![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gece Yıkanıyor
Ay karanlık bir gün ve yalnız bir gece Meltem bir şeyler söylüyordu sahile Deniz durgundu, şimdi sarhoş gibice Gecenin saçlarını ıslatıyor gizlice. Dayanamayıp gece, yarı çıplak bir halde Bulutların altından indi gizlice sahile Güzel yerlerini gizleyip elleriyle, ilerledi Sarmaş dolaş oluverdi, az sonra denizle. Sonra, pişman olduğunu söyleyerek Yavaş yavaş büründü görünmezliğe Meltem durdu, deniz duş alıp çekildi köşesine Gece ise ıslak bir halde diz çöktü gündüze. Kemal Çakır
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gerçek
Dünyaya çıplak geldik, Yine çıplak gideceğiz. Hep boş yere didindik Asla giyinemeyeceğiz. Kemal Çakır
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Karanlık Yüzü
Gecesi sarhoş akşamın ağır adımlarıyla ilerledi zaman. Sonra hızlandı kaybolanı bulma telaşıyla unutulan akşamın ardından. Akşam iyice boyandı karanlığa, rüzgar sustu yaprak dinlenmede o an. Dertlerinden arınmak isteyenler, gece yaşamını sarhoşluk bilenler, velhasıl felekten bir gün dilenenler, kendilerine uygun bir mekana üşüştüler. Sahne alıp yerleşti örümcek sesli şantör Sesini gizledi sazının arkasına. Sonra: Darbuka, zil, alkol Kırılan tabaklar uçuşan paralar Alkolün ve dumanın cesaretiyle bedenlerini sergileyen geçici rakkaseler. Rujsuz kalmış dudakların son izlerini taşıyan kirli bardaklar. Alkol, ışık ve sahte alkışların yarattığı sınırsız mutluluk Gecenin kollarında tutuklu fahişeler, güzel kadınlar. Masa altında iş başı yapmış garip duygular, uzayan bacaklar, ayakkabısız ayaklar Ve ah ile, oh ile epeyce yol almış saatler... Ve nihayet Sabahın ilk ışıkları doğdu kimilerinin içine. Yavaş yavaş doğrulup düştüler taze zamanın peşine. Kimileri ise hala, o sarhoş geceye esirler. Kemal Çakır
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek Ben
Beni kaybettiğimde kayboldum ben Ne ben varım artık, ne bende ben. Benim bu halime içinden gülen Asla ben değilim, o bendeki ben. Kemal Çakır
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Derelim
Gel benimle güzelim Gül bahçende gezelim Tutuşalım el ele Güllerini derelim Bir bu gülden bir şundan Kırmızıdan sarıdan Pembesinden morundan Kucak kucak derelim. Güllerden de güzelsin İnan bana güzelim Sen bin güle bedelsin Gül endamlı sevgilim. Kemal Çakır
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güvercin Ve Özgürlük
Dalmış gitmişim uzaklara Pencerem önünde bir güvercin Bakıyor halime biraz hüzünlü Uzansam tutacak kadar yakın da Lakin bir engel var aramızda Ya ben, ya da o hükümlü. Bakışıp kaldık uzunca bir süre Zaman akıp gitti sellerce Korku da bitmiş gibiydi bir ara O cesaretli, ben ise sevinçli. Lakin bitecek bu doyulmaz yaşam Ya o uçunca özgürlüğe Ya da koşup geldiğinde gece. Özgür olan oymuş meğerse Uzattım elimi ben de özgürlüğe Lakin ne mümkün o çok uzaklarda Yaşarken ölmek değilse nedir bu! ? Ben içeride, özgürlük dışarıda yaşlanırken.. Kemal Çakır
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hazmetmek
Kimseye hazmedemeyeceği şeyleri verme Yarab! Hazmedinceye kadar etrafına dokunur zararı Yavaş yavaş ver, kimi zaman da görsün serap Bunun hem kendine hem de çevresine olur yararı. Kemal Çakır
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Helal Olsun Bana
Sevdiğini bilmesem, bir an gözyaşı dökmem Böyle el açıp, yalvarıp boyun bükmem Biliyorum seviyor beni, hem de deliler gibi Ben de öyle, Ferhat ve Mecnun misali Halal olsun bana! Bırakıp nasıl gitti beni böyle, anlayamadım Hiçbir şeye böylesi üzülüp, böylesi yanmadım Boşver! hata bile olsa yaptıklarım Beni aşık edip, kendini sattı ya sana, Helal olsun bana! İnsanda gurur bırakmaz sevgi Zincire vurur seven, kendi kendini Köle yapar sahibine satar herşeyini Ben de beni böyle yaptım Helal olsun bana! Oysa ulu olmalı, erişilmez olmalı İnsan da, sevgi de, seviyesi de bence Erişip birileri kırmamalı dallarını Bende bilin ki hiçbirisi kalmadı Helal olsun bana! Şayet yeniden seversem böyle olacağım Ya böyle olacak, yada yalnız kalacağım Acı çekmek, ağlamak yok aşk için, sonradan Aklım başına geldi ya, çok geç olmadan Helal olsun bana! ... Kemal Çakır
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatıraların Ayakları Yok
Bizden çok uzakta kaldı hatıralarımız Kimi heyecan, kimi de korkudan sapsarı Gel diye seslensek ulaşmaz çağrılarımız Duysalar da gelmezler çünkü yok ayakları. Kemal Çakır
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Henüz Kızım Yaşında
Dün akşam sana benzer birini gördüm Taksim' de bir otobüs durağında Ama iyice bakamadım, utandım Çünkü o çok küçüktü, henüz kızım yaşında. Sürme yoktu gözlerinde, tırnakları ojesiz Rujsuzdu alev alev yanan gül dudakları Çocuksu hareketleri, ürkekti bakışları Dedim ya o çok küçüktü, henüz kızım yaşında. Bakışları sana benziyor, içten ve duygulu Kah bana, kah ona- buna bakıyor, kaygılı Pek de utangaç, bir o kadar da saygılı Dedim ya o çok küçüktü, henüz kızım yaşında Saçları başak sarısı ve lüle lüle Elleri de aynı senin güzel ellerinle. Bir ara iyice süzdüm gözlerini Tıpkı seninkiler, buğulu ve iri iri. Kısaca; kaşı, gözü, burnu, yüzü hep sen İnanır, hak verirdin bir de sen görsen Hele yanağına serpilmiş o bir iki ben Dedim ya o çok küçüktü ama, tıpkı sen. Öyle derinlere daldımki bir ara Seni sanıp, gözlerinden ayrılamadım Bana yaklaşıp, sordu usulca; 'Neden baktığınızı hala anlayamadım.' Cevap veremedim, boğazım düğümlendi 'Ne desem yanlış anlar' diye düşündüm Allah'tan otobüs geldi de acele binip gitti, Ben de çözülüp ondan, kendime döndüm. Kemal Çakır
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|