![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dilek Yıldızı
Gördüğünde karşında gülümsedi gözlerin Dilin sanki lal oldu bitiverdi sözlerin Oturduk karşılıklı mutlu oldu yüreğin Ağladı mı? Ardımdan; söyle dilek yıldızı Çocuk gibi sevindi gözleri gülüyordu Hayatında ilk defa birini seviyordu Dili canım deyince kalbi kuş oluyordu Ağladı mı? Ardımdan; söyle dilek yıldızı Kurduğu tüm hayaller nasıl gerçek olmuştu Hayalinde ki aşkı birden bire bulmuştu Karşısında görünce mutluluktan uçmuştu Ağladı mı? Ardımdan; söyle dilek yıldızı Ayrılırken yanından gözleri buğulandı Bir anda mutluluğu karanlığa bulandı Şimşekler çaktı birden güzel gözler sulandı Ağladı mı? Ardımdan; söyle dilek yıldızı Nuran Kara
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Denize
Denize gerek yok gözlerin yeter Aklımı alırsın edersin beter Anlasan sevgimi bu bana yeter Deniz gözlüm seni özler yüreğim Aklım karışıyor görünce seni Anlasan ne olur birazcık beni Kalbim çok seviyor inan ki seni Deniz gözlüm seni özler yüreğim Gökyüzüne baksam aklıma gelir Güzel duyguları kalbime verir Sesini duyunca içim hep erir Deniz gözlüm seni özler yüreğim Deniz gözlerine bakar dalarım Bir gün göremezsem haber salarım Çokta duygusaldır benim bal arım Deniz gözlüm seni özler yüreğim Nuran Kara
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostlarım
Böyle anlatmadılar kara denizi bize Doğrusunu anlatmak istiyorum ben size Gittim gördüm orayı konuştum da yüz yüze Sizi tanıdığıma çok mutluyum dostlarım Dost canlısıydı herkes hep didinip durdular Yüzüm güldüğü zaman onlar mutlu oldular Çok uzaktaydım ama beni seçip buldular Sizi tanıdığıma çok mutluyum dostlarım Sitede tanıdığım insanlarla görüştük Hüseyin USTA ile ekmeğini bölüştük Oturduk sohbet ettik şakalaştık gülüştük Sizi tanıdığıma çok mutluyum dostlarım Metin Kaya İLHAN la ben yakından tanıştım Dolaştık Trabzon da onlara çok alıştım Binince otobüse inanın ağlamıştım Sizi tanıdığıma çok mutluyum dostlarım Burak USTA seni de gördüm ya mutlu oldum Sanki bu yaştan sonra kendime kardeş buldum Ayrılınca oradan yolda sararıp soldum Sizi tanıdığıma çok mutluyum dostlarım Veda edemedim ben affet ZİYA ne olur Seni tanımış olmak benim için bir onur İnşallah o yüreğin aradığını bulur Sizi tanıdığıma çok mutluyum dostlarım Gözümde hayaller var mecburum ben dönmeye Geleceğim yeniden ben sizleri görmeye Bir haber salın bana gelirim ben ölmeye Sizi tanıdığıma çok mutluyum dostlarım Ardımdan üzülmeyin kalbim hep yanınızda Hayalimi bıraktım dolaşır kanınızda Geldiğim günden beri can oldum canınızda Sizi tanıdığıma çok mutluyum dostlarım Nuran Kara
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eriyorum Ben
Hasretin büyüdü, içimde benim Baş edemiyorum, inan sevdiğim Görmeyince seni, yanıyor içim Seni çok özledim; eriyorum ben Sesini duymayı çok istiyorum Yüzünü görmeyi arzuluyorum Seni ben canımdan çok seviyorum Seni çok özledim; eriyorum ben Ağlama demiştin, dinlemez gözüm Seni görmek ister; her günüm hüzün Söz verdim olmuyor, gülmez ki yüzüm Seni çok özledim; eriyorum ben Canımdan çok sevdim, bilirsin gülüm Seni unutmayı; düşünmez gönlüm Sensizlik dokunur, çekerim zulüm Seni çok özledim; eriyorum ben Nur seni seviyor; böyle bilinsin Ne olur Allah'ım, sevdiğim gelsin Görmek için seni; ömrümde yetsin Seni çok özledim; eriyorum ben Nuran Kara
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fallardaki Sevgili
Bir yaz sabahı idi Oturduk bir cafe de Arkadaşım; Kahve iç dedi Bakacağım sana fal Söyledik kahveleri Bitince de kapattık Soğuması için fincanı Beklemeye başladık Soğudu dedi fincan Açıverdi bir anda Aklım karşı verdi Başladı konuşmaya Hayatına girecek Birisi var demişti O anda bilmiyordum Aklıma gelmemişti Seveceksin diyordu Bağlanacaksın ona Kalbin onun sayesinde Gülecek bak hayata İnanması zor olay Kimse yok ki aklımda Sanırım arkadaş Yapıyor bana şaka Anlattıkça anlattı Aklımı karıştırdı Hayatımda olmayan Birisi olacaktı Düşündüm uzun süre Gelmedi ki bir türlü Ne olur şaka yapma Kaldıramam bu yükü Dinledim fal bitmedi Dedi bekle gelecek Hayatın bundan sonra Ebediyen gülecek Akşam oldu ayrıldık Kafam da düşünceler Gelecek mi bilmem ki Beklediğim o günler Aradan geçti zaman Bir gün karşıma çıktı Nerden bilecektim Adı fal ile aynı İnanmak çok zor oldu Yüreğim ona kaydı Artık benim dünyamda Seveceğim biri vardı Onu gördüğüm zaman Yüreğim inan mutlu Nereden geldi bilmem Yarınlarım umutlu Seviyorum diyorum Ona hiç sıkılmadan Sanırım sevilmenin İşte burada farkı… Nuran Kara
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gamzeli
Bekliyorum seni sabahın ilk ışıklarında Yüzündeki saflığı gözlerinde ki ışığı Özlediğim mutluluğu ve sevgiyi Görmek için bekliyorum seni gamzeli Ararım seni sokak sokak köşe bucak Senin bir sesini duymak için aradım Sevgini hissetmek sana sarılmak için Uzakta olsam da bu can senin gamzeli Belki bir telefon belki bir otobüs mesafendeyim Nedir ki gözlerini kapat bak ellerinde ellerim Teninin sıcaklığını hissediyorum şimdi Nefesin okşuyor yüzümü saçlarımı gamzeli Güldüğünde ısınıyor buz tutmuş kalbim Eriyor seller basıyor tüm benliğimi Bekliyorum yüreğime baharın gelmesini Seni baharda seveceğim ben gamzeli Üşütmesin sevgimizi rüzgarın sesi Sadece bizim sevgimiz esmeli deli Şunu bil ki ben seni sevdim seveli Tüm benliğimi sana verdim ben gamzeli Korkmuyorum karanlık tufanlardan Ağlatmaz artık hüzün kokan şarkılar Bilmelisin kalbim isyan etmez eskisi kadar Senden sonra hayatım mutlu bir masal “Yanındayım gamzelim artık ölene kadar “ Nuran Kara
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gamzeli Yarim
Söylediğin şarkının notası ben olayım Ciğerine çektiğin nefesine dolayım *******i rüyamda arayıp ta bulayım Göremezsem yüzünü çiçek gibi solayım Ezberleyip adını diyar diyar gezeyim Her gördüğüm duvara gül yüzünü çizeyim Bir kere nasip olsun gamzelerin öpeyim Aç bana kollarını koşa koşa geleyim Nuran Kara
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gamzelim
Gamzelerinde doğmak isterdim Ömrümce orada yaşamak isterdim O kadar güzel o kadar içten ki Benimde öyle gamzem olsun isterdim Olmamış ne yapalım benim hiç gamzem Senin gamzelerin benim ya yeter Gamzem olmasın gamzelim aşkım olsun Benim gamzelim yalnız benim olsun Karşımda bakıp gülerken bana Hasta oldum gamzeli aşkıma Öl desin ölürüm, sev desin severim Gamzelimi isterim başka yoktur dileğim Gamzelimi görmek bana nasip oldu ya Onun kalbide beni on ikiden vurdu ya Gözlerimiz bu boşlukta birbirini buldu ya Gamzelimi severim o da sever bilirim Gamzelimi görmezsem bu dünyadan giderim Nuran Kara
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık Gel
Seni görmeyeli çok oldu yine Dayanılır gibi değil inan bu hasret Kalbim gelecek diyor gelecek elbet Ya gel ya bir an önce bir haber ilet Ya da unuttuğunu kabul edecek bu yürek Gözlerim sürekli yollarda kaldı Ne bir haber nede bir ses vardı Anladım sevginin hepsi yalandı Ya gel ya bir an önce bir haber ilet Ya da unuttuğunu kabul edecek bu yürek Özlediğimi bilmez mi sendeki yürek Hiç mi sevmez hiç mi özlemez itiraf et Beklediğimi bil bitsin artık bu hasret Ya gel ya bir an önce bir haber ilet Ya da unuttuğunu kabul edecek bu yürek Gündüzlerim gece oldu yine hasretten Sevgini kaçırma artık ne olur benden Gözlerimde yaş kalmadı gelmiyor birşey elimden Ya gel ya bir an önce bir haber ilet Ya da unuttuğunu kabul edecek bu yürek Dinlemiyor kalbim beni seni çok özlüyor Birgün gelirsin diye bıraktığın yerde bekliyor Söyle bana senin kalbin hiç mi acı çekmiyor Ya gel ya bir an önce bir haber ilet Ya da unuttuğunu kabul edecek bu yürek Nuran Kara
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geleceğim
Sana geleceğim… İnanmayacaksın bu sözüme Ama geleceğim göreceksin Şaşıracaksın beni gördüğünde Ne yapacağını düşüneceksin Aklına bir şey gelmeyecek Dilin dolanacak belki de Belki ağlayacaksın mutluluktan Evet, Sadece mutluluktan akmalı Gözyaşı Üzmemeli hiçbir zaman insanı Tokalaşsam mı? Sarılsam mı? Diye düşünürken Yürümeye başlamış olacağız Belki yan yana Belki de el ele olacağız Sen susmuş olacaksın Sadece… Gözlerin konuşacak Belki çok seviyorum diyeceksin Belki de nefret edeceksin Benden değil! Hayattan Yüzüme bakmaya çekineceksin Dilin zaten dolanmış olacak Yarı kekeme, yarı tatlı bir dille Konuşmaya çalışacağız Etrafta birileri olacak mı? Bilmem… Ama umurumuzda olmayacak Bu kesin… Havadan sudan sohbetler yapacağız Birden… Sessizlik olacak Biraz çekingen, biraz utangaç Göz göze geleceğiz Kelimeler yetmeyecek Bu durumu anlatmaya Susacağız ve bakışacağız Saate bakıp kalacağız Olduğumuz yerde Anlamayacağız zaman Nasıl, ne zaman geçti Gitme vakti diyeceğim Ayaklanma çıkaracağız Ayrılacağımız yere doğru Ben senden uzaklaşırken Düşüneceğim, Nasıl geçti bugün diye… El sallayacağız bir birimize Ve geri döneceğiz Eski günlerimize… Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|