![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitti Bu Aşk
Dağıldı yüreğimde sevda pusları Artık önümü görebiliyorum Uçuşmuyor artık başımda hasret kuşları Kalktı gözümden yağmur bulutları Şimdi ağlamıyorum Bitti bu aşk Bir kabustan uyanmış Bir yükü omuzumdan atmış gibiyim Bitti Bitti bu aşk Dağıldı yüreğimden sevda sisleri Ne zaman adını ansam O şarkıyı duysam, hep ağlardım Ölürcesine bağlanmak Sevmek değil, yanmaktı bu Sanki bir köle, tutsaktım Artık bu sayfayı kapadım Bitti bu aşk Bitirdim Dağıldı yüreğimden sevda pusları Kalktı gözümden yağmur bulutları Bitti Bitti bu aşk, bitti Bitirdim... Gürsel İleri
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitti İşte
Üstüne yeminler ettiğimiz Yoluna canımızı serdiğimiz Aşkımız var ya Var ya bir tanem Bitti, dediğim gün Bitirdiğim Darağacımı kurup, ipimi çektiğim gün Senin gibi ağlayabilseydim İçimdeki acıyı Seni Kendimi Unutana dek içebilseydim Senin gibi, telefonlar edip Derdimi anlatabilseydim Kim bilir belki o zaman Saatler durmaz Yüreğim öylesine Öylesine yanmazdı Sorgusuz, sualsiz, savunmasız Ayrılık olur mu diye böyle, apansız Vicdanım kapıya dayanmazdı Gönül dağı üstüme yıkılmazdı Yüreğim öylesine daralmaz Bir nefes Bir nefes, diye yalvarmazdı Yaşananlar masal Yaşananlar rüya Yaşananlar yalan Ayrılık gerçek olmasaydı İçim o kadar yanmazdı Yalanlarını Ve dış kapının anahtarını Bırakıp giderken bana Biliyorsun Ben, elveda, dedim sana Bitti işte Hem de sonsuza dek Bitti işte İşte bu senin, hayattaki En büyük eserin oldu… Gürsel İleri
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz Çocukken
Biz çocukken her şey masal tadındaydı. Keloğlan, pinokyo arkadaşımdı Şimdiki çocuklar gibi internet kafelerde Sanal aşklar yaşamaz Ona buna bulaşmaz Cep telefonuyla konuşmazdık Televizyon siyah beyazdı, bir TRT vardı Kaçak doktor Richard Kimble ile heyecanı Küçük ev ile sevgi dolu aile bağlarını Heidi ile sevginin mucizelerini tanıdık Bunlar siyah beyazdı ama tad aldık Şimdi her şey renkli, kanal çok Ama gel gelelim o eski tat yok Şimdi işe yetişmek için kahvaltılar aceleye geliyor Çayın demi bile eskisi gibi, öyle nefis kokmuyor Biz çocukken, Zagor vardı Tom Braks, Çelik Bilek, Tom miks vardı kötülerle savaşan Sonunda onlar da yoruldular anlaşılan Bitiremediler ne kötülüğü, ne de kötüleri En sonunda onlar da bırakıp gittiler, bizleri Biz çocukken, bir şey vardı, anlamı olan Şimdi bana yabancılaşan Aynadaki yüzüm bile yorgun Delmemiştik henüz ozon’u Kirletmemiştik dünyayı bu kadar Ve gelmiyordu bu şehir bana böylesine dar Biz çocukken her şey masal tadındaydı Çünkü yüreğimiz masallara inanacak kadar saftı Biz Biz çocukken her şey bambaşkaydı... Gürsel İleri
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Sevdamız
Her hüzün, hasret dolu şarkıda dalıp gidiyorsam Ayrılık çare değilse, hata değilse bu Sevda diyelim adına, aşk diyelim Varsın bizim sevdamız da böyle olsun Sonumuz ne olur, nereden bilelim Engeller var, yasaklar var aramızda Yıkmak için bu aşkı, düşmanlar var pusuda Bana en çok koyan da Onlara benden fazla inanman Bu çelişkiler, bu mücadelede en yaman düşman Hepsini aşacak güç var, var da Ah! Olmasaydı, o verilen sözler arada Yasak deseler de bu sevdanın adına Sökemeyecekler yüreğimizden Sürüp gidecek yarına Anlayın, anlayın bunu, seven gönüller aşkına Anlayın, ayıramazlar bizi Yazmadıysa Mevla alına Ayıramazlar bizi, gücü yetmez kimsenin buna Her özlem dolu, hasret dolu şiirde dalıp gidiyorsam Unutmak çare değilse Ve hata değilse bu yaşadığımız Sevda diyelim adına, aşk diyelim Olsun be gülüm Bizim sevdamız da böyle olsun Sonumuz ne olur nereden, nereden bilelim… Gürsel İleri
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşver
Boşver, derdim, boşvermek kolay olsaydı Boşver be, boşver! Ah ulan! Unutmak bu kadar kolay olsaydı Her gece bu şişeler böyle boşalmazdı Seven yüreğim yıkılmazdı Adım avareye çıkmazdı Ah ulan boşvermek! Boşvermek bu kadar kolay olsaydı Seviyorum, diyen sendin O yeminleri eden, sendin Hayret bir şey be vefasızım! Sen yine de çekip gidendin Sendin, sen! Ben değildim! Elbet boşverirdim Boşver, derdim, kendi kendime Boşvermek kolay olsaydı Boşver be boş ver! Boşver... Gürsel İleri
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu da Bana Ders Olsun
İyi günde, var günde Ekmediğin yerde biten bitene Zor günde, dar günde Güvendiğin nerde, giden gidene Hani ya bu dostlar, nereye kayboldular Ne arayıp, ne sordular Şu başıma gelenleri hiç mi duymadılar Olsun olsun Çalmayın kapımı, anmayın adımı Alacağınız olsun Bu da bana ders olsun Tanımak gerek artık insanları Ayırmak, yalanlardan doğruları Unutmamak yaşananları Bu da bana ders olsun Kaç kere kanar insan Kaç kere yanar Kaç kere düşer, kalkar Şimdi düşmüşüm, günlerim dar Hani ya bu dostlar, nereye kayboldular Neler geldi başıma, hiç mi duymadılar Olsun, olsun be! Aramayın, sormayın beni Çalmayın kapımı, anmayın adımı Alacağınız olsun Bu da bana ders olsun Ders olsun... Gürsel İleri
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gece Beni Düşün
Bu gece beni düşün Teslim olmadan uykunun kollarına Beni düşün, yanında hissedercesine Saçlarından salınan tarağın ucunda Düşle o ipek saçlarını avuçlarımda Bu gece her şey düşlediğin gibi olsun Her şeyi sen seç Tepeden tırnağa okşayışlarımda Kendinden geç Bu gece beni düşün yanında Yatağına uzandığında Bu gece beni hisset yanı başında Sıcaklığımı duy arzu dolu vücudunda Bu gece beni düşün Bırak uykuların dağılsın Bırak saçların salınsın Hayalde olsa bırak kendini kollarıma Bu gece sarıl, sımsıkı bana Gece lambamız kırmızı olsun Ve yatak odamızın duvarları uçuk pembe Her şeyi sınırsızca düşle Birbirine karışsın her şey Birbirine karışsın gerçekler, hayaller, düşler ile Bu gece beni hisset yüreğinde Beni hisset teninde, vücudunun her santiminde Bu gece beni düşün, gecenin her saniyesinde Nefesimin sıcaklığını duy yüzünde Bu gece beni düşün Bu gece beni hisset içinde… Gürsel İleri
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gece Yılbaşı
Bu gece yılbaşı Hasreti doldurdum kadehime Ve sensizliği meze yaptım Bir başıma bu evde Ne ışığı yaktım, nede televizyonu açtım Cam kenarında oturdum Hep dışarıya baktım İnsanlar gelip geçiyor yoldan Kimi çakır keyif olmuş Kimi zil zurna, kafayı bulmuş İnsanlar geçiyor yoldan Kimi sevdiğine sarılmış Kimi kaderine darılmış İnsanlar gelip, gidiyor, sağdan soldan Bu gece yılbaşı Oysa Bitmiş yüreğimin şevki, hevesi Kalmamış o eski telaşı Bu gece yılbaşı Hasreti doldurdum kadehime Ve yalnızlığımı meze yaptım Hayret Ayık yattım, sarhoş kalktım Şaştım, tersine döndü çarkım Belki de bu olan biten Yaşadığım o sevdadan Hani düş gibi başlayıp ta kabus gibi biten Anladım ki tüm sonların tadı acı, hüsran Onun için görmedim Bu dünyadan gülerek giden Bu gece yılbaşı Ben, bir yıl daha yaşlandım Sen büyü küçüğüm Ve doya doya yaşa, benim yaşayamadıklarımı Bu gece yılbaşı Hasreti doldurdum kadehime Hasreti doldurdum Ve Sabaha kadar içtim, yudum yudum… Gürsel İleri
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Kez
Sevda vurgunu yüreğimde, sensizliğin Ağlamak yorgunu gözlerimde, hayalin Kalmadı artık, bir adım atmaya mecalim Bıraktım bu kez, seni sana sevgilim Yaşana yaşana kahreden yalnızlıklar gibi Yana yana kül eden aşklar gibi Şu sona, bu bitişe bak şimdi Belki de bir saman alevi gibiydi Birden parlayıp söndü Yaşanmadan maziye gömüldü bu aşk, bu kez Zamana bırak, dediler, dinle kalbinin sesini Zamana bıraktım küçüğüm Ben hem sevgimi, hem seni Kalmadı artık anlatılacak Kalmadı artık, yazılacak sözüm Sen kaybettiğinde beni Bittiğini anla, iki gözüm Ben anladım bu kez Sürmüyor sonsuza dek, hiçbir hüzün Zamana bıraktım Varsın, alsın Götürsün seni de benden Zamana bıraktım küçüğüm Ben hem kendimi, hem seni Sevda vurgunu yüreğimde, sensizliğin Ağlamak yorgunu gözlerimde, hayalin Kalmadı artık, peşinden koşmaya mecalim Bıraktım bu kez, seni sana sevgilim... Gürsel İleri
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Sonbahar Rüzgarları
Korkutuyor beni, bu sonbahar rüzgarları Sonuna yaklaşmak bir şeyin adım adım Ürkütüyor yüreğimi Hiçbir şey dünkü gibi değil bugün Ve hiçbir şey bugünkü gibi olmayacak yarın An gelir soluğu kesilir yalnızlıkların Her adımda çıtırtısı ağlamaklıdır Yollara dökülmüş bu sarı yaprakların Hüzünlendiriyor beni, bu sonbahar rüzgarları Issız bir istasyonda Kaçan son trenin ardından bakan bir yolcu gibi Son tren, son durak Yağmurlarla ıslanmış bu toprak Savrulup giden o kurumuş yaprak Ürkütüyor yüreğimi Kısalan günlerin karaltısı Her yanda o hüzün sarısı Yavaş yavaş solan, kaybolan Çocukluk düşleri, gençlik hayalleri Usul usul ecelin yaklaşan eli Ve Ömür denen takvimin düşen yaprakları Korkutuyor beni, bu sonbahar rüzgarları… Gürsel İleri
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|