![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey AŞK-I AHMAK
Gözlerin süzgün Bakışların üzgün Bakar gibisin Bir gidenin ardından… Ne ilk, nede son Gideni çoktur yüreğin… Bak bakalım aşk-ı ahmak. Cezasıdır sevip de sevilmeyenin… … Geceye nem mi düşmüş? Yüreğin titrek, ürkmüş Ağlar gibisin Bir gidenin ardından… Ne ilk, nede son Üşürde üşür yüreğin… Titre bakalım aşk-ı ahmak. Cezasıdır sevip de sevilmeyenin… … Dilinde gitme sözleri Yüzünde inci taneleri Sever gibisin Bir gidenin ardından… Ne ilk, nede son Gözyaşı bitmez yüreğin… Ağla bakalım aşk-ı ahmak. Cezasıdır sevip de sevilmeyenin… Salih Korkmaz
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elleşmeyin Yüreğimin Koruna
Dokunsanız ağlayacak gibiyim. Ne olur! El sürmeyin yüreğimin koruna. Uçmayı yeni öğrenen bir kuş misali Uçup ta gidemiyorum hasret diyarlarıma. Maziyi anıyor. İsyanlardaki yüreğim Geçmişi istiyor… Gelecek yokmuş gibi Gurbette bir yürek Bugününe ağlıyor… … Dokunsanız ağlayacak gibiyim. Ne olur! Elleşmeyim yüreğimin koruna. Uçmayı yeni öğrenen bir kuş misali Çarpıyorum aşılmaz hasret duvarlarına… İçim yanıyor. Gözlerimden süzülen yaşlar Yüreğimi dağlıyor… Sanki bir çocukmuş gibi, Büyümemiş bu adam Yalnızlığına ağlıyor… Salih Korkmaz
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Faydası YOK Sevmelerim
Toplamışsın yine bavulları Kapı açık. Gidiyor musun? .. Doldurmuşsun eve sensizliği, Almışsın ne var ne yok Bir beni mi istemiyorsun… Bakma giderken ardına Aldırış etme ağlaşlarıma Dönme sakın geriye Faydası yok. Faydası yok sevmelerin… … Neden diye sormuyorum Cevabı sende bilmiyorsun… Sevmiyorum deme sakın! Yüzündeki izler doğrudur Sen yalan söylüyorsun… Gözyaşı bulaşmış gözlere Acısı akar yüreklere Gideceksen git durma Faydası yok. Faydası yok sevmelerin… … Sevdim. Sevdim seni güzelim. İnkâr etmiyorum… Edemem de zaten Allah var yukarıda… Bir o bilir yüreğimi Kulu bilmese de olur… Bir bilir nasıl sevdiğimi Sen bilmesen de olur… Gideceksen git durma Anlamı yok sevmelerin… Sakın dönme geriye Faydası yok sevmelerin… … Salih Korkmaz
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Feryadı Figan
Feryadı figan etti yüreğim. Sen gidince ardından… Bir damla bile yalan yoktu Gözlerimden düşen yaştan… Şaşkındı. Bakakalmıştı yüreğim, Yağmurun ıslattığı ayrılığa. Uçup gitmişti yarınlar, Aşk ermemişti mutluluğa… Hani nerde delicesine sevmeler, Aşk boncuğuna dizilen inciler? Sormadan aldı götürdü giden. Ay değil, yârim oldu *******… … Feryadı figan etti yüreğim. Sen gidince arkandan… Bir damla bile sitem yoktu Gözlerimden düşen yaştan Suskundu. Susa kalmıştı gece. Dilimde, aşka dair son bir hece. Anladım ki bana göre değildi Aşk, biraz nemli bir bilmece… Haydi, yanaşalım yalnızlık iskelesine. Yetişelim meçhule kalkan son gemiye. Bakma yüreğim boşuna, bekleme gelmez. Haydi, gidiyoruz. Bir el salla Kız Kulesine… Harem Sahili - 2001 Salih Korkmaz
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Sevişmeleri
Tüm endamıyla dolanıyor hasret hanım, Etrafımda, peşimde per pervane… Bir alımlı, pek cilveli bu gece. Karşı koymak zor mu zor cazibesine… ... Aldı beni özlemin bakışlarındaki albenisi. Şehveti tutsak etmiş fersiz gözlerimi… Arzularım çoktan yakmış meşaleleri Şeytan, bu gece bende mi tutar nöbeti… ... Kapıma kilit üstüne kilit vurmuşum Pencerelerimde çifte parmaklık… Gurbet çırılçıplak soyunmuş yatağımda, Beyaz teni karanlığa aydınlık… ... Gecenin mahrem saatlerinde, Ruhum bedenim yanar ateşlerinde… Hep sen varsın hayallerde düşlerde Sevişmeler senle değil sensizliğimle… Salih Korkmaz
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geceye Bir Şiir Bekliyordu
… … yüreğimde aşkın deli dilimde sevda türküsü oldun… gurbetin ayaz *******inde sen, yalnızlığıma yoldaş oldun… … … Elimde kalemim vardı Geceye bir şiir bekliyordu beni… Hayalin düşünce aklıma Aktın yüreğimden beyaz sayfalara… Kayboldum gözlerinin siyahına bakınca Dudağımı dudağına yaren buldum… Kollarımla sardığım hasret bedenindi Sustum. Karanlığa inat sönmez ateş oldum… … Yastığımın altındaydı düşlerim Geceye yine sensizlik bekliyordu beni… Gözlerimi kapatınca düşler ülkesi Aktın yüreğimden senli rüyalara… Gördüm gözlerindeki aşk-ı tebessümünü. Ellerinin sıcaklığını yüzüme sürdüm. Nefesimde soluduğum hasret tenindi Sustum. Sensiz geceye gözyaşım döktüm… … Salih Korkmaz
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geceye Terk Ettin Beni
Sen yoktun. Ay veda etti gökyüzüne. Ben vardım. Acı bulaştı gecenin hüznüne. … Geceye terk edip gittin beni. Gündüzü beklemedin Yağmurun hükmü vardı. Ben ıslandım. Sen gittin. … Güneş hiç doğmadı. Yarın hiç olmadı. Yaralarımın sızısına ******* merhem olmadı. … Sen gittin ya. Ben ıslaktım. Belki gelirsin dedim. Beni bıraktığın yerde Karanlıklarda bekledim. … Suçum günahım varsa gelme. Ben beklerim. Sevmiyorsan dönme. Nasılsa gün gelir ölür. Bende bu aşka ihanet ederim. Salih Korkmaz
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçmişin Diken İzleri
Günler değil Aylar değil Kaçı kaç yıl geçti. Bülbül olup bekler sinem Konmak için gül dalına. Oysa! Unutulmuş, Kurutulmuş kırmızı bir gül. Bulunmuş, Sararmış beyaz sayfalar arasında. Kokarmış, Aşkı aşk zamanında sevda gibi. Koklanırmış Aşkı meşk ile mutluluk baharında. Aşk gitmiş, Rengi yılların solgunluğunda Mutluluk uçmuş Yaprakları olmuş paramparça. Giden Bırakmış yadigârını. Her ayrılık sancısında Batıyor. Tek pare dikeni dimdik ayakta. Salih Korkmaz
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Hadi
Endamındaki işve Beni benden alan… Gözlerindeki cilve Beni sana çalan… Öldürecek bir gün beni Dudağındaki nazlanman… ..........Gel hadi .....İşveni de al yanına… Yanalım ateşlerde diyar diyar… ..........Gel hadi .....Cilveni de al yanına… Sevişelim *******de nar-ı nar… Ya da yolla Gönder dudaklarını… Bir öpem Bir bir öpem Açsın şu gönlümde bir bir baharlar… Salih Korkmaz
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme
Ecel olsan Gelir ben bulurum seni… Derim Al canımı Yaz adımı mezar taşına… Ölüm olsan Koşar sarılırım sana… Derim ya gel Yada göm beni kara toprağa… Gitme… Gidişin zulüm… Sensizlik ölüm olur… Unutmaz.. Unutamaz… Yüreğin aşkı terk etmesi zordur… Gitme... Salih Korkmaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|