![]() |
![]() |
#61 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2088
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GÖRECEKSİN
Hele o gün gelsin Hele hep elini tutacağım gün gelsin Nasıl da değişecek dünya Göreceksin. Hele yıllar geçsin Nasıl bıkılmazmış birisini sürekli düşünmekten Nasıl farklı tat alınırmış Birlikte yaşanan her demden Göreceksin. Hele o gün gelsin Aşkınla dolu şiirler Şarkı olup bestelensin... Nasıl imrenirmiş insanlar Göreceksin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YOK
Dalgalarla dertleşmek yok Hüzün çiçeklerini gözyaşlarımla beslemek yok. Boş sokaklarda dolaşmak yok Kafamı taşlara vurup Pişman olmak yok Karanlıklar yok. Umutsuzluk yok. Yendim yalnızlığı Kazandım hüzünle olan savaşımı. Artık hüzün yok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SÖYLEYEMEDİKLERİM
Bazen aklıma hiç söyleyemediklerim gelir. Ya da, daha farklı söylemek istediklerim. Dudaklar susunca, kelimeler durunca Kalpler konuşmaya başlar, bilirim. Ufak bir dokunuş, kalbimi ellerine anlatır Hissederim. Hasretle gözlerinde kayboluşum, Sıkı sıkı sarılmalar, Yanağına konan küçük bir buse, Sıcaklığında kavrulmalar, Kalbimin deli dolu çarpması, Nedendir sanıyorsun? Söyleyemediklerimi ellerime, Söyleyemediklerimi gözlerime, Söyleyemediklerimi dudaklarıma söyletiyorum. Kalbimle kalbine ulaşıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YAĞMUR VE KALBİN.....
Hava kapandı Yağmur bulutları heyecanla yağmayı bekliyorlar. Damla damla İstanbul ıslanacak. Her damla aşkımızı anlatan bir hece Birikecek, coşacak Sel sel olup sayfalara taşacak Şiir olacak, mektup olacak Telefonda ses olacak Kalplerimize ulaşacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelseydin Eğer
Gittiğin uzaklardan Gelseydin eğer, Sana neler diyecektim. Unutup dağlarıma yağan kar’ı, Yok sayıp susuzluğumu, Senin için Kuru dallarımı süsleyecektim. Gelseydin eğer, Çözüp yüreğimdeki düğümleri İlmek ilmek Dantel dantel Aşkımızın öyküsünü işleyecektim. Gelseydin eğer, Bir bahar gecesinde Susamış ceylânları, Yaylalarda nazlı nazlı akan Irmaklara indirecektim. Duracaktı zaman, Takılıp kalacaktı Kenetlenmiş ellerimizde. Geçerken sıcaklığımız birbirimize, Kulağına aşk dolu sözler söyleyecektim. Gelseydin eğer...... Ama gelmedin. Oysa ben Biliyordum dokunduğun telleri, Benim gönül tellerime değmeyecektin, Gelmeyecektin.... Gelmedin zaten İşte gelmedin, Biliyordum Bana asla Dönmeyecektin |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖZLÜYORUM
Özlüyorum seni. Gücüm yetmiyor unutmaya Özlüyorum Elini tutmayi sesini duymayi Boynuna sarilip omuzunda aglamayi Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu simsicak düslerimi Özlüyorum Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmistim Girmez sanmistim hayalin beynime *******i düslerimde Gündüz baktigim heryerde seni Özlüyorum.. Renkler gitmenle soldu Kirmizi kirmiziligini unuttu Mavi maviliginin farkinda degil Beyaz yanliz sen giydiginde güzelligini haykiriyormus Özlüyorum Bu özlem bu bekleyis hiç bitmiyecek Ruhumda sana açan eflatun renkli çiçekler solmayacak Olmasanda sensiz sensizligi yasatacagim Sensiz seninle olmayi basaracagim Sonun yaklastigini hissettigim gün Beyaz, bembeyaz mendilimi sallayarak Sensiz yasamin kahrediciligine veda ederek Seninle sonsuzluga kavusacagim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() UNUTTUM SANMA
Seni unuttuğumu sanma sakın Bir bulut güneşi nasıl arkasında sakladıysa Bende seni kalbimde öyle sakladım Çok istedim belki seni unutmayı Çok istedim belki bir saçak altında Gözyaşlarından korunmayı Olmadı unutamadım Ve her çaresizce kaçışımda Gözyaşlarında ıslanmaktan kurtalamadım Olmadı unutamadım Meğer ne çok seviyormuşum seni Unutmak isterken yalnızca bunu anladım |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YOKSUN
Üzerime devirip dağ gibi hüzünleri Böyle çekip gitmek var mıydı ? Var mıydı böyle bitirmek ? Hani söz vermiştik birbirimize Kaç zaman geçti aradan Sen yoksun Sana sığındığım ******* Alevleri gökyüzünde Bir kumsal ateşiydi günahları yaktığımız . Ve kan rengi şarapla yıkanmış Bir hasret şimdi gögsümüze taktığımız . Bilirim dönmeyeceksin artık Uzun zaman oldu Belki çoktan unuttun . Adın kaldı soğuk duvarlarında odamın Sigara paketlerinde şiirlerin Resimlerin bana gülen Cüzdanımda saç telin Bir veda o geceden aklımda kalan Kekremsi bir tat Bir med cezir yüreğimde Ben vurgun yemiş bir yaralı Gemiler bana taşır bütün aşk yorgunlarını Sen yoksun .. Hayatımın ilkbaharında tanısaydım seni Yasak umutlara ve acılara inat Buruk bir şarap tadında olsaydı sevdamız Yıllandıkça güzelleşen Ve sen şiirler okusaydın *******i Saçlarımı okşarken Ellerimi tutsaydın ansızın Yüreğim eriseydi gözlerinde Yansaydım ateşinden Sen ağlasaydın mutluluktan Ben ölseydim Yalnızca beni sevdiğini bilseydim . Seviyorum deseydin Bi kere söyleseydin Yanmazdım Yanmazdım böyle çekip gitmeseydin .. Bir veda o geceden aklımda kalan Bir günah , belki yasak Yanımda olsan şimdi , hiç konuşmasak Ağlasak bin kere pişman olsak Sonra yine bozsak yeminleri Sarılsak sımsıkı Öylece kalsak .. Gittin .. Kimbilir kaç deli sevda sığdırdın yüreğine Işığa üşüşen pervaneler gibi sardılar seni Körkütük aşkların ortasına düştün Yalanların pençesine Belki birgün , bir gece Dar bir vakitte belki Hiç beklemezken seni gelirsin diye Ben hala burdayım Sen yoksun Lanet olsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ffet
eski bir dost gördüm senden bahsetti yakında evleniyor haberin var mı dedi ıslandı gözlerim birden mahfolmuş gibi kader yapmıştı yapacağını ayırmıştı bizi dayanamayıp sordum eskisi gibi mi? acınacak hali var düşünüyor dedi peki nişanlısı kim dedim başını egerek konuştu karşındayım AFFET beni |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() senİn Sevdan Eskİmİyor..
Kayip Bİr Kentİn Kayip Yolcusuyum Senden Kalma Kirik_dÖkÜk Anilar YÜreĞİmde KatilaŞmiŞ Sevdan Mazİye Kapilip Gİden Ruhum Senden Habersİz Bu KaÇinci Veda Bellİ Belİrsİz Yol Ayrimlari Çikmaz Sokak GÖlgesİ Çok IŞiĞi Tİtrek İÇİm DarmadaĞin Baharsiz Kaldim Artik GÖremİyor,hİssedemİyor,duyamiyorum Eskİsİ Gİbİ AÇmiyor GÜller Denİz KÖpÜk KÖpÜk Dalga Getİrmİyor Sahİllere Eskİsİ Gİbİ Çalmiyor Şarkilar Martilar KÜskÜn GÖkyÜzÜne Anlamsiz GÜlÜŞler,manasiz BakiŞlar Selamsiz Sabahlar... Artik HİÇbİr Şeyİn Tadi Yok SaÇma DÖngÜlerle GeÇİyor Hayat Yillar Eskİyor,zaman Erİyor,mevsİmler Baharsiz GeÇİyor Ne Ben Unuttum,ne Sen Unutuldun.. Ne Gİtmeler, Nede Beklentİler Son Bulmuyor.. HerŞey Eskİsede Senİn Sevdan Eskİmİyor... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|