![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AmAn NaZaR DeĞMeSiN,
Ak düşmüş saçlarına dokunsam uçlarına allah hedef etmesin meraklı bakışlara aklı hür vicdanı hür bir başka deyişle; kısaca 'özgür' tırmanıp yokuşlarına beyaz bayrak asmalı hisarın burçlarına. kurşun döktüreceğim az sonra nazar / değmesin diye takdim tehir eylenmiş yaşanmış yaşlarına. ...... sakın .......................yerinden ........................................kımıldam a 05/111/2004.... kartal 14.45 Mine Özdemirtaş
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Andros’u Düşleyen Adam
Düşlerinde; Andros’u düşleyen adam, Andros’un göklerindeydi dün akşam. Avuçlarına bir yıldız sığdırmıştı, İnanılmaz... koskocaman. Yavaşça, süzülerek indi yere, Yakaladı Andros’luyu saçlarından. Hiç direnmedi Andros’lu, Göz göz’e geldiler bir an. Sonra.... sustu dalgalar / sustu rüzgar. Çözüldü rüyaların dili. Düşlerinde Andros'luyu kucaklayan adam, Tam Andros’lunun tenine Dudaklarını değdirecekti ki. Birden, uyandı uykudan. Çok değil... sadece... her zamanki kadar Acımasızdı zaman. Mine Özdemirtaş
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AnnabeL Lee
Ben Annabel Lee Hiç kimse düşünmeyecek poe'dan sonra beni Kaybolup gidecek mezarımın yeri. Ve şimdi Burası kurumuş bir deniz ülkesi Ben annabel lee düşlerken kaybolan denizi Kutsuyorum hepinizi kıskanarak yüreklerinizdeki sevginizi vefa yele / sevda sele verildi mi bakiyesi kaçırırmış melekleri Bilenler iyi bilir son pişmanlık kurtarmaz ki düşenleri perdeyi kapatırken utancın morarmış eli yarının rengi bugün den belli Şairler yaşasa da artık yaşayamayacak haketmedi zavallı Annabel Lee. Mine Özdemirtaş
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arapsaçı
Buruk bir hikayeydi zaten, anlatamadık şehir üstümüze geldi. Sardı kollarını Günbe gün kopyaladı günü güne Yarınlar düne benzedi... yoksa dün mü yarındı? Karıştı siyah siyaha... anlayamadık Nereden çıkmıştık yola... neresi burası Kirlendik. Yine de dokunmadık suya sabuna Hangi ses yabancı... hangi yüz tanıdık Sendeki ben mi... bendeki sen mi? Kim kimdi iyice şaşırdık Buruk bir hikayeydi... dedim ya Anlatamadık. Mine Özdemirtaş
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AriF'e TaRiF Ne GeReK...?
Arife tarif ne gerek? içimin göçüne el sallayışımdır bu. Bana dair herşey, Bana rağmen tutmuşken yolu; Sevdanın yerinde inatla oturduğu bilmem ki ne denli doğru? Berrak sularımın git gide batakla dolduğunu, Bu yüzden epeydir soluksuz olduğumu, o dillere destan gücümün dibine vurduğumu, Ve Kaygan yosunlarına nasıl zorlukla tutunduğumu Anlatsam...! uçurumun kenarında durduğumu Anlar mı ki eloğlu? Mine Özdemirtaş
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ArMuT MiNDeRLi, MuM FeNeRLi GaZiNo
Minik bir serçeyi okşamak istedim diye tutup ta acemi kanadından Saplandı çıkmıyor şimdilerde maydanozun dikeni kanayan damağımdan Silebilmeye dair umut olsaydı eğer uğursuzluğu aynalardan nar kırmızısı /limon ekşisi toplamaya razıydım kıpraşan gölgelerin değişken boylarından bundan sonra......... bütün temmuzları bölerek ortasından ilk parçanın tam yarısından geceden sabaha dair bir fal açsam ancak bir çay içimi zaman daha çalmış olurum armut minderli mum fenerli gazinodan olsun…yinede sen cinayet mahalline geri dönmeye can atan adam iyi sakla / silme bu adresi usundan tabancanın namlusunda ansızın parlayıp o anda sönen bu kara duman sahilinin anısını sana bırakarak ayrılıyor Androstan 11/07/2008...Andros Mine Özdemirtaş
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AsALeT; FaRKı YaRaTıR
bütün arabalar dört teker. ortak yanları bu olsa gerek ki; hepsi de gün gelir lastik patlatır. allah sahiplerine bağışlasın ya..! tüm benzerlik bu kadar. bazıları durmadan asfalt ağlatır bazıları sürekli ruhsat bağlatır kiminde homurtulu motor gürültüsü kiminde düzelmeyen kaporta çöküntüsü baş ağrıtır. göz dolduranlarına 4 çeker diyorlar ya..! bu bir teknik donanım meselesi. görüntüsü düşmanı azıcık çatlatır. sürücüsü hendeği kolay atlatır ve onlara dokunmayı da sokulmayı da sadece düşlemek bile baharı yadsıtır. ama...! hani bir de bazı kırmızılar vardır ya..! işte o kırmızılara kısaca 'Ferrari' derler kızım. asaleti farkı yansıtır. 18//04/2006 (kendine güvenmek yürek işidir.) Mine Özdemirtaş
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslında Benim Yüreğim Zengin.
Senin için; el açmış her dilenciye çekinmeden vereceğin üç beş kuruş değerindeyse sevgin. Bak sana ne diyeceğim. Eğer gözündeyse verdiğin Kalsın. Kırıntına bile muhtaç gibiyim ya senin Aldanma. Aslında benim yüreğim zengin. 20/04/2004 kartal Mine Özdemirtaş
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslında Kötü Bir Amacım Yok.
Aslında kötü bir amacım yok. Ben sadece ezeli bir korkuyu dillendiriyorum. Ask’ ın zamanla alışkanlığa dönüştüğüne dair ciddi endişelerim var. Sezgiler ve içgüdüler bile, değiştiremeyecekse bu hazin sonu; Taklit edilemeyecek bir farklılık arayışı içindeyim.... hepsi bu. Aslında kötü bir amacım yok. Ben sadece yıpratan bir eşgüdümü dillendiriyorum. Aşkın kimyasının sürdürülebilirliğine dair ciddi endişelerim var. Bilinçli ve radikal tercihler bile, geciktiremeyecekse yaklaşan sonu; Yüz eskitmeyen bir kullanma kılavuzu arayışı içindeyim... hepsi bu. Mine Özdemirtaş
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
İnce bir nefesle soluksuz kalarak, Bıyıklı bir dudakta müebbete asılmak Ve Göz bebeklerine sokularak Zamanı durdurmaktır aşk. Güçlü bir omuza yaslanarak Üşümüş bir yaşamda sımsıcak Ve Kalp atışlarına uyarak Huzuru yakalamaktır aşk. Yavaşça akıp kana karışarak Bir özsu gibi hücrelere yapışmak. Ve İçsel bir şarkıyı duyarak Müzikle yaşamaktır aşk. Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|