![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neredesin
Hüzün Efkar doludur Benim *******im avucumda senden kalan bir küçük resim ve Kalbim fısıldıyor; kendi kendine Dudaklarıma yasakladığın ismin Ahhhhhhhhh bu uzun ve sensiz ******* Nerdesin....... Sen Neredesin Uykular firarda Umutlar zindanlarda tutuklu sanki güneş doğmayacak sabah olmayacak gibi çıldırmak üzereyim hasretinden selvi boylu yar Bu özlem bu hicran Geleceksen gel artık Doğ *******ime yoksa delireceğim Ankara, 22.02.07 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ozanım (Canım yavrum seni çok seviyorum)
Yavrum sana hem ana hem baba oldum Bütün ümidime sana bağladım Fidanımsın benim sen koruduğum Mevlam seni hep esirgesin çocuğum Nefesini nefesimde duyduğum Yarınların için hayal kurduğum Başarıdır benim senden umduğum Daima yanındayım sevgili yavrum Bayramım olmuştur geldiğin günün Sakın ağlamasın ceylan gözlerin Üzülürsen bilki yanar yüreğim Sen gülki. aşkım bende güleyim Ozan koydum yavrum senin adını Mevlam versin aşkım her muradını Unutma olurmu sakın ananı Fidanımsın benim sevgili yavrum 26.02.07 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öldün
Bugün çok düşündüm, Seni,beni, hayellerimizi. En çokta seni, Sonrada çook üzüldümm. Bumuydu dedim kendi kendime, Gözyaşı döktüğüm,Şiirler yazdığım, Hatta ölümü bile uğruna göze aldığım. Düşündüm hayellerimi, Bir bir gözlerimden silindi, Beynimden uçup gittii, Bir kuş misali. Uyandım,uyandırıldım uykumdan, Güzel bir düştü gördüğüm, Yanlış anlama,sevdiğimden pişman değilim, Ben seni değil,içimde yarattığım seni sevdim. Uyanmak istemediğim bir düştün, Yazıkki çok yüksekten düştüm, Ağlıyordu hislerim,matemdeydi düşlerim, Çünki sen benim için ölmüştün. 19.05.2007 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm
Her istediğinde ölseydi insan, Şimdi ben çoktan topraktım inan. Hele sen bunu beceremezsin, Yaratanındır bu can,bunu bilirsin. Sen yaşa diyorsun,vallahi yazık, Sanki çakacağım dünyaya kazık, Öldüğün gün peşindeyim bilirsin, İki elim yakandandır,görürsün. Haydi öl bakalım,kolaysa ölmek, Evlatlarına yakışırmı,babasız büyümek, Toprak seni kabul edermi düşün, Vallahi arkadaş sen bir ömürsün. Haydi yak bir sigara, Çek içine nefesi, Yarın seni mutlu eder, Sanaldaki sevgili, Kırma kalemini sakın Şair kalem kırarmı, Senin yüreğin kocaman, Sevgiye hiç doyarmı. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özledim Annem (fedakar annemin anısına)
Hani hiç ayrılmayacaktık annem Söz vermiştin bırakmayacaktın beni mutluyduk ne güzel evimizde Sevgindi ayakta tutan Dualarındı beni koruyan Şimdi yosun sen annem kalk gör halimi Boynum bükük gözümde yaşlar Dayanamazdın hiç ağlamama Silerdin yaşlarımı teselli verirdin bana Bak gözlerime kan oturdu Boynum bükük,çok yalnızım annem Mendilin yokmu annem yaşımı silmeye Mecalin yokmu,ağlama kızım demeye Aldı seni benden acımasız kanser illeti Göremedim son nefesinde seni Git çamaşır getir demiştin Anlamıştın öleceğini Yanından uzaklaştırmışdın beni Bana şaka yaptın değilmi Kapımızı çalıp gitmedim geldim diyeceksin Biliyorum sen geri dönmeyeceksin İşte ben böyle avutuyorum kendimi Gelmeyeceğini biliyorum geri Sen rahat uyu annem Bende yanına geleceğim belli çook özledim annem ben seni Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakın Sevinme
Bana bugün sen sende değilsin dediler, Yok ben çok iyiyim dedim. Yüzlerine bakıp şaşkın şaşkın güldüm, Sonra kendi kendime acaba dedim. Aynayı aldım,inceledim kendimi, Gözlerimdeki o ışıltı yoktu, Dudaklarımda o tebessüm bitmiş, Anladımki ben benden gitmiş. Fatiha okudum kendi kendime, Gömmüşüm eski kendimi senle, Okuyupta,bu yazdığımı sakın sevinme, Kısa zamanda geleceğim kendime. 27.05.2007 y. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Salkım Söğüt
Bir avuç ayıbı örtmek değil marifet Kapat gece gibi kimse görmesin Dostların gözünde değil, özümde! Sevgili yüzümde ayıp görmesin Haydi Salkım söğüt uzasın dalın Yalan sevgileri hemen kapatın Kahve renkli gözler beni arayın Ama o yüreksiz sakın bilmesin Diyorum ya; bende çok korkuyorum Onu düşünmeden duramıyorum Hak etse de ona vuramıyorum Diliyorum ona çile değmesin Salkım söğüt sakın üzülmesin o Yalan söylesede kötü değil o Beni bırakıp da asla gitmez o Allahım aşkıma, nazar değmesin 09.05.07 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Hitaben Bu dörtlük
sana hitaben bu dörtlük öyle temiz öyle durusun ki sen sevgin berrak yüreğin ak be dostum kapatmışsın mutluluğa kapını aç gözünü hayat güzel be dostum 18.10.2006 - 17:09 Gülümü Soldurma Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana İnat
Yaşayacağım,sana inat yaşayacağım, Aşklara,coşkulara alışacağım. Vurduğun darbe yıkamaz beni, Seni tanıdığım güne lanetler olsun. Güçlüyüm ben tıpkı bir çınar, Ayağım hep yere sağlam basar, İçimdeki yara kanar ha kanar Üzülsemde verdiğim en güzel karar. Seni sevmiştim ben,inkar edemem. Yüreğim yansada aman dilemem, Var git kendi yoluna hayırsız sevdam, Daima seni korusun Mevlam. Dürüstüm,mertim güven diyordun, Fıkralar anlatıp,güldürüyordun, Halbuki mertlik kiim,sen kimsiinn, Çekil git vicdansız,gözüm görmesin. Toprağım demiştim.candan sevmiştim, Her sözüne nasıl ben güvenmiştim, Benim için önce Allah,sonra sendin, Yazıkki şimdi,herkezle birsin. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selam Sana Beklenen
Gemi vardır yük götürür, Gemi vardır yolcu götürür, Ama öyle bir gemi varki, Benim yüreğimi söker götürür. Artık gemileri ben sevmiyorum, Hangi limandasın hiç bilmiyorum, Birtanem ben seni çok özlüyorum, Beni unutmuşsun hissediyorum. Ayrılık hançeri vurdun içime, Selam bile göndermezsin gider gücüme, Sanki senin uzaklarda işin ne, Dön birtanem kan oturdu gözlerime. 18.04.2007 y Her limanda sen sevgili bulursun, Bir bekleyenin olduğunu hep unutursun, Sen gözbebeklerimdeki nursun, Birtanem canımsın,seni Mevlam korusun. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|