![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biraz mutluyum
Bugün biraz mutluyum, birazda hüzünlü Biraz dertliyim, birazda seviçli Biraz durgunum, birazda neşeli Hep neşeli, mutlu olacak gün ne zaman gelecek Beklerim yarını, omutlu bakışımla Varlığım belkide senin mutlu oluşunda Birde arada lusumsuz terkedişlerin olmasa Bu hayat ne güzel olurdu canımla, varoluşunla Gelmelisin bana mutluluk adına Amacımız mutlu yaşamak, bu hayyatta Yarınlardaki gülüşlerimi görür gibiyim Ben dün olduğu gibi bugünde seninin senleyim. Vedat Okkar
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bocalıyorum
Bir yanda benim düşüncelerim Bir yanda çevremdekilerin Büyük bir çıkmazda ruhum Çarenin bulunmazlığı kahrediyor beni Ağlamaksa çözüm değil Yüreğim taşımakta zorlanıyor Bu suçluluk duygusunu Ortak yanım olmayan bu insanlar Yaptıklarımla bu duyguyu aşılıyor bana Bazen o an ölmeyi Bazende boş verip yaşamayı istiyorum Ve ben yaşamla Ölüm arasında BOCALIYORUM. Vedat Okkar
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boncuk
Seni tanıdım canım oldun, Canımdın kanım oldun, Çok uzaklardan ruhuma doldun, Mutluluk verici hislerim oldun. Güzeller güzeli dedim sana, Çünkü melekler sıvazlamış yüzünü, Sevgi ve hoşgörü bürümüş yüzünü, Adını andığımda mutluluk kaplar sözümü. Yarınlar var önünde, Sevgiyle mutlulukla seni bekler, O kadar tatlısın ki, Zaman zaman mutluluk bile seni özler, Üzme sakın sen canını, Yüzünde gülümseme olsun kalbin mutlu, Bedenine sağlık dolsun, Sen benim yüreğimde mutluluğu hakeden boncuksun. Vedat Okkar
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşa kürek sallıyorlar
nehir içimizdedir, deniz tüm çevremizde, deniz karaların sınırıdırda, denizi sınırlayan varmıdır acaba? nehirler denizlerle buluşur sonunda, deniz kiminle buluşacak yokluğunda, bir gemiyim denizin ortasında, engellerler çıkıyor hep karşıma, yılmadan yıkılmadan dümenime sarılmışın mutluluk adına, hain esen rüzgarlar denizi dalgalandırıyor, dalgalar sancak tarafından bana doğru vuruyor, oysaki ben limanı görmüşüm, hedefimi biliyorum bence o dalgalar boşa kürek sallıyor. Vedat Okkar
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boyut
Bir akşamdı, o akşam uçsuz, dibi yok Özgürdük sonu yoktu Dokunurken yanaklarına uçuyordum, dipsiz bir kuyuda Sadece sen, sadece ben, Fırtınalar koptu yüreğimde Yıldızlar sardı içimi Trifi yoktu, çizemedik bir yol Sonu yoktu, bulamadık bir son Gitmek, kaçmak çözüm değildi Şarkılarla anlatamadık, anlatmak istediklerimizi Çılgınca istedik birbirimizi Tanıdıktın, yaşamıştım Hissetmiştim seni yazarken Bir kere daha yaşıyorum seni Bir kere daha tanıyordum seni Bir kere daha gidecektin Ama burda, ama başka bir boyutta. Vedat Okkar
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böyle bir sevda
Bende sevdim hemde deliler gibi Aldırmadı bana beni terketti Ağlattı yıllarca hiç görünmedi Böyle bir sevdaya düştüm bir kere Seviyorum deyipte çektirdin çile Sevgi dolu kalbimi ettin divane Nasıl yaşarım bilmem bu kırık kalp ile Böyle bir sevdaya düştüm bir kere Kalbimin sahibi oldu düşmanım Kime sığınırım nasıl yaşarım Acımayan kadere aktı yaşlarım Böyle bir sevdaya düştüm bir kere... VeDoHaM
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu can sana hasret
Bir başka seviyorum bugünü ve yarınları, Çünkü biliyorumki her anımda sen varsın. Bir başka soluyorum havayı, Seni buluyorum diye her nefeste. Bir başka yürüyorum yollarda, Gözlerim her yerde izini sürüyorum. Bir başka bakıyorum insanlara, Seni ararcasına, seni sorarcasına. Ve bir başka seviyorum çiçekleri Kokunu bir dem olsun alabilmek için Bir başka başkalaşım içinde deli gönlüm, Bir başka akıyor sana gözyaşım, Bir başka çarpıyor kalp atışım, Başım, gözyaşım, kalp atışım, Senin ismini zikrediyor her daim. İsmin eşyada, rüyada, Pencereme konan kuşun ağzında. Her sözün ardında, Bir sır gibi. Tende canım, dünde anım, bu soğuk yatağım, sana hasret, Düşmüşüm ben çöllere, Düşmüşüm ben dillere, Ne anlatayı ben ellere, Bu can sana hasret. Vedat Okkar
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gece resmine bakarken dalmışım
Bu gece resmine bakarken dalmışım Sabahlara kadar seninle yatmışım Farkında olmadan ben sana batmışım Bu gece ne olur bırakma beni Ellerini elimde hissetmek güzel Yüzünü yüzüme deydirmek ister Bakışllarında uyumak güzel Bu gece ne olur bırakma beni Yanlızlığımın sebebi sensin Rüyalarımın içinde sadece teksin Seninle birlikte ecelim gelsin Bu gece ne olur bırakma beni Gözleri açtığım sabah güneşim Resminle avutma yarında beni Bir kere yanıma gelsen sen benim Mutluluk bizimdir canım sevgilim. Vedat Okkar
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu sabah bu şehirden gidiyorum
Nisan yağmurunda yürüyorum karanlık yollarda Tenime işliyor damla damla yağan yağmur Üşümeyi bekliyorum ilkbaharda Yavaş yavaş yürüyorum yüksek binaların altında Karanlık çökmekte güne Sokak lambaları yanıyor her bir köşe başında Sanki uzaktan göz kırpıyorlar karanlık hayatıma. Gökyüzü maviliğini kaybetmiş Karanlık çökmüş gündüzün ortasına Yanlızlığını terkedilmişliğini anlatıyor bana Sanki anlarmışım gibi Uzaklaşmak istiyorum yanlarından Sokak lambalarının loş ışığı altında. Köşe başında bir sarhoş adam Elinde birası eskimiş bir ayakkabı Üstelik yağmurdan sırılsıklam Kafası kıyak yada çakır keyif Nara atıyor gündüzün ortasında Kendince mavilikler dünyasında. Artık gidiyorum Kaybedecek hiçbir şeyim kalmadığından Arkama bile bakmaya gerek duymadan Kim bana ağlamış Kim gülümsemesini saklamış umursamadan Bu sabah bu şehirden gidiyorum Hiçbirşeyim olmadan Üzerimde bir ceket bir pantolon Kalbimide almadan Elveda bile demeden Sabah güneşinde şarkı söyleyen kuşlar eşliğinde Bu sabah bu şehirden gidiyorum... Vedat Okkar
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu sevda bitmez
akar göz yaşlarım hiç dinmez, asla bu sevda bitmez, kanar yüreğim, kulaklarımda özlemle beklediğim sesin, sevgilim sensiz de olsa bu sevda bitmez. gece olmuş saatler geçmez, benim için zaman'da farketmez, bu bedenden canım çıkmadıkça, sevgilim bu sevda bitmez. gözlerimde akacak yaş kalmadı derken, ortalık yine sel oldu birden, herkez bir köşede ayrı telden, kalabalık içinde ben yalnızım, yalnızlığım senden. İçimde kocaman bir melek yaşarken, kalbim onun sayesinde atarken, zamanı hiç sevmem zamansız terkedişlerden, İçimden gelen bir kaç kelimelerden. sevgilim bu sevda bitmez. Vedat Okkar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|