![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Yalnız Bir Dağ Kırlangıcıyım
Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Cihana gök mavimden bakmacasına Bulutların tepesinde sevmeyi Kimsenin ulaşamayacağı o görünmez ufuklarda Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Hoyrat tepelerden süzülmeyi Yemyeşil ovalardan geçmeyi Mutluluk ağacının dallarına tünemeyi Düşlerim öylece Şimşekler çaksada gönlümde Korkma sığın bana Gözlerini sakınma benden Ben sevda ateşine düşmüşüm Yansada her yerim bu sevdalarda Umuda kanat çırpan bir dağ kırlangıcıyım Sevdaya konmaya tatlı bakışa özlemler içindeyim Aşk dediğimiz bir yanı aydınlık bir yanı karanlık Bir ucu tatlı bir ucu acı yaşamlık Ben kararmışım gözlerimi bu uğurda Ben germişim kanatlarımı sevda namına Süzülürümde konarım gönül dağındaki o ulaşılamaz bağrına Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Sevda türküleriyle eserim hülyalardan Ben yalnız bir dağ kırlangıcıyım ömrüm kısa Arıyorum seni sevda ovalarında Ömrüm yetermi bilemem amma Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Bir küçük mutluluğa hasret kalmışım bu cihanda
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bende Bitmez Keşkeler
Hep bana sorar zamanlar Bırakırlar yanıma keşkeleri İçime otursun diyemidir bilemem Acıtır yüreğimi, söyleyemem Hep bana sorar anlar Nerdeler diye ardımdan itekleyip dururlar Söylesemde beni anlayamazlar Öyle çoktur ki bende keşke ler Hangisini anlatsam bilemem Öyle, öyle acıdır ki bende bitmez keşkeler Ne desem de kelimeleri zamanlara yetiştiremem
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıçaktır Umutsuzluk, Ayrılık
Bir bıçaktır ayrılık Keser koparır yüreklerden sevgiyi Parlamaz olur yıldızlar, Yanmaz olur ocaklar, Eller ayaklar Bir bıçaktır umursamazlık Dilim dilim eder umutları Düşerken düşler yürekten, Dökülür gözlerden yaşlar, Eğrilir bakışlar İndimi içimize bıçaklar Feryat bile yetmez olur Yetişemedimi sevdaya dair umutlar Yıllar geçsede acısı yüreğimizde durur
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilinmezlikler Şehri
Adımlarım yalnızlığa yüreğim acıya tutsak kalmış Yürürüm hasret köprüsünde Bakışlar soğuğa vuran ayaz ******* olmuş Giderim bilinmezlikler şehrine Günmü desem gecemi bilemem Yürürüm içimde sızıyla İstesemde bir seni yüreğimden silemem Giderim bilinmezliklere gözlerimde anılarınla Yolum bitmez acım dinmez Adımlar yorgun eyler beni Artık istesemde yüreğim geri dönmez Giderim, belki bulurum o şehirde seni
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyorum Ve Bekliyorum
Gün olucak güneş başka doğucak Biliyorum Sabah kuşlar başka başka ötücek Biliyorum Yüzümü yıkarken içim bir başka olucak Biliyorum Hatırlayacağım tüm rüyalarımı Yaşadıklarımı O gün gelecek Biliyorum Ama yarın ama bugün Ama birgün İllaki yüzüm gülecek Hayat hayali hoş akıcak Ellerim sıcak kalıcak Yolumu gözleyecek biri olucak Biliyorum Ama yarın ama başka gün Ama birgün Biliyorum ve bekliyorum
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çocukmuş ki
Bir çocukmuş ki Mavi gökyüzüne asılı umutlarıyla Dikenler arasından filizlenen sevdasıyla Sonu gelmez ovalarında sürüklenen rüzgarıyla Dibi görünmez uçurum boylarındaki çiçeğiyle Otuyla böceğiyle ırmağıyla yamacıyla Şiiriyle masalıyla aşkıyla ateşiyle Yaşarmış Gülümsermiş hayata yanağında gamzesiyle Bakışırmış hayal kızla yeşil gözleriyle Diline dolarmış aşka dair şarkısıyla Çalmasını bilmediği sazıyla Bir çocukmuş ki Ağlarmış sessiz nehirler misali yaşlarla Severmiş sonsuza dair tutkuyla Lakin sevda denen köprüden düşer olmuş Savrulmuşta tutunmuş hayatın korkuluklarına sıkıca Hayata aşkla seyran ederken Sevgi düşmanı zalimin oyununa düşmüş Bir çocukmuş ki Aşkı namına yaşarken çok sevdiği hayata küsmüş
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Deli Çağ Öyküsü Bu
Bir deli çağ öyküsü bu Gün yüzünden, gece karanlığından arınmış Aşkın yüzü hürmetine soyunmuş Bir deli çağ öyküsü bu Yüreği kurutulmuş gül kokulu Gözleri sisli göl gibi buğulu Elleri aşkla öylesine tutkulu Bir deli çağ öyküsü bu Onun endamı masumluğu, çocuksu duruşu Onun bir başkadır gülüşü, nazlı çiçeklerle gamzesi süslü Bir deli çağ öyküsü bu Gayrı hayalleri sandığımızdanda puslu
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Dilek Tut
Öyle zamanlar gelsinki hayallerinin üstüne Sarmalasın mutluluk düşleri içini Yemyeşil bahar kırlarında koşmak misali Çiçekler açmış bahçeler olsun yüreğin Ve gece karanlığında parıldarken semada yıldızlar Yakamoz ışıltılarıyla kamaşsın gözlerin Bir dilek tut usulca Gözyaşı kadar berrak Gökyüzü gibi mavi Bir mutlu dilek tut Kelebekler kadar narin Güller gibi güzel Tut hadi bekleme Zaman geçer sular misali Geçmiş mazilere bırakma ümitleri Kor ateşler yansın canım yüreğinde Bırak aksın gözyaşların Sel olsunda götürsün kederlerini Sen en güzele layıksın Bir dilek tut,bekletme düşlerini.
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Düş
Bir düş kurmuştum hayat namına Sabahları meltem esintileri Öğlenleri kuşların tatlı nağmeleri Akşamları yakamoz parıltılarıyla Mevsimi yaz bellemiştim her dem Gökyüzündeki yıldız taneleriyle Hani anlatırdım ya gönlümdeki masalı sana Meğerse hayalden öteye geçemez olmuş Ne sen kalmışın ne de ben Kaybolan sözler gibi,yanıpta kül olanlar gibi Bir düş kurmuştum ömür namına Meğerse hayalden öteye geçemez olmuş Yanılmışım yanmışım,toz olup savrulmuşum Şu gecenin soğuk ayazında,tam 4:30 sularınd
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Düş Kur
Bir düş kur Kur ki hayat aksın gönlünden Nehir olsun çağlasın Çağlasın ki yüreğin ferahlasın Bir düş kur Öyle olsunki kimse ulaşamasın sana Mavi gökyüzünde uçurtma misali Süzülesin semalarda Bir düş kur Senin olsun o düşler Kimse daha görmemiş olsun öylesini Yemyeşil kırlardan fışkırsın sevdan Çiçekler gibi Açsınlar yüreğinden göğsüne Kimsede olmasın o düşler Bir düş ol hatta Açılıversin sana olmayan şehirler Gir içeride selam yolla sevdalılara Filizlensin sendede aşk ateşi Bir düş kur Ve kur ki dağlansın seni istemeyen sevdasız gönüller
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|