda Mum ışığı Ben ve düşünceler Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Soğuk duvarlar Yalnızlığın kanayan yüzü Ve kimsesizlik Ve inadına içimde bir türlü tükenmek bilmeyen Hasret kaldıkça daha çok bağlandığım Bağlandıkça ümitsizliğe sürüklendiğim Ne olursa olsun vazgeçemediğim o sevgili Kaç gece rüyalarımda gördüm seni Kaç gece bana geri dönüşünü seyrettim uzaktan Ama bir türlü ellerim ellerine değmedi Rüyaların en güzel yerinde boşluktan düşer gibi uyanmak sessizliği Ve büyük bir pişmanlık gelirde oturur yüreğime Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey senden ibaret Bende bıraktığın izler öylesine derin ki Hala silkeleyemedim üzerimden senin bıraktıklarını Hala yaşamımın bir tarafında senin adın geçiyor Geçmiyor da saplanıp, kalıyor Sana en aşık yüreğimin ortasına saplanıp kalıyor Kaç gece uykularımdan sıçrayıp da uyanıyorum Düşlerimde değil de Birde gerçekten görmek istiyorum yüzünü Hayallerimde değil de Gerçekten sevmeni bekliyorum beni Gelse diyorum Bir ikindi yağmuru getirsen bana Birde gökkuşağı Beraber ıslansak yağmurlar altında Sırılsıklam sarılsam sana Gece olunca Yine beraber izlesek seninle yıldızları Ve yine sen saran ol yüreğimin bir yanını Çocukluğuma dair hatırladıklarım üşütüyor beni Kışın ortasında yalınayak loş ışıklı sokakların arasından geçen kimsesiz bir çocuk gibi Üşüyor ve ağlıyorum Ağlıyorum ve kimse duymuyor göz yaşlarımı Kimsenin umrunda olmuyor içimdeki ateşten Senin bile Birini ayrı tutsam da Renklerin hepsini seviyorum aslında Havayı elmayı suyu sever gibi değil de Bir başka seviyorum seni Seni ayrı tutsam da insanların hepsini seviyorum aslında Senden öğrendiklerimle yaşıyorum hala Senden sonra kimse bir şey öğretmedi bana Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Senin öğrettiklerinle sınırlı kaldı Gülü nasıl koklayacağımı öğretmiştin bana Dikenli olsa da sevmeyi bazı şeyleri Ufak bir kız çocuğunun Gözlerindeki o mutluluğu görmeyi öğrettin Ve sevebilmeyi öğrettin nefret ettiğinde Bana sessiz sakin kalmayı öğrettin Sabırlı olmayı ve beklemeyi İnan çok şey öğrendim senden Sen gittin Kimse bir şey öğretemez oldu bana Ben senin bana bıraktıklarınla yaşıyorum BAK BEKLİYORUM SENİ Sabrediyorum Bir gün dönmeyeceğini bildiğim halde Bekliyorum... Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Bir bekleyişti aslında Güneşin yeniden doğmasını bekler gibi Ufukta arar gibi gözlerini Sonsuz bir bekleyiş bu Kıyameti yada ölümü bekler gibi Kurtuluşu bekler gibi yada Evet doğruydu ben senden çok şey öğrenmiştim Bir sabah uyandığımda Yalnızlığa gömüldüm Gidişinin sebebini anlayamadı çocuk aklım Üzüldü çocukluğum Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Benim kahramanım olmandı aslında Artık bir kahramanım yok Ve artık çocukta değilim zaten Artık benimde sana öğreteceğim çok şeyim var Her zaman mutlu olunamayacağı ve yaralı kalp taşımayı Bir gün kalbimi avuçlarının arasına aldın Umursamadım Bana umursamamayı öğreten ilk sen oldun Vefasızlıktan hep korkardın ya Unutmamayı öğrettin bana insanları Çocukluğumdan beri unutamadım seni Ama sen unuttun beni Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Senin gidişin Ve bir daha aramayışın oldu aslında..
![]() |
#677 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Duygularım ve Sen
Yanımda olduğun zaman Sen; içimdeki mutluluğu bilebilir misin ? Yaslanıp omzuna yatıyorken Sen içimdeki huzuru anlayabilir misin? Ellerim sıcaklığını hissettiğinde İçimdeki kasırgayı durdurabilir misin? Gözlerinin içine baktığında En derinlerinde; içindeki seni görebilir misin? Hoşçakal deyip ayrılıyorken, Sen içimdeki acıyı dindirebilir misin ? Beni bu kadar ‘Sevme’ diyorsun. Peki ya sen sen içimdeki duygulara Duygulara HÜKMEDEBİLİR MİSİN ?
![]() |
#678 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Duygulu Anlar
Bir sesleniş eskilerden kalma öyle Bir duygu hasret kokan dizlerde Bir damla yağmurdan kalan geriye ve bir aşk senden süzülen kalbime Bir çiçek yeni açan güzelliğiyle Bir Yosun çakıl tasları arasında öylece Bir şarkı ağlatır beni tenha köşelerde Ve bir güneş sımsıcak ısıtan hayallerde
![]() |
#679 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Duygusal’ ın Mahkemesi
(20 yıl sonra beni şiirle buluşturan tüm mantıklı dostlara) bir sitem ettim, arkadaşın birine neden hiç aramıyorsun diye. Sen çok duygusalsın dedi. Bir şiir yazdım sevdiğim birine. Seni seviyorum diye. Sen çok duygusalsın dedi. Bütün şarkıları ben yazdım, hepsi de arabeskti,slowdu bütün aşk hikayelerini ben yazdım. Ben açtım tüm meyhaneleri. İçkiyi ben icat ettim... Sigarayı da. Ben söyledim tüm romantik şarkıları. Bütün genç kızlar,genç erkekler eşlik etsinler diye delicesine. Sadece ben aşık oldum ben üzüldüm,ben sevindim sadece. Sadece benim dostlarım oldu, ve arkadaşlarım. Ben icat ettim,tüm günleri doğum günü,sevgililer günü. Ve bayramları. Evlenme yıldönümünü ilk ben kutladım. İlk ben keşfettim, güllerin hünerini. Ben yazdım,tüm özlü sözleri, güzel sözleri. Bütün siteleri ben doldurdum, kısa, uzun hazır mesajlarla. Sen çok duygusalsın dedi, arkadaşın biri. Diğeri de bir diğeri de... Yapmayın arkadaşlar, benim suçum değil duygusal olmak. Benim tek suçum : Ocak’ta Doğmak.
![]() |
#680 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Duygusuz Efsanesi
Gül dedim; gülemem dedi peki ağla dedim; ağlayamam dedi niye dedim; duygusuzum dedi peki ama niye dedim;bilmiyorum dedi ısrar ettim ama gerçekten bilmiyordu yardım edeyim dedim;kimse edemez dedi hiç birşey yapmadan duramam dedim; sağol dedi başını salladı benim için bir kez daha dene dedim bir damla yaş görür gibi oldum gözlerinde senin için dedi gözleri ağlıyordu ama o gülmeye çalışıyordu sırf benim için ve ben de ağlamaya başladım onun için ağlama dedi senin yerine de ağlıyorum dedim olsun yine de ağlama dedi hiç kimseye hiç kimsenin yerine ağlama dedi tamam dedim gözlerimi sildim ama gülebilirsin dedi benim yerime de gülebilirsin yine tamam dedim gülmeye çalışarak ağlamaklı gözlerimle ne olur yine dene dedim kırmızı gözlerini sıktı, yumdu onları dakikalarca korktum,daha önce hiç olmadığı kadar donuktu gözleri sarıldım ona , daha önce hiç kimseye hiçbir şekilde yapmadığım gibi sıkıca ve galiba o anda da biliyordum bu sondu ve kollarıma düşüverdi sırf benim için denemişti,benim için ölme dedim o an gülme ağlama ama ölme dedim ve bir ses fısıldadı; senin için dedi, sırf sana gülebilmek için dedi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|