![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beklenen Gelecek..
Bir martının kanadında beklediğim gelecek Belki umut yerine hasrerti getirecek Çok uzakta olsa bir ihtimal daha var Belkide, yolunu kaybedip o vefasız gelecek Rüzgarlarla bağladım gönlümün takasını Yelkenlerim yırtılmış sonsuz mesafelerde Bir acı söz delmiş sandalımın bağrını Hasretin nabzı atar deniz fenerlerinde Karanlık yavaş yavaş çöküyor üzerime Sen benim yüreğimin en son umudumusun? Yıldızlar bile düştü kayarak derinlere Karanlık *******de aşka kılavuzmusun? Gecenin onikisi saatin gongu çaldı Yalnızlık dalga dalga örtüldü üzerime Göğsümde anılarla nazar boncuğun kaldı Berrak su pınarları yayıldı gözlerime Gözlerin geçer bazen sessizce gözlerimden Ağlar görürüm seni yanakların hep ıslak Rüzgar değil sensin giren kapımdan penceremden Ne olurdu hiç olmassa mutluluktan ağlasak Cengiz Süslü
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beklenti...
Sabahın çiğ saatlerinde,.. güneş henüz doğmamışken, gün ağarmamışken,.. yıldızların veda edişini izliyorum... Seni düşünerek. Şefkatiyle tenimi okşayan ve... teselli veren rüzgarlara bırakıyorum.. hasretimi ve bütün özlemlerimi. Sigaramdan tüten buram,buram dumanın, nihayet toprağın özlemi, göz yaşlarımla karıştığını görüyorum. Yalnızlığımı ve yüreğimin bir yumak kadar boşluğunu,.. yapraklar bana söylüyor. Ne yapabilirim. Düşüncelerimin dudaklarımdan... çıkan ateş gibi nefesle, havaya karıştığını biliyorum da; Düşlerime kaybolup gitmesin diye,... Bir çivi çakamıyorum. Ve; Arzularım okyanuslar misali.. kabarıp coştuğunda, masmavi gözlerinin derinliğine dalıyorum. Sevginin anlamını bilmeyen,.. Yaşamanın ve hayatın anlamınıda bilemez diye... düşünüp; Fikirlerime bir kurşun sıkamıyorum Bazen; Göğsümde düğümlenen hıçkırıklarımı... Boğmak istiyorum. Yüreğim gibi ruhumuda zincirlerle.. bağlamasın diye... Senden ve senin dünyandan beklentim olabilir mi? Sevgi ve şefkat verebilirmisin bana? Beni sevebilirmisin? Sevmesende; Hiç olmazsa sevdiğimi bil ve beni anlamaya Çalış ki; Bütün duygularım buharlaşıp,gökyüzünde... hak ettiği yere ulaşırken,boş bedenimde.. huzur bulayım sevgilim...... Cengiz Süslü
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beklenti.2
Bir parça anlayış Birazcık sevgi En mutlu anımda Biraz tebessüm Beklentisiz değil karşında duran Uzakta olsan, yakında olsan bana Benimde senin gibi beklentilerim var, Sevgime karşılık Gözlerimi dikerim ayın solgun rengine Uzun uzun düşünürüm, günlerce sensizliğime Bazen yıldız kayar ve ben, Tüm kalbimle seni dilerim Gökteki her hareketten Beklentilerim var senin için her şeyden Gökkuşağı çıkar, yeşilini gözlerine Saçlarına sarısını Kor rengini dudağına benzetirim Seni diler seni beklerim Benimde herkes gibi Muhakkak olacak beklentilerim. Cengiz Süslü
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleyiş..Sevgiliye mektuplar..15
Kurt dumanlı günü bekler sabırla.. Bende seni o sabırla beklerim.. Biraz sitem,biraz acı,kahırla.. Hüzünlenir,..günü,güne eklerim. Kimi gün kıvrıldım,kıvrandım durdum Kimi gün kadehe,şişeye vurdum Seninle uyandım,senle uyudum.. Ürkek *******de korku işlerim.. Sarı duvarlara çizdim ah'ımı,.. Hasretle işledim gönülgah'ımı Kalbimi kuşatan karargah'ını.. Cennet bilip,..aşkım ile süslerim Sen kokar boncuklu dantel yastığın Canım olsun ayağını bastığın Tek teselli,dokunupta yaktığın.. Şu bağrımı incitirsen küserim Bu yük-ki! ..Omuzda paha da büyük.. Bu yüz-ki! ..Gittiğin yollara dönük Umudum yaşasın,bedenim sönük.. Kor ateş olsun,..zevkle çekerim Cengiz Süslü
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki..
Belki; Seni seviyorum dediğim zaman İnanmayacaksın bana.. Belki; Her gördüğünde güleceksin Bir eğlence ararken meçhul dalgınlığında Belki; Tanıdık biri fısıldarsa duymak istemediğim Hep korktuğum şeyi kulağıma Hele ondan da kötüsü Birini bulmuş derlerse eğitimli sevgilin O zaman; Gözleri yaşlı,çökmüş beden.. bırakmak istermisin ardından Belki; Bir gün tesadüfen karşılaşırsak sokakda Ne olur eğme başını, bir selam ver hiç olmazsa Olsamda kalbinden çok uzaklarda Kimbilir; Belki, Sende seviyorsun.Öyleyse İşte o zaman,sererim bütün hayatımı Senin için yollara Değmesin; Degmesin diye ayakların taşa toprağa. Cengiz Süslü
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben çiçekleride sevdim
Ne yeşil çeyırlar kaldı Otlarını okşamadığım Saçlarını okşar gibi, Ne düz ovalar Avuçlarında titrerken dolaştığım Ya o teninin kokusu Miski amber misali Aklımı başımdan alan Beni hayali bile zor Ormanlarda, deryalarda Dolaştıran. Ben kuşlarıda sevdim Kanatlarını kollarına benzettiğim Uzanıp göğsüne beni koruduğunu zannettim Uçtum seninle Her şeyi senin gözlerinle gördüm Senin nefesinle çarptı kalbim Senin ötüşlerinle beslendim Ben dağlarıda sevdim Orda yücelik vardı Orda kar vardı gülüp oynadığım Orda yağmur vardı gözlerinden aktığım Tırmandım, tırmandıkça Ne zor olduğunu anladım Orda yanlızlığı Orda vefasızlığı gördüm Ben yıldızlarıda sevdim Karanlıklarımı aydınlatan Küçük kandiller Umut ışıklarım Nazlı kuşkularım Yanlızlığımda seni paylaştığım Onlarla onca yokluğunu, İçimdeki doluluğunu yaşadım Ben çiçekleride sevdim Oturup seyrine daldığım Güzelliklerine aldandığım Tutupta koparamadığım Çiçekleri Öyle nazik Öyle narin Öyle can alıcı Hayran bırakan Aldatıcı, yanıltıcı Okşamaya kıyamadığım Yıldızlarla kıyaslamadığım Yeşil çayırlardan ayırdığım Boş avuçlarda aradığım Ben çiçekleride sevdim Soldular Benide soldurdular. Cengiz Süslü
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben gidiyorum..
Bütün hayallerimi geçmişe gömüp Kendimi bulmaya ben gidiyorum Geriye yepyeni taptaze dönüp Aldıklarınızı alacağım diyorum. İnsanız insanı sevmek görevim İnsana insanım hayvana devim Duygu hırsızları çaldığınızı verin Çocuklarımı aşkımı ben özlüyorum. Cengiz Süslü
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Kosova Yolcusuyum
Kosova da savaş biter Trenler geriye döner Çıkmazsam bir kompartmandan Yaktığın mum o gün söner Ne bir mektup ne pusula Göndermedi dersin hala Sağsa yazardı mutlaka Deyip sarıl yokluğuma Gözlerin gaztede, radyoda Deli gibi orda, burda Rastlamaz isen adıma Sende oku bir fatiha Benden kalan hatıraya Sarılıp üzmeyin daha Aklım senle çocuklarda Geri kalanlar angarya Ben Kosova yolcusuyum Haktan bir tek damla suyum Sonsuz ilmin buluşuyum Ben Kosova yolcusuyum. Cengiz Süslü
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben ve O
Ben gözleri yorgun, Yüzünde binlerce yılın sarhoşluğunu taşıyan Zavallı biri. Ben ümitleri kırık dökük, Tesellisi olmayan, Hayatını bir meçhule adamış Sevdalı biri. Ben karanlık bir mahzende Birgün hatırlanıpta çıkarılmayı bekleyen YıIlanmış şarap gibi. Sen! Ufkun kızıllığı arasında, Binlerce güzel ümitle dolu. Sen masum ve şevkat dolu gözlerle Sevgi bağişlayan, Bir melek gibi Sen binlerce güzel ümitle dolu,.. ufkun kızıllğı arasından Ellerini uzatıp bana Gel demeyecekmisin...? Cengiz Süslü
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Düşünme..
İçime kan aktı bugün Sen elveda dediğin an Çaresizce boyun eğdim Sessizce gittiğin zaman Beyhude geçecek günüm Yarınıma acır dünüm Aşkıma dair her sözüm Sana her şey helal olsun. Beni düşünme Kendini üzme Böyle karar aldı isen Geriye dönme Ben kimimki seni senden Sonsuza dek isteyeyim Ben kimimki Allahımdan Mutluluğu dileyeyim. Cengiz Süslü
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|