![]() |
|
|
#61 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Baş Ağrısı Yoksullar
İşlek şehirler onlara düşmandır Baskıcıların baş ağrısı yoksullar Öfke basar diş biler zamandır Gözünde taş ağrısı yoksullar. Yoksulu kovalar asker zabıtası Bunların baskıcı idi her atası Ahret tuzak, yok dünyanın ötesi Bir iç savaş ağrısı yoksullar. Köyden konduya gidiyor göçü Kirli şehirin havası onun suçu Vitamin bolluğunda dalgalanır içi Zalimlere diş ağrısı yoksullar. Dünyanın içi onlara cehennem Coplu kurt kuş it besler hem Yoksullar coplu şımarığa dirhem Soğukta kış ağrısı yoksullar. Dünyaya alışkan oldu böylesi Ana baba, yoksuldur kölesi Üst hayvana satar, pislik ihalesi Tabut naaş ağrısı yoksullar. Kamil At bunca baskıcı var idi Ölmeyiz dediler topu çürüdü Yoksul yıldızdan gıda aldı yürüdü Bir de kalleş ağrısı yoksullar. Kamil At
|
|
|
|
#62 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Başka Bir Kalem
Benim kalem başka bir kalemdir Bilmez tehdit takmaz düşmanı Korkmadığı maddesi ölümdür Çok güzel tanır cansız hayvanı. Ne şeytan bilir, ne ayet dinler Tehdit mesaj yazar suçu peşinler Acıların sonunda çalar düğünler Onu çalacak geleceğin insanı. Görmediği bilmediğini yazmaz Yoksulun isyanını över kızmaz Saldıran yobazlar onu bozmaz Başka gözle gözetir her yanı. Alışıktır aldırmaz, şu tehditleri İnsan düşmanları özler hitleri Paşalık düzeni yıldırmaz yiğitleri Ey kalemim yetmez daha tanı. Dünyaya egemen olmaz canavar İnsanlığı ayırmış çürük duvar Küfür de duymaz, bunda ne var Kardeş edermi ki aslana yılanı. Hiçbir akıl yukardan inmedi Bunu dayatanlar insan yedi Nihayeti tükenir kalmaz ebedi El yapımıdır ağaçların limanı. Değişik çabaladı Kamil At yazı İstemez kötü, bende ki avazı Canlılar var etti uyuyan cansızı Hayal istermi yoktan var olmanı. Kamil At
|
|
|
|
#63 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Başkasının Yalanı
Dünyayı kendi gözleriyle görenler Doğrular için canın bile verenler Batıl yolu sarptadır çukurda erenler Bilinmezlikler nice canlar verdi. Kim kaç sene neyi ters kurmuş Kaygısız uğursuzca dalıp oturmuş Baktı ki yalnız kaldı insanı yormuş Yalanlarına nice insanlar verdi. Belli yalanı başkasından çalmış Başkasının yalanını kendi bulmuş Bin senenin ötesi saçta yolmuş Fesatlar sevindi nice kanlar verdi. Kamil At darda kalan ne aradı Görmediğini diledi yalandı tadı Sinsice acımasız ninni, oldular kadı Görmez mi yüzyıllar yalanlar yedi. Kamil At
|
|
|
|
#64 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Batı Yanlısı
Terörist ateist alevi komünist Marksist falan ya işte filan Gavur dinsiz ve de bolşevist Kimdir batı yanlısı şu yılan. Her devir de vurmak içindir Bir moda geliyor kafanı indir Bu sene yine sen içine sindir Halklardır içine öfke dolan. Yeri yokken demişler bölücü Kurt köpek li peşleri fitneci Batı sistem emperyalist emici İnsanlıktır bu günden solan. Vurmak için diyor batı yanlısı Çağ atlamaz osman yanlısı Milyar sene çalıştı doğa canlısı Kardeşliktir bak yine ölen. Kamil At, kimmiş ya neciler Köpek sofrasında kemik diler Batı yanlısı satılmış hacılar Yine çetelerdir insanı bölen. Kamil At
|
|
|
|
#65 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Batmıyor ki Güneş
Uzaktan kızıl bir noktadır güneş Bir dağdan yükselecek yine Eşit doğuyor yasaktadır güneş Karanlık şafağa çıkacak yine. Dünya döner, güneş batmaz Batsa insanlık onu işitmez Planet biraz yuvarlanır iş bitmez Sadece bir yana kayar güneş. Güneş, başka gezegen besler İnsan duymaz, geliyor sesler Batırmak için onu, çoktur hevesler Dünya döner batmıyor güneş. Batmak nedir su, ya toprağa Her cimri silah çeker ortağa Güneş lazımdır doğacak bu bağa Ateşlidir yakıcı yanar güneş. Kamil At, ben girdim güneşe Farklı anlatır inanma kalleşe Bildiğimi verdim insana dost eşe Dünyayı birgün yakacak güneş. Kamil At
|
|
|
|
#66 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bayram Geliyor
Senaryo dışardan, hazır herşey Yılda on beş biçim zam geliyor Yaramazmış bunlara hiç bir şey Üstten ayda bir bayram geliyor. Üste çıkan hak ediyorlar demiş Yatan horladı sakızda çiğnemiş Geçmişten uyuşuk hem istemiş Keyiften mezarda, gam geliyor. Açlıktan yoksul gözleri doluyor Gururludur gözünü gizlice siliyor Kulluk öğretilmiş hemi çekiliyor Serinlerde bir hamam geliyor. Ezberdi şükür düşmez dilinden Eğitilmiş birşey gelmez elinden Emek verir çalışır almaz malından Beylerine villa ona dam geliyor. Kamil At başı ebedi bir uykuda Şuna güvendiler fos çıktı buda Yaş tarafından hırpalanır kuruda Gidenlere bitmiş yaşam geliyor. Kamil At
|
|
|
|
#67 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bayramları Yok
Herkes birbirine iyi bayramlar diler Yoksullar aç baskıcı sarayda yer Şairsen eğer yoksula şiirle umut ver Birileri açken, bayram ne oluyor. Zalimler nice çadır kurmuş güler İtleri yoksulları döver durmuş güler Baskısı yoksula tufan savurmuş güler Yoksul bayram bilmez, zalim yiyor. Şimdiden yoksulun dertleri nice Kimi okuma bilmez yazmaz hece Gündüzleri uyumaz çok soğuk gece Çadırları tuzak, yoksula kök salıyor. Başından yoksul bayram bilmez Alçak, alçak olmasa, haline gülmez Kamil At bayram asla sayılmaz Yoksulu aç etti, haline de gülüyor. Kamil At
|
|
|
|
#68 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Değilim!
Söyleyeceğim inanın yüzeyseldir İnsanı kandırıp yutan değilim Gereksiz çalı doğru sele engeldir Yoksula çalımı satan değilim. Sandım ki özgürlük kuşuyum Bağlamayın ırka, dünya vatandaşıyım Ben zalime zararlı bir köşeyim Geç diye yere batan değilim. Habersizler kördürler yolunda Binlerce zarar çıkıyor bunda Dünkü tahribatı zehirli, bu günde Alçak baskısında biten değilim. Söylerim ben gerçek bildiğimi Öğrendim çoktan, nerden geldiğimi Hacıyatmaz hoş görür öldüğümü Yansam da boşa tüten değilim. Neyleyim safsatayı satın alanı Gökte boşluğa bağışlar canı İnsanı gökyüzüne dayatan yalanı Kitaba yazıp dağıtan değilim. Der Kamil At kimler kimi yarattı Nice cilveler derdimi yarattı Evvel ki halim bu halimi yarattı Boş yere kötüye çatan değilim. Kamil At
|
|
|
|
#69 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Günah Bilmem
Şu donuk gözlü Her günahı işler Sonra ellerini açar Her günahtan sonra Uğradığı adres yapılmış Korkmadan günah işler Sığınacağı yeri belirlemiş. Ben suç günah bilmem Günah işlemeyenin Kilise de cami de işi ne... Kamil At Kamil At
|
|
|
|
#70 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Kimim?
Ben yarattığım kendi şiirimdeyim İnsanlığın görmediği imdeyim Ömrüm ezgilerde yine gümdeyim Şiirde görmediniz *********iz. Yollar kıvrım kıvrım uzanır gider Değer verdim insan ise öder Beni kendine benzeten halteder Bilinmez bahçenin gülümüsünüz. Öyle gider sanma sonsuz kalır Birgün haklı hakkını zalimden alır İnsan olmayan biter, olan yükselir Kötünün elini kaldıran elimisiniz. Kamil At bulmuş doğru yolunu Hayatta dertle bilmez eğri yolunu Yoksul kavgasını bilir hem de çulunu Gözüme batan hain çalımısınız. Kamil At
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|