![]() |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Peki Ya Ben Olmasam
Güzel günlerim ellerimden kayıp gidiyor bir bir Hiçbir şey yapamıyorum gidişlerini seyretmekten başka Durun diyemiyorum onlara, hayat beni beklemiyor Bari siz bekleyin demek için yetişemiyorum yıllara Tüm güzellikler ellerimin içinde sanki Avuçlarımda sıkıyorum onları tüm gücümle kaybetmemek için Hepsini birden yaşamak istermişcesine Hiçbirini sonralara ertelemeye kıyamıyorum Ama çok azı kalıyor ellerimde Zaten kalanlardan da tat alamıyorum Her şeyi parça parça yaşıyorum Tamamlamaya çalıştıkça daha da eksiltiyorum Eksik kalan parçaları birleştirince de Sadece sen çıkıyorsun ortaya Şimdi bir aşk birde sen kaldın avuçlarımda Halbuki ikisi de aynı şey benim Bazen düşünüyorum da sen olmasan Aşk bana uğrar mıydı, beni bağrına basar mıydı Hayalinle kollarında uyuturmuydu hiç Peki ya ben olmasam..... O zaman sen sevilir miydin bu kadar Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ruhum Senin Ruhuna Aşıktı
Ruhum senin o güzel ruhuna aşıktı Ve bedenler kalkmıştı aradan Sen olmazsan başkası olur diyemiyordum ki Çünkü o benlik yalnızca sende can buluyordu Bense çılgınlar gibi aşıktım sana Olmayacağını bildiğim içindi belki de bu tutku Gündüz olduğunu güneşin doğduğundan Gününse aydınlanmış olmasından anlayamıyorum ki Sen yanımdaysan eğer hiç gece olmamıştır zaten Ama bugünlerde hep geceyi yaşıyorum Gelişinle bana gündüzlerinde tükenmediğini Hala var olduğunu hatırlatır mısın? ? ? ? ? Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Sabah Ve Sen
Kuşların cıvıldadığı bir sabaha seninle Birlikte uyanmayı çok özledim Havanın koyu maviden aydınlığa döndüğü Caddelerin bomboş ve araba gürültüsünden Uzak son dakikalarında fırınlardan gelen Mis gibi ekmek kokusunu temiz havayla Birleştirip yalnızca seninle güzel bir Kahvaltı sofrasına oturmayı özledim Senin benden mahmur gözlerle Bir bardak çay istemeni özledim en çok O zaman içten içe kızardım sana ama Şimdi yoksun diye yalnızca sana özgü olan Ve itiraf etmeliyim ki en çokta sana yakışan Sabah huysuzluklarını, asabiliklerini bile özledim Biliyor musun sabahlar tıpkı eskisi gibi Aynı doğallıklarını ve güzelliklerini koruyabiliyorlar Ama sen yoksun ki sabahlar karanlık bana Bak sokak lambaları da sönmemiş dışarıda Onlarda senin gelişini bekliyor olmalılar Üstelik kahvaltıda hazır masamızda Hem akşam sefalarıda yerlerini gündüz çiçeklerine Bırakmak için senin yollarını gözlüyorlar Bardağındaki çayında seni bekliyor ve esen Sabah rüzgarlarına rağmen sıcaklığını koruyor Onunda senin gecikmeyeceğine dair umudu var Öyleyse söyler misin neden gelmiyorsun hala Bana nazını geçirebilirsin elbette ki ama Seni bekleyen çiçeklere ve artık doğmak isteyen güneşe asla Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Olan Aşkımı Kuşandım
Sana olan aşkımı kuşandım ben tüm tehlikelere karşı Yürürken yağmurlu havalarda korkmadım ıslanmaktan Ya da bakarken denizlere suyun derinliğinden içim ürpermedi Şimşekler çakarken gökyüzünde herkes kaçışırken bir yerlere Ben ağaçlar altında yürümekten alıkoymadım kendimi Tıpkı sana aşık olmaktan birtürlü vazgeçemediğim gibi Kalabalıklara karıştıkça ya kaybolursam diye çekilmedim köşeme Gölgeler varken uğramadım oraya güneşli yollarda yürüdüm inadına Topraklı yolları değil de yağmurla suya boğulan caddeleri seçtim hep Gemiler varken kaçmadım denizden sallarla geçtim karşı kıyılara Ya denizin ortasında kalırsam bir başıma, ya da birdenbire Fırtına bastırırsa ne yaparım diye kuşkulara yer vermedim içimde Ateşi ellemekten de korkmadım hiç ateşi ellersem elim yanarmış sözde Küçükken hep öyle denirdi ya bize, ama aşktan uzak durun demedi kimse Aşk ateşten fazla yakıyor kalpleri ve su toplayıp iyileşmiyor yanık izleri Ne zamanki aşk terk ediyor bedenleri o zamana kadar eritiyor ateş misali Bunca kalıplaşmış hüzün kırıntıları bile vazgeçiremedi senden beni Senin sevginden dünyaya gelişimden beri öylesine güç almışım ki Meğer bebekken gördüğüm tüm rüyalarda senmişsin gülüşlerimin sebebi Herkes küçük sanırken beni kalbim o zamandan beri tek seni sevdi Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bilmesen de Bendin
Öylesine çok seviyorum ki seni Kıskanıyorum aldığın nefesleri dahi Neden ben giremiyorum içine Mis kokulu temiz bir hava gibi Neden çay içtiğin bardağın olamıyorum Bardağından bende bir yudum içemiyorum Seninle aynı solukta nefes alamıyorum Sevdiğim söylesene neden sevdiğin olamıyorum Neden seni çok sevildiğine inandıramıyorum Her şeyinle ve sana rağmen seni seviyorum Bir bilsen senin için neler neler yapıyorum Sırf sensin diye ve sana özgü hepsi biliyorum Başkasına yapmam sayende kendimi tanıyorum Bazen neden bu ayrım diye kendime kızıyorum Fark edildikten sonra her zerrenle her şeyimken Yinede gözünde hiçbir şey olmadığıma üzülüyorum Acaba bilsen sever misin onu da bilmiyorum Sana sarılsam sımsıkı ve seni seviyorum desem Serin hava vursa yüzüme mis kokunu içime çeksem Hiç ayrılmasam senden zamanı bu anda kilitlesem Yapmalıyım diyorum bunları ve sabaha uyanıyorum Hayallerimi uğurluyor gerçeklere merhaba diyorum Yeni güne yine sırf senin için hazırlanıyorum Bayram günü sanki en güzel giysilerimi giyiyorum Seninki gibi olmasa da mis kokular sürüyorum Ama ne yapsam da içimdeki hüznü uğurlayamıyorum Şarkılar çalıyor geçtiğim yollarda eşlik ediyorum Ve sonunda bitiyor mesafeler sana kavuşuyorum Şöyle bir bakıyorum bu kadar ağladığım sen miydin Olsun yinede mutluyum çünkü seni her şeyinle sevdim Oysa sen fazla mutlu olma der gibi bana bakıyorsun Yan yana yürüyoruz ve sana yazdığım şiiri veriyorum Sense sadece seni seviyorum deyişime gülümsüyorsun Sonra alelacele ve sebepsizce bana teşekkür ediyorsun Şaşırıyorum bunca şeyin bedeli teşekkür et diye değildi Seni bunun için sevmedim ki bu yüzdende rica etmiyorum Korkma beni sev diye de diretmeyecek sana yalvarmayacağım Çünkü aşka dair yaptıklarımla senin için kendimden vazgeçtim Bu yüzden artık senide sevemem sen benim ta kendimdin Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Varsan Hep İlkbahar Var
Seninle hep ilkbahar olabilseydik Hiç kış gelmeseydi aşkımızın üstüne Sonbahar uğrasaydı ara sıra Yazlar sıcağıyla kavursaydı bizi Yağmurlar ıslatsaydı seninle koşarken elele Denizin dalgaları alıp götürseydi Hiç tanımadığımız yerlere Sıcak rüzgarlar esseydi tenimize Kumsalda yıldızları seyretseydik seninle Ve bir yıldız kaysaydı gökyüzünde Ben yalnızca seni isteseydim Sen yalnızca beni dileseydin İkimiz sadece birbirimiz için aşkı isteseydik Bu güzel gecede..... Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Varsan
Bilir misin sevdiğim yalnızdır yalnızlık Sessiz kalır hep çığlıkları hayata karşı Ve gök gürlemelerine benzer yalnızlıkla Sessizliğin o muhteşem buluşması Dahası haykırışları dönüşür damlalara Çaresizliğe bürünür her şey birdenbire Toprağın altına saklar kendini yalnızlık Onca yere sığmayacakmış gibi Aslında o da sıkılmıştır bu yalnızlıktan Üstelik sıkıldığının farkında bile olmadan Sonra sebep olduğu yağmurların ardından Çıkan gökkuşağının altına sığınır koşarak Benim yalnızlığıma sebep bir aşk acısı Seni düşünürken gökkuşağına rastlıyorum Sonra seni diliyorum attığım her adımda Mutlu olmak aklımdan geçmiyor bile nedense Sen varsan eğer mutluluk zaten hep benimle Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Bana Yakıştırmıyorlarmış
Duydum ki seni bana yakıştırmıyorlarmış Bazen aşık olmaya hakkım yokmuş gibi Seni hak etmediğimi düşünüyorum Ama kalp bu kimsenin sözünü dinlemiyor ki Yalnızca seçiyor ve bendeyken ölene dek seviyor Hem düşününce kendime haksızlık ettiğimi görüyor Ve bende hiç yakıştırmıyorum onları hayata Ama gel gör ki onlar yaşamaya devam ediyor Bende bütün benliğimle sana aşık olmaya Üstelik ben seni kendime yakıştırdıktan sonra Hayatta ilk defa layık görüyorsa seni bana Varsın dünyadaki hiç kimse inanmasın aşkıma Sonrasının hayal kırıklıkları olacağını Düşünmek bile seni sevmekten soğutamıyor beni Çünkü seni sevebilmek bile o kadar güzel ki Hayalini her zaman yanımda hissetmekse Tarif edilemez bir mutluluk veriyor bana Kalbim seni seçtiği için onu çok seviyorum Senin kalbinse beni göremediği için ona çok kızıyorum Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Çok Özledim
Güneş yavaş yavaş dünyaya gösteriyor yüzünü Şimdi aşkın şahidi benim diyor aydınlanan gökyüzü Uyanıyorum yeni sabaha ama yine yoksun yanımda Her gün sana bugün sevdiğimi söyleyeceğim diyorum Nerde olduğunu bilmediğim için senin gelmeni bekliyorum Sonra kulak misafiri oluyorum isminin geçtiği her söze Çalan telefonlara bakıyorum koşarak belki sensindir diye Biliyorum herhangi bir yarında bende göreceğim seni Duyuyorum ki o yarın çok uzağımda değil aslında Eve gidiyorum ertesi gün seni görecek olmanın heyecanıyla Bu gece senin sebep olduğun bir sevinç var ruhumda Küçük bir çocuğun bayram öncesi mutluluğu gözlerimde Benim bayramımsa seni görebildiğim her saniye her yerde Ama uzun süredir bayram sevinciyle uyanamıyorum güne Tek başıma seni özlüyorum sonra ağlıyorum düşündükçe Ve parça parça uyuyorum sonra yeni güne hazırlanıyorum O yarın sonunda geldi diyorum ve bugünde seni seviyorum Mutlu başladığım sabah gecenin karanlığına özeniyor Güzel gözlerini seyretmek yine rüyalarımda kalıyor Gelmedin diye bu günde benim gözümde anlamını yitiriyor Ne olurdu seni ne kadar çok sevdiğimi bilseydin Bilseydin de benim için değil bu aşkın hatırına gelseydin Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Yeni Bir Kış
Sevdiğim bak sensiz yeni bir kış daha geldi Senin başlattığın soğuk hüzünlerden habersizdi Herkes yağan kardan yağmurlarımdan kaçacak dedi Ona göre bu kasımda bütün bedenler üşüyecekti Ama zaten hep üşümüştü ellerim ve kalbim Aşkın kışı beni hiçbir zaman terk etmemişti ki İnan sadece senin içindi bütün koşturmalarım Terleyip hasta olmak umurumda bile değildi Gördün mü bak sebepsiz hepsi bitti şimdi Ama arkada kalan bendim sen nereden göreceksin ki Sana sevdiğimi söyleyip gitmeyi düşünende bendim halbuki Ahh mis kokulum ne olursun söyle neredesin şimdi Hangi anlamsız mesafe senden ayrı oluşumun sebebi Söyle hangi şanslı ortamda alıp veriyorsun nefesini Acaba hangi caddeler arkanda bıraktığın kokunun şahidi Sana senin dilinle sevdiğimi söylemek gülümsemene yetti Öyleyse şimdi son kez gülümseyişini görmek bana teselli Sence ben ne yapsam sahiden kalbimden uğurlarım seni Peki ya bitmeyen bunca acı hangi günahımın ağır bedeli Kalbimdeki bu farklı, temiz ve samimi aşk mutlu etmedi seni Ama için rahat olsun çünkü hep sevecekte olsam unuturum seni Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|