![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-'Uyumalıyım Aşık Olduğumda'*.-
Uyumalıyım aşık olduğumda, Rüya görmeliyim hiç bitmeyen, Hem izlemeliyim hemde yaşamalıyım Yaşanacak ne varsa, Sevmeliyim sonsuza kadar, Rüyalar geçek olacaksa......... Uyumalıyım aşık olduğumda, Uyandığımda seni bulmalıyım.... Üzerime çöken kara bulutlları dağıtmalı Çok şükür rüyamış demeliyim.. Uyumamalıyım bir daha sonsuza kadar Uyumamak çare olacaksa.......... Uyumalıyım aşık olduğumda, Yolda yürürken ayaklarımı hisetmemeliyim... Konuşurken gülücükler saçmalı, İçimdende iyi ki varsın demeliyim.. Saçmalamalıyım her sabah sonsuza kadar.. Saçmalamak her sabah seni hatırlatacaksa.......... Onur Şevik
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-'Yalan Oldu Kaderim'*.-
Yürümeyi unuttum rüzgarda savrulmaktan, Çiçekleri izlemekten çiçek olduğumu unuttum. Bana varmayan kokunu unuttum, Uzaktan koklamaya çalışmaktan.. Rüzgar beni sana götürür sandım, Kaderim olduğuna öyle çok inandım. Birgün mutlaka kavuşmaktı andım. Yalan oldu kaderim. sana varamadım......... Taşlı yollarda mayına bastım. Bir yanım bende,bir yanımı sende bıraktım. İnfilak etti hayatım, sevincim, muradım. Yalan oldu kaderim, sana varamadım..... Göğsüm mermiye siperdi benim, Ayaklarımın altındaki mayını nerden bileyim. Beceremedim işte vur yüzüme, vur da suçumu bileyim, Yalan oldu kaderim, sana varamadım.... Nasıl atayım seni içimden yürek sökülürmü? Bekleme tebesüm etmemi, içimdeyken bu dert gülünürmü? Yüreğin bende kaldı, emanete ihanet edilirmi? Yalan oldu kaderim, sana varamadım... Adam gibi sevmenin tadına, bir kez olsun varamadım. Varamadım........ Onur Şevik
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-'Yaşarken Unutmuşum Yaşamayı'*.-*.-
Dertler yel gibi nefesime işlemiş, Sen bir taraftan giderken, diğer taraftan ben gitmiş, Bıraktığın gözlerin gözüme ilişmiş, Yaşarken tek bir şeyi unutmuşum! Yaşamayı........ Ne olmuş yani gitmişse gitmiş, Ne farkeder ha sevmemiş ha sevmiş, Ne yapalım kaderim böyleymiş, Yaşarken tek bir şeyi unutmuşum! Yaşamayı........ Günler değil ******* boyu çekmişim acısını, Yıllar ne bilir, ben yaşatmışım içinde anısını, Hay ben böyle bir hayatın anasını....... Yaşarken tek bir şeyi unutmuşum.! Yaşamayı..... Kafam şehir içi trafik gibi karışmış, Ben beni unutmuş, ben beni bırakmış, Seninle kurduğumuz hayallerin hepsi bana Irak'mış, Yaşarken tek bir şeyi unutmuşum! Yaşamayı........ Bu sevda tarihi eser gibi kaldı içimde, Gelme! gelirsen bu denli değerli kalamaz gelişinle, Yeni bir tarih yazdın hiçbirşey yapmadan gidişinle, Giderken tek bir şeyi unutmuşsun! Gitmeyi..... Verdiğimiz yeminlere göre ayrılık yoktu, Biz vardık! Sen yada bende yoktu, Birimiz melek,birimizde yay ile oktu ama, Yemin ederken tek bir şeyi unutmuşuz, Tutmayı.... Sevgi barındıran yürek bozulurmu kokarmı? Aşık olan aşık ölümden kaçarmı? Seven sevdiğine hiç böyle yaparmı? Severken tek bir şeyi unutmuşuz! Sevmeyi.......... Onur Şevik
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Adım Kadar Emin Olduğumsun''*.-*.-
Sen, Cebimden düşürdüğüm son param, Sen, Paketimde duran son sigaram. Sen, Var olma çabam. Sen, Sevilmeyi unuttuğumu düşündüğümde Sevildiğime adım kadar emin olduğumsun..... Sen, Odamda yaktığım sobam. Sen, Musluğumdan akan sıcak suyum. Sen, Bana geri adım attırmayan huyum. Sen, Bir daha dönmeyeceğini düşündüğümde, Döneceğine adım kadar emin olduğumsun........ Sen, Yaralı yüreğime sürdüğüm merhem, Sen, En mutlu anımda bile taşıdığım çilem. Sen, Benim olmalısın. Hemde şimdi, hemen! Sen, Yaşamanın haram olduğunu düşündüğümde, Nefes almanın helal olduğuna adım kadar emin olduğumsun...... Onur Şevik
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Belli Ki''*.-*.-
Belli ki gelmeyeceksin.. Bana saygı duymak düşer.. Belli ki eskisi gibi sevmeyeceksin, Bana, bir daha sevilmemek düşer...! Belli ki inat edeceksin, Bana da inat düşer.. Sen dönmeyeceğim diye inat edeceksen, Banada inatla beklemek düşer....! Belli ki çektireceksin, Bana çekmek düşer... Belli ki yaşatmayacaksın, Bana, İp'i boynuma geçirmek düşer.....! Onur Şevik
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Ben Yine O Yerdeyim''*.-*.-
Gözlerim kal diye bağırdı duymadı ellerim. Yüreğim kan ağladı, konuşmadı dillerim. Ben yine, ben yine o yerdeyim. Ben yine derbeder,çıkmaz hallerdeyim.... Sevdam yürümüyor, ermiyor aklım. Hep senden, ama senden hep, Bitmiyor karalar bitmiyor ahdım, Ben yine, ben yine o yerdeyim, Ben yine derbeder, çıkmaz hallerdeyim..... Yanlışı düzelttik beraber, gitmen gerektiği için gittin. Hadi senin gittiğin yer bellide, ben nereye gittim! Sen yanlışa ben eğriye gittim. Ben yine, ben yine o yerdeyim. Ben yine derbeder, çıkmaz hallerdeyim.... Gücüm birtek karıncaya yetiyor, oda görmediğim zaman, Bilmem ki bana kaç karınca ah ediyor bu zaman, Gelip gelmemen önemli değil, kandır beni, zaman ver zaman, Ben yine, ben yine o yerdeyim, Ben yine derbeder, çıkmaz hallerdeyim...... Kumdan yapma yalanlar kalesini sel götürdü, Tek bir hatanın bedeli ömrümden yıllar götürdü, Kader, acını bana getirdi, mutluluğu sana götürdü, Ben yine, ben yine o yerdeyim. Ben yine derbeder, çıkmaz hallerdeyim........ Bir ot bile değilim, samanım ben saman, İnanmak bile istemedim gittiğin zaman, Akibeti belli değil, bu aşktan geriye kalan, Ben yine, ben yine o yerdeyim, Ben yine derbeder çıkmaz hallerdeyim....... Sevginin miktarı severken tartılmaz, Sevgi acı terazisinde olmaz, olamaz, Ben giderim benden, içimdeki sen beni durdurmaz, Ben yine, ben yine o yerdeyim. Ben yine derbeder, çıkmaz hallerdeyim....! Onur Şevik
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Bıktım Usandım''*.-*.-
Bıktım usandım seni sevmekten, Dönmeyeceğini bile bile Bıktım yolunu gözlemekten.. Her defasında yüreğime bir umut gizlemekten Bıktım usandım seni senden çok sevmekten...... Tebesüm yaratmıyor çilen bende, Yollarım mayınlı artık,farketmiyor dönsende, Eskisi gibi beni ölürcesine sevsende, Bıktım usandım yalanlarına boyun eğmekten...! Kaç defa düştüm ayaklarına bir defa tutmadın ellerimden, Her gün bir anını yedim bitirdim eski günlerimden, Bir hata yapıp gelme sakın,gelme sılaya yaban ellerinden, Bıktım usandım. Dualarımda seni dilemekten...! Seni sevmek tembelliğe sevk etmişti beni, Kendimi unutmuştum, görmemiştim burnumun ucundaki güneşi, Sevdan eskidi artık, unuttum sevdanı unuttum seni, Bıktım usandım. Sana verdiğim sözleri yerine getirmekten... Ben çok seviyordum sadece, senin katkın yoktu ki, Seni sevmek çileydi, bana çile çektirmeye hakkın yoktu ki, Gözlerimi açınca gördüm, bunca sevilecek yanın yok ki, Bıktım usandım. Ölü aşka diriltip hayat vermekten, Bıktım usandım, Şiirlerimde seni dilegetirmekten.......! Onur Şevik
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Bırak Git''*.-*.-
Rüzgarın sürdüğü, Dalgaların vurduğu, Aşkın çarptığı Yüreğimi, Bırak git artık! Ne olur...... Acıların mekan tuttuğu, Sevmenin S'sini dahi unuttuğu, Yeşeren her dalı kurutan yüreğimi, Bırak git artık! Ne olur...... Hayırların Şer're dönüştüğü, Kardeşin kardeşle vuruştuğu, Merminin her türlüsünü barındıran yüreğimi, Bırak git artık! Ne olur...... Bükülmez bileğimi büktüğü, Üstüne karaların çöktüğü, Çınarı toprağından söken yüreğimi, Bırak git artık! Ne olur...... Yolda bulduğu pusulayı yolda kaybettiği, Kaybettiğiyle birlikte gittiği, Bir daha sevmemeye yemin eden yüreğimi, Bırak git artık! Ne olur.... Yüreğim sana ait olmadığı gibi, Banada ait değil! Üzme beni, Bırak git beni ne olur.....! Onur Şevik
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Bu Vatan''*.-*.-
Devlet sağoldukca millet var olur, Millet var oldukca devlet, devlet olur, Devlet milletle bir oldukca, Bu devlet Cihanda geçilmez Çanakkale olur......! Can vermeyi bilene mükafatı şehitlik olur, Şehitler ölmez! şehitler hep var olur. Her şehit bin Mehmet doğurur, Mehmetler oldukca, Bu devlet cihanda geçilmez Çanakkale olur..... Dağdelen Mehmed'ime dağlar yol olur, Mehmedim ya topraktır yada kahraman olur, Ötesi yok! ötesini Rab bilir, Bizler bunu bildikce, Bu vatan cihanda geçilmez Çanakkale olur...... Onur Şevik
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Garibin''*.-*.-
Kuru ekmek birde soğan, En leziz yemeğidir garibin.. Asgari ücretle çalışıp ter dökmek, Alın yazısıdır kaderidir garibin.... Suskunluk, razı gelmek, boyun bükmek, Gel denince gelip, git denince gitmek, Çileli dünyasında her acıya şükretmek, En büyük sabrıdır garibin.... Kiraladıkları nemli iki odalı bir eve, Çok sıkıyor ama para kalmıyor cebe, Gezmek tur atmak kimin haddine! Çileler yatağıdır garibin..... Yağmur yağıyor kimin umurunda, para lazım para, Gün boyunca düşün dur, ne alsam akşama, Biraz bulgur iki tane ekmek yeter bu akşama, Aç uyumak alışkanlığıdır garibin...... Siyasetci gezsin durdun dünyayı, Parası olan parasına para eklesin,biz görmedik o rüyayı, Bugünmü yerız yoksa yarınmı? kafayı, Helal lokmadır tek derdi garibin....... Bir karış toprağı olmadan sever vatanı herkezden çok, Hayatı sever ama ölümden korkusu asla yok, Göğsünde ay yıldız, kalbinde ezilmişliğin sapladığı ok, Vatanı karşılıksız sevmektir, vatan sevgisi garibin...... Onur Şevik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|