![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ellerine Hiç Dokunmadım...
Mavilikleri battı gözlerinin Yüreğimin derinliğindeki kimsesiz yalnızlığıma… Sonra kaybolduğumu sandım, Zavallı hırçın bir rüzgarda… Ha dokundum, Ha dokunacağım derken ellerine Ellerine hiç dokunamadım... Güneşin batışı gibiydi seni görmeyişim… Gel desem, Gelirdin biliyorum… Ve zavallı bir yüreğin, Nuh-nebi den kalma acılarını Bir dikişte zehir gibi içerdin Biliyorum… Ne sana gel diyebildim, Nede içimdeki sevdana dur! Ha dokundum Ha dokunacağım derken ellerine, Ellerine hiç dokunamadım…. 06.01.2006 05:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elma şekeri! ! !
Kimsesiz çocuklar gibi kaldım Kaldırım köşelerinde... Elimde kendimi kandırmak için Minik bir elma şekeri! Ne gidecek bir yerim var, Nede sığınacak bir köşem... Yalnızlığım vurmuşken beni Ta kalbimin orta yerinden Ölümsüzlüğe koşuyorum sanki, Kollarım açık, Gözlerim kapalı... Bazen hala yaşıyor muyum acaba diyorum. Gözlerimi açıyorum ve hemen kapatıyorum sonra! Korkuyorum hala yaşıyor olmaktan belki de! Belki de hala görmediğim,göreceklerimden korkuyorum. Bir adım atıyorum,çok çok uzaklara gitmek için Ancak bir adım... Ve sonra kalıyorum yerimde, Donup kalıyorum. Gidemiyorum çok uzaklara... Ve yine korkuyorum. Neler bekliyor beni acaba bu kocaman hayatta? Neler göreceğim, Nelere ağlayıp,nelere güleceğim? Ve yine korkuyorum... Kalıyorum köşe başlarında... Elimde yalandan bir elma şekeri! Kimsesiz çocuklar gibi korkuyorum... 11.12.2001 12:49 salı |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En olmadık zamanlarda...
Masmavi gökyüzünde Beyaz bulutlar gibi yüzün... Başımı kaldırıp gökyüzüne baktığımda Hep göz göze geliriz En olmadık zamanlarda... Bazen ağlarsın Üzülüp canın sıkıldığında! Başımı kaldırırım, Göz yaşların benim yanaklarımdan süzülür, Derbeder,umutsuzca... Ağladığın anlarda, Bazen hıçkırıkların duyulur, Gökyüzü aydınlanır En olmadık zamanlarda... Bazen sevinirsin Göz yaşların arkasından Güneş doğar ve Renk renk gülümsersin Birkaç dakika pervasızca... Gülüşünün altından geçmeye çalışır İnsancıklar Dilekleri kabul olsun diye Vefasızca... Bazen sinirlenir kızarsın, Çığlıkların duyulur İnletirsin gökyüzünü, Kıyametler kopar,şimşekler çakar Sonra ağlarsın..... Göz yaşların benim yanaklarımdan süzülür, Derbeder,umutsuzca... Bazen küsersin gökyüzüne,hayata; Her yer simsiyah olur,bulanıklaşır, Ağlayamadığında ortalık kararır, Güneş bile görünmez gözüne İçin sıkılır,umutsuzluğuna, Mutsuzluğuna... Sen masmavi gökyüzünde Beyaz bulutlar gibisin aslında... Başımı kaldırıp her gökyüzüne baktığımda Hep göz göze geliriz EN OLMADIK ZAMANLARDA... 14.8.2001 10:30 SALI |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fazlalıklar...
Ben sana hep fazla geldim.. Daha ağır bastı yüreğimin sancıları… Kalkamadım altından hiç Tutamadığım çenemin, Ve sarf ettiğim onca sözlerin… Fazlamı deliydim, Yoksa fazlamı akıllı… Neydi benim bu kadar içimi döktüren… Çok mu doğal davrandım, Yoksa yapmacık mı sandın… Ben sana hep bir kalıp fazla geldim… 20.01.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geceye Baş Kaldırma! ! !
Bak gece, Hiçbir şey sana meydan okuyamıyor! O bildiğimiz koskoca güneş ışıkları bile! ! ! Sadece başkaldırıyor yıldızlar sana… Ali’nin defterinden kırpıştırılmış, Yaldızlı beyaz kağıtlar gibi Sere serpe uzanıyor gökyüzüne. Sanki bütün dünya onların, Sanki mutluluktan uçarcasına göz kırpar gibi… Bazıları toplanmış, Bazıları küs sanki… Körebe oynuyorlar çocuklarla! Ve sanki…….. 1992 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel............
Sahilde, Bir deniz kabuğu bulmuştum… Duymak için denizin sesini, Dinlediğimde, Senin sesin yankılandı kulaklarımda… Bana gel diyordun bütün benliğinle… Denize gel diyordun, Engin maviliklere…. Pırıltılı sularda beni bulacaksın diyordun… Geldim… Yoktun……. Bir gün yemyeşil çimenler üzerinde, Bulutlu ağaçların altında, Uzaktaki mor-yeşil dağlardan Kuş cıvıltılarıyla, Uğurböcekleriyle beni çağırıyordun…. Bana gel diyordun bütün benliğinle, Dağlara gel, Doruklarda karların içinde Beni bulacaksın diyordun……. Geldim, Doruklara geldim gözüm kapalı… Yoktun…….. Biliyordum artık hiçbir yerde yoktun……. Ne denizlerde, Ne dağlarda, Ne de kırlarda… Sadece içimde vardın……… Ve hep orada kalacaktın……. Ve oradan da bana gel diyordun……. Mutluydum. Hiç yoktan mutluydum………. 03.12.2001 01:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelemedim........
Rengarenk gökkuşağında gözlerin Ve Pervasızca sarf ettiğin onca sözlerin………. Geriye kalanlardı bunlar Bir akşam vakti Çamlıca nın gün batımlarından Soğuk bir Erciyes in doruklarına……… Gel dedin, Gelemedim, Güllerin dikenlerini ellerime batırmadan….. Dur dedin, Duramadım, Geçemedim, gök gözlerinin derin sularından……… Rengarenk gökkuşağında gözlerin Ve Pervasızca sarf ettiğin onca sözlerin………. Gel desende, Gelmem artık…… ucu yanık aşklara....... 03.02.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geveze Kuşlar
Havada mor bir ışık, Işıkta kuş cıvıltıları... Saat henüz sabahın beşi! Neye sevinirler bilmem ki Yeni bir günde daha? Ne beklerler birbirinin aynı Bir günden daha... Ne konuşurlar acaba? Sabahın kör karanlığında! Kavaktaki balıktan mı bahsederler, Yoksa söğüt dalındaki mandadan mı? Onlar mı acaba Karanlık bir gecenin ilk ışıltıları? Yoksa yine bitecek olan Bir günün son hazanları... Ne desem bilmem ki? ... 28.5.2002 05:00 Pınar Koç |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gibi Birşey...
Nefes almadan yaşamak gibi bir şey Sana sevdiğimi söyleyememek… Kimi zaman yoldaşın, Kimi zaman kardeşin, Kim zaman asker arkadaşın… Susuz çöllerde yaşamak gibi bir şey Sana sevdiğimi söyleyememek… Acılarınla ağlıyor Sevinçlerinle gülüyorum. Kimi zaman seni, senden çok düşünüyorum Senin mutluluğun için çoğu zaman kendimi yok sayıyorum… kimi zaman dostun, kimi zaman sırdaşın, kimi zaman asker arkadaşınım… kalbimi söküp,dipsiz kuyulara atmak gibi bir şey.! Sana sevdiğimi söyleyememek… Sen bana aşk sevinçlerini anlatırken Seviniyorum! ! ! Sadece senin adına… Sen bana sevdiğinden bahsederken ‘Mutlu’ görünüyorum Sadece sevgin adına… Sonra mı? Sen onunlayken, ben yalnız kalınca mı? Kimi zaman yürekli, Kimi zaman eski, Kimi zaman eski sevgili… Kalbim ağlarken,kendime Senin adına mutlu olabilmek gibi bir şey… Seni sevdiğimi söyleyememek…. 22.10.05 00:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderim.........
Giderim…… Şeftali çekirdeklerinin kızıl renginde İzler bırakarak dönülmeyen hayat yollarına Kimsesizliğimin en derinlerine Giderim……… Kimseyi kanatmadan, Kimsenin yüreğini acıtmadan, Sorgusuzca, Merak edilmeden, Ağlatmadan giderim, Bilirim………. Bilirim, Bir sevdanın buruk rengini, Bir acının yüreğimde bıraktığı Sancı dengini, Ve bir damla gözyaşının Tuzlu zevkini Severim……. Ve ben severken bile Yine merak edilmeden Kendi yalnızlığıma Giderim………... 15.02.06 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|