![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mavi
Bir bahar günüydü çıktın karşıma Neler getirdin şu garip başıma Zehir kattın ekmeğime aşıma Gözlerin maviydi gök,deni mavi İçimde titreyen umudum söndü Gönlümde gizlenen yarınım öldü Gündüzüm yeniden geceye döndü Gözlerin maviydi hayallerim mavi. Şikayetim kader sanadı sana Yıllardır yalnızlık düşüyor bana Kardeş payı yapman derdi insana Gözlerim maviydi dertlerin mavi. Sitemime kulak asma ne olur.! Seven insanların kaderi budur. Şiirde şarkıda teselli bulur. Gözlerin maviydi dünya mas mavi Kamil Boyraz
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mesela
kuşların su içme vakti: sözcükler yağmur yazıyor her yanlışlık paylaşılır: tren ayrılıklar arasında gider döner: herkes birer kaçak yolcudur kendine sessizlik bir şelalede yıkanır ses bir uçuruma düşer s geçer hayat bizi eskiden yazılmış bir mektubu kopyalayıp akla ve o akılla bir mektup yazmak gibi yeniden söz kendine bir bilet alır ve bütün kapılardan geçer durmadan bir gözyaşıdır sürekli başkalaşan . . her ayrılık mağlup EMİN AKDAMAR Kamil Boyraz
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Minik Kuş
Kanadı kırılmış yavru bir kuş gibi, Özlemlerin olacak kırık hayallerin. Şöyle bir bakacaksın gök yüzüne, Ta yüreğinde göğüs kabartacaksın mavi boşluğa. Süzülür gibi dalacaksın boş hayallere, Her çırpınışın bir yalvarış olacak tanrıya, Yalvarışın kanat çırpışında kalacak. Öylece mahzun,mahzun bakacaksın boşluğa, Bir kambur gibi sırtında kanatların. Uçamıyorsun ya işte sıkıntın bu... Sabır taşın çat diye çatlayacak ortasından. Belki isyan edeceksin gök yüzünün mavisine. Akasya ağaçlarına, gül bahçelerine, Bir gurup kuş uçacak uzak yerlere, Öylece kala kalacaksın yer yüzünde. İşte o zaman yüreğinde bir sızı. Sabret güzel kuşum sabretmesini öğreneceksin. Sende engin denizlere kanat çırpacaksın. Gök yüzünün mavisine sende kanacaksın. Seni nasıl sevdiğimi işte o gün anlayacaksın. Kamil Boyraz
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Güzel
Çıktım Erciyes’e seyir eyledim. Kar suları çağlıyordu ne güzel. Eteğinde türkü name söyledim. Çoban kaval çalar sesi ne güzel. Hisarcığın bahçeleri çiçekli, Tarladaki genç kızları ne güzel. Şimdiki adıyla ışık meydanı Hacılara kucak açmış ne güzel. Birazcık kar kalmış Ali dağında, Gelinlik kız gibi tacı ne güzel. Su içtim Talas’ın çardak başında, Mor sümbüllü bağları var ne güzel. Sakar bağlarında üzüm asması Asmaların yaprakları ne güzel, Tekir yaylası da rakı sofrası, Kar suyuyla rakı içmek ne güzel. Kamil Boyraz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|