![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8786
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün aniden girdin hayatıma Bana bile sormadan Seni seviyorum'la başladı herşey Ve ardından verilen sözler Seni hiç unutmuyacağım falan Hatırlıyormusun hani bir gün Seni ölünceye kadar Bekleyeceğim bitanesi demiştin Ama öyle olmadı be bitanem Hani bir siir var ve söyle deniyor "Ölunceye kadar bekleyecekmiş sersem Ben seni beklerken ölmem ki tabi beklersem" Sendemi böyle düşündün be bitanem Sen de beklemiyecektin de beklicem dedin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir sevdaydı içimi yakan O körpe duygu Umutsuzca sevmelerimdi Acı icinde delice ölürcesine Bir duyguydu içimi yakan Nedenini bilmeden sevmelerimdi Umutsuzca sevmelerim O güzel sonsuzluga Bir aşk dı içimi yakan Kibirsiz bi duygu Ateşe atsalar olmazmıydı Bu karşılıksız DUYGUYU |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine yağmur yine hazan Sessizce ölür ozan Kurur ırmak kurur toprak Dökülür yeşil yaprak Sımsıcacık gülümserdi Türkülerde gülüş idi Güle sığmaz bir kuş idi Uçup gitti sonsuzluğa Gül yok artık dal yok artık Türkülerde söz bitti Omzundaki kuş yok artık Uçup gitti sonsuzluğa Ben de gideceğim. Bir dalganın köpüğünde martı, Gemi direğinde yelken, Aşkın yüreğinde sevgi olacağım. Hadi bir ıslık çalın ezgisine binip gideyim Gülen bir çocuk gösterin gülüşüne gideyim Bana aşkı getirin öldürüp gideyim Yine yağmur yine hazan Sessizce ağla çocuk Kurudu Irmakların, Emziğinde bal bitti Aşk bitti düş yitti Ağla çocuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşlarınla tezat tadın Bir şeyler oldu bana bir değişim… Büyük değişiklikler zinciri… Daha bir güzel bakıyorum kendime. Ellerimi kremliyorum sürekli. Uyurken bile çıkarmıyorum aşk gözlüğümü. Bir şeyleri bile özlemek uykuda… Hiç ayrılamıyorum senden, uykumda bile yanı başımda… Montsuz sokaklara çıkıyorum sabahları. Soğuğa zırh oluyor sevdam. Ayaklarımda yay varmış gibi yürüyorum parklarda. Daha hızlı ve kuvvetli atıyorum adımlarımı. Daha bir dayanıklıyım acılara. Sevgiye kas yaptı pazılarım. Her saniye sesini özlemek sonra… Sesini özlemek çığlıklar içinde. Herkese güler yüzlüyüm, herkese samimi… Gözlüğüm yetmiyor başka güzelleri görmek için. Dinmek bilmeyen bir volkan gibi umut doluyum. Şehrin karbondioksitli havasını çekebildiğim kadar içime çekiyorum. Mis geliyor bana dumanlar. Boşuna akan çeşmeleri kapatıyorum. Duygularım gibi israf etmek istemiyorum suları. Bitmek bilmeyen kışa sinirleniyorum. Yaz gelmeli artık kavuşmalı iki kalp. Sımsıkı sarılmalı duygularıma. “Ne! kış daha gelmedi mi?” diyorum. “Yoksa bütün suç açmayan ayva çiçeklerinin mi?” Bilmiyor bende her zamana yaz olduğunu. Evlerin bacalarını içiyor şehir. Her kokuyu seviyorum artık. Nemli şehrindeki zambakların yapraklarındaki su tanecikleri oluyor yar. Ben denizsiz şehrin topraktaki çatlakları oluyorum. Suya hasret gibi hasretim gülüşüne. İhtiyacın vardır sarılmalara. Yatağın enine sığıp, karnıma yatmanı, Geç yapılan kahvaltıları, Vaktin geldiğini belirten 1-2-3 diye saymaları, Gözlerine sürdüğün laciverdi seviyorum! Yırtıp atıyorum ihanetlerle örülmüş geçmişi. Uyumalı dizlerimde, gözlerine kurban olduğum. Balkona çıkıp yıldızları izliyorum huzurlu huzurlu… Senli rüyaların saatlerce sürmemesine kızıyorum. Senin kokunla buluşuyor ciğerlerim. Nemli bir şehrin havası gibi, Yapış yapış oluyor kalbim. Bir şeylerle ılık ılık oluyor içim. Hayatıma uyum sağlamış gibi… Çarpıntısı rahatsız etmiyor kalbimin. Mosmor görüyorum her şeyi “Dayaktan değil sevdadan” biliyorum.. Umurumda olmuyor dünyanın kahpelikleri. Hiç çekinmiyorum karanlık sokaklardan. Yüzesi bir denize hasret bedenim. Nefesimi tutuyorum boşluklarda. Şiir gibi geliyor sevgi sözcükleri. Sana yazılmış şiirleri seviyorum *******de okuduğum, *******i seviyorum çıkmaz sokak ıssızı. Ezberimde tutuyorum her sözünü. Şarkıları daha içli dinliyorum. Her şarkıda bir iz saplanmış senden. Kalbime büyük harflerle yazmışım adını. Kalın, italik ve çizmişim altını… İçime sığdıramıyorum aşkımı. Mola vermeden yaşıyorum hayatı. Yaşamaya dair hep bir istek var tüm hücrelerimde. Daha az aklıma geliyor ölüm. Daha bir duygusal oldum. En varoş yerinden en kalabalık yerine kadar senden bir şeyler buluyorum bu şehirde. Bu şehirde yalnız gezen bir yıldız oluyorum sensiz. Kötü tepkilere sessiz kalıyorum. Kafama takmıyorum sıkıntıları. İçimde bir boş vermişlik… Polyanalaşıyor içimdeki karamsar bebek. Yüzüme, dudaklarıma kazıdım her öpüşünü. Esprilere en derinden kahkahalar atıyorum. Gülmediğin zamanlarda girmeliyim gamzelerine. Nefessiz kalmalıyım her kahkahanda. Sesli sesli konuşuyorum insanlarla. Sürekli şakalar yapıyorum arkadaşlara. İlk gezilen müze tadındaki ellerini arıyorum. Nefes aldığın şehri seviyorum çılgınca. Depremler yaşamak beraber. Dalga geçmek artçı olanlarıyla… Razı olamıyorum buruk uyanmalarına. Gelecek için bir dua hep sana hasret dudaklarımda. Ateşli bir aşkın içinde buluyorum kendimi. Kalbimden başka bir yerimi yakmıyor aşkın ateşi Şiirler dinliyorum içli içli Şiirler hep aynı değişen sadece kelimeleri. Bağıra çağıra şiirlere eşlik ediyorum! Bir şeyler karalıyorum bazen sevgiliye. Derin derin nefes alıyorum her mısrasında. Ellerime laf geçmiyor, parmaklarım ünlü şairlerle yarışırken yakalıyorum. Sevdam kafa tutuyor beynime. Nazlanıyor isteksiz hallerim. Sinir krizlerim korkuyor neşemden. Kendime zambaklar alıyorum sen kokan. Sevdiğin çiçekleri seviyorum. Kokuları karışıyor sevilesi şeylerin. Tenim… Okşamalarını özlüyor sürekli. Durup dururken ağlamaklı oluyorum. Uzun uzun yüzüğüne bakıp kayboluyorum. Bir yudumda içiyorum ağzına kadar dolu sevdamı. Yağmurları bambaşka izliyorum. Her damla içimi ıslatıyor. İçime almak geliyor sokak kedilerini. Bir çocukla çocuklaşmak için can atıyor gönlüm. İyi dileklerde bulunuyorum insanlara. Hep bir sevgi sözcükleri dilimde… Dilimde zamansız bir “Seni seviyorum” Dualarla uyanıyorum sabahlara. Besmeleyle açıyorum yorganımı. Selam veriyorum sadece ışık veren güneşe. Bulutlar önüne geçerek o da selam veriyor bana. Razı oluyorum her gece uykusuz kalmalara. Gözlerim sensizliğe dalıyor. Kaybolasım geliyor piramit gözlerinde. İsminin baş harfiyle başlayan sokaklarda yavaş adım ilerliyorum. Yağmurları beklemeden ıslanmak… Göğe ağzımı açmak geliyor her yağmurda. İsmindeki harflerin yerini değiştirerek yeni isimler buluyorum sana. “Bu kadar hasret kalınır mı bir çift gamzeye?” diyor insanlar. “Bu nasıl bir sevgi…” diyor kuzenim. “Bu nasıl bir kalp” diyor, içinde dilenen kalbim. Kimsesiz oluyorum aniden. Kendimle yine bulunduğum yerde karşılaşıyorum. Kayboldum ıssız bir adada. Yanıma alacağım üç kelime “Seni Çok Seviyorum” Yanıma alacağım tek şeyim… Neredesin sevgilim? Seni Çok seviyorum… |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana bunu yapmayacaktın Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin. Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin Görüyorsun işte Gittin Ve de bittin Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hançerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizlerin? İşte ellerimde Suç ortağın bir sinema bileti Bir pastane köşesi Bir tiyatro gişesi. Bu kadar ucuza gitmeyecektin Sigara dumanlarında harcamayacaktın bu aşkı Ve aşk cellatlarına meze yapmayacaktın beni Şimdi boş bir mezar bulsam Seni böylesine sevdiği için Oraya bırakırdım kalbimi Bana bunu yapmayacaktın Böyle küstürmeyecektin şiirlerimi Kan kırmızısı yağmurlar Yağdırmayacaktın *******ime Kanatlarını kırmayacaktın umutlarımın Beni böyle çıldırtmayacaktın! Artık Adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini Söyle Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini? .. Bil ki Bundan böyle Yasaklanmış kitaplarım gibisin bana Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve ömrümce Sarılmam yasak sana!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() :.. Senin İçin ..: Bir sabah minik bir kuş olur Konarım pencerenin kenarına Seyrederim senin uyanışını Sonra da sessizce uçup giderim Belki bir yağmur damlası olur Yağar üzerine ıslatırım saçlarını Süzülürken saçlarından yüzüne Öperim usulca yanağından... Kırlarda gezinirken sen Bir küçük papatya olurum ben Beni fark etmeni beklerken Yanımdan sessizce gelip geçersin Gökyüzünde gezinen bir bulut olur Sevgimi yağdırırım damla damla üzerine *******i parlayan bir yıldız olur Göz kırparım sana çok uzaklardan Sonra da beni görmen için Kayar giderim gökyüzünden sonsuzluğa Bahçende açan bir gül olur Seyrederim seni doyasıya Esen rüzgarlarla kokumu savurup Sevdamı anlatırım sana Bazende ılık esen bir meltem olur Eser durur dokunurum saçlarına Fısıldarım sessizce sevgimi kulağına Senin beni duymayacağını bilerek |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ::..Beni Nereye Koyuyorsun..:: beni nereye koyuyorsun böyle? neresinde yaşıyorum yüreğinin? var mıyım senin için, *******inin masalsı düşü ben miyim yoksa kendin misin?... beni sığdırabiliyor musun içine? hangi yana baksam tünel; sonsuz uçurumlar gibi dipsiz ve kuyu hani içinin aynasıdır ya sevdiğin, benim aynamda karanlık aksetmekte... öyleyse anlarım ki ben de yokum sen de. beni nerede yaşatıyorsun söyle? cennetin miyim senin, amber kokulu bahçelerinde gezindiğin? yoksa kaybolduğun kör kuyun mu, dehliz yalnızlıklarını yitirdiğin? artık anlamsız geliyor tüm sorular yanıtlarını bir gün verecek olsan bile ben de bir şeyler buram buram, ben de çok şey ılık ılık, ben de sen acıtarak, kanayarak eksiliyor... ben seni bunca zamana ağırlayamazken ruhumda aitsizliğim çaresiz çoğalıyor... ve görüyorum aynada yüzü silinmiş suretimi sen bende herşeysin belki ama ben sende yitiyorum için için... beni nerelerde arıyorsun öyle? yüreğine sor bir de mutlaka cevabı gelecektir sessizliğinin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlüyorum seni. Gücüm yetmiyor unutmaya
Özlüyorum elini tutmayi sesini duymayi Boynuna sarilip omuzunda aglamayi Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu simsicak düslerimi Özlüyorum Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmistim Girmez sanmistim hayalin beynime *******i düslerimde Gündüz baktigim heryerde seni Özlüyorum.. Renkler gitmenle soldu Kirmizi kirmiziligini unuttu Mavi maviliginin farkinda degil Beyaz yanliz sen giydiginde güzelligini haykiriyormus Özlüyorum Bu özlem bu bekleyis hiç bitmiyecek Ruhumda sana açan eflatun renkli çiçekler solmayacak Olmasanda sensiz sensizligi yasatacagim Sensiz seninle olmayi basaracagim Sonun yaklastigini hissettigim gün Beyaz,bembeyaz mendilimi sallayarak Sensiz yasamin kahrediciligine veda ederek Seninle sonsuzluga kavusacagim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemezsin ki
Seni nasıl sevdiğimi, bilemezsin ki Özlemek nasıl olur özlemeyince Hayal etmeyi hayallerde yaşamayinca Her nefeste hava gibi, su gibi içmedikçe Bilemezsin ki. Nereye baksam sen varsın, Rüzgarda kıpırdanan her yaprakta, Denizde oynaşan her dalgada, Semadan yere düşen her damlada Göremezsin ki. Sevdam bana her geçen gün keder verse de, Şahit olan herkes “sen aşıksın” dese de, Her parlayan hüzmeye sen diye süzülsem de, Sana her saniye, seviyorum desem de Duyamazsin ki. Gördüğüm her rüyayı sana yorsam da, İnsanlara umarsız seni sorsam da, Akan gözyaşlarımla kendimi boğsam da, Ömrüm boyunca her gün sen diye solsam da Sezemezsin ki. Sensizliği sevgilim sen, bilemezsin ki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamanın yetmediği sevdama sustum şimdi Sana dair düşlerim derin uykularda Yolcuyum bu gece kimbilir kaçıncı kez Kaç umudu yitirdim içimdeki boşlukta Bir arsız yalnızlık ki yüreğimde kök salmış Ve bütün sevdalarım firari kaderimden Sahipsiz duygularım bana bile yabancı Ağladıkça alevler çıkıyor gözlerimden Bu gece bir kez daha kabullendim bahtımı Sana dair hislerim içimde acımakta Bütün doğrularımı götürdü yanlışlarım Yüreğim kendisiyle iç hesaplaşmada... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|