![]() |
![]() |
#61 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() .. Senin İçin ..:
Bir sabah minik bir kuş olur Konarım pencerenin kenarına Seyrederim senin uyanışını Sonra da sessizce uçup giderim Belki bir yağmur damlası olur Yağar üzerine ıslatırım saçlarını Süzülürken saçlarından yüzüne Öperim usulca yanağından... Kırlarda gezinirken sen Bir küçük papatya olurum ben Beni fark etmeni beklerken Yanımdan sessizce gelip geçersin Gökyüzünde gezinen bir bulut olur Sevgimi yağdırırım damla damla üzerine *******i parlayan bir yıldız olur Göz kırparım sana çok uzaklardan Sonra da beni görmen için Kayar giderim gökyüzünden sonsuzluğa Bahçende açan bir gül olur Seyrederim seni doyasıya Esen rüzgarlarla kokumu savurup Sevdamı anlatırım sana Bazende ılık esen bir meltem olur Eser durur dokunurum saçlarına Fısıldarım sessizce sevgimi kulağına Senin beni duymayacağını bilerek...
![]() |
#62 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Caddeler
Sonsuzdan gelip Sonsuza uzanan Bir caddedir hayat yolu Bakımlıdır bazı kaldırımları Taş topraktır bazıları Gidişi olup dönüşü olmayan Bir caddedir hayat yolu Sağa sola kıvrılan Sokaklar... Sokaklar... Ah! o sokakların Kimisi ışıl ışıldır *******i Kimisi ay ışığını görmez besbelli Her köşe başı parselli Girerken ödersin ücreti Kimisi bahşişler savuşturur havalara Kimisi muhtaç küf kokan tokluklara Tefeciler pohpohlanır da Satın alınır alın terleri üç kuruşa Satılık yürekler vardır dükkanlarda Satılıktır sevdalar, dostluklar Gidişi olup dönüşü olmayan Bir caddedir hayat yolu...
![]() |
#63 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Cahil Bir İnsanım
Belki okumuşluğum var ama cahilim işte Çünkü cehalet okumuşlukla hiç mi hiç değerlendirilmez.. Cahil bir insanım.. Belki öğretmenim olsun Yine cahilim çünkü, ancak yaşadığımız bilgi bizimdir, gerisi nafile Kendisini ıslah etmeyen başkasını asla ıslah edemez der peygamber, Cahil bir insanım… Yirmi beşinde bile hayatı öğrenemedim Bu gidişle ölünceye kadar çözemeyeceğim, Sırlar sır içinde saklı. Cahil bir insanım… Gün geçtikçe daha da acizliğim artıyor, Fakrımın nihayeti yok, Cahil bir insanım… İnsanları geç tanıdım hep, Ama erken yedim tokatlarını. En son işlenmemiş ve el değmemiş bir inci tokadı yedim, Cahil bir insanım… Aldandım belki ama ben bu cehaletimle bile aldatmadım hiçbir kimseyi. Hepsi hala abla, abi ve kardeş tadında hatıramda, Hala kapım açık, hala onlardan haber beklerim, Çünkü benim kapımda yer yok düşmanlığa.. Belki bazen ilkin sinirlenip kızabilirim ama devam ettiremem.. Cahil bir insanım… Ama hayatı gazetelerden, filmlerden değil yaşayarak öğrendim, Yine hala da cahilliğim yüzümden okunuyor benim.. Cahil bir insanım… Bu yüzden antik kentten Yedilerin ve Danyal peygamberin kentinden bir zindan kentine geldim, Keçi inadını başkalarına bıraktım Belki en güzeli bu oldu benim için, Cahil bir insanım… Yine de şiiri, kitapları ve satrancı seviyorum, Gülleri seviyorum, Gül peygamberini canımdan daha da çok seviyorum… Cahil bir insanım… Ama ben kendimi bu halimle yani cehaletimle daha çok seviyorum.
![]() |
#64 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Cam Gözler
Gözlerini bana ödünç versen Yüzyıllığına İçindeki yıldızlarla Gülüşüne sarmalayıp Ruhundan tat bandırıp Bende alıp onları Döksem kalbimin kalıbına Ve onu açacak Anahtarı olsa Ama onlardan daha Çok ama çok kalsa *******imi aydınlatacak Yıldızlarıyla Gündüzlerimi süsleyecek Aşk kokusuyla.
![]() |
#65 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Camdaki Pus
Akıl dediğinde rüyadır Rüya içinde Rüya... Uyandıkça Ötekini rüya sanırsın Aldanma... Sevgi dediğinse Gözbebeklerinin arkasına Yaslan... Gördüğün camdaki pus Göremediğin Sensin...
![]() |
#66 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Cami Eşiğinde (Çilekeş Ordusu)
Geçerken önünden ezan sesinde, Bir inilti duydum cami eşiğinde. Oturup derdine ortak oldum, Hıçkırıklar içinde cami eşiğinde. Sevmiş benim gibi o da birini, Ayırmışlar ve işte kalan eseri, Saç-sakal karışmış serseri gibi, Titrek elleri açılmış cami eşiğinde. Anlatılmıyor bu kadar sevince birini, Yüreğimi dağlıyor ilah gözleri, Hala kulağımda bana seslenişi, Ezan sesine benziyor cami eşiğinde. Artık yaşadığın günler karanlık, Geçen her saat biraz rahatlık, Dönüşün buradan geçecekse artık, Tövbeler içinde cami eşiğinde. Anlamayacak kadar boşsa dünya, Sesin geldiği yerde bizi ara, Çilekeş ordusuyuz burada, Dualar içinde cami eşiğinde. RAFET de içinde artık bu ordunun, Yalnızlık değil allah'a sığınılan yolun, Pişmanlığı olmaz çilekeş kulun, Mezarlık öncesi cami eşiğinde.
![]() |
#67 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can
Can cana muhtaçtır fani alemde, Gönül inceliği gizli kalemde Görmek ister canı, gönül sevdiyse, Neredesin ey canım? Göster yüzünü. Sevgiyle yücelir canlar gönülde, Cefan başım tacı inan kalbimde, Her dem yanındayım, istemesen de Neredesin ey canım? Göster yüzünü. Hep seni ararım, neş’e kederde, Mecnun ediyorsun, düşürdün derde, Mevlam böyle yazmış, varmış kader de, Haydi üzme beni, göster yüzünü.
![]() |
#68 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can
Gidiyorum söyleyemem Sana hoşça kal diyemem Yarın ne olur bilemem Sorma,sorma,sorma can Gözyaşlarım olmuş pınar Dermansızım canım yanar Sevdalıyım yaram kanar Vurma,vurma,vurma can Aşk pınarım akar durmaz Koca dünya sana kalmaz Bu yürektir tamir olmaz Kırma,kırma,kırma can Otur dinle beni benden Hep kıskandım seni elden Sır sevdamı hiç kimseden Duyma,duyma,duyma can Hey gidi murat hey gidi Artık senin sonun geldi Günlerime güneş gibi Doğma,doğma,doğma can
![]() |
#69 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Ablam
Güzel yüzünde sönmeyen güneş Gülen gözlerinde çoban yıldızı var Yılların yorgunluğu çökse de bedenine Var mıdır sana çocuklarından başka yar? İntikamını alırcasına tükettiği takvimlerden Silmiş atmışsın matemini hayırsız Kim vurdu ya gitmesin sakın yüreğin Pamuklara sarsam seni ablam uçsuz bucaksız Bilirim içinde ne fırtınalar kopuyor Belli etmezsin belki canın çok yanıyor Ben ablasız büyüdüm inanmalısın bana Senden başka yok şefkatin kalbimi ısıtıyor İki yavruya sahip mucize bir anasın Liderden öte sen benim ablamsın Kıskanıyorum elimde değil yapamıyorum Hep dua ederim bir bana abla olasın Umudunu yitirmeden savaş kaderinle Sen savaş ki ayakta durayım desteğinle Sil geçmişindeki çirkin kara sayfaları Bir gün gülecektir asık yüzlü kaderinde Sen ablam değil canımın yongasısın Herkese yardım elini uzatan peri masalısın Memnuniyetsizliğimi hoş gör tek eksiğim bu Sen ablam değil benim can ablamsın…
![]() |
#70 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Bir Daha Can Olmaz
Bir cana sebeb oldun şimdi vicdanınla baş başa kaldın pişman olup ağlasan giden deri dönmez bir daha can toprak olmuş pişman olup ağladığını görmez bu cana sen sebep oldun vicdanınla baş başa kalsan resimler anılar canı yaşatmaz her şey eskisi gibi yerinde kalmaz can bir daha can olmaz.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|