![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bize uymaz
Bize uymaz Güzel yaşamaksa hayat Gönül sarayı neylesin Saray bize uymaz hey hat Kapalıdır etrafı,göremezsin Tüm güzellikleri Deniz olmalı Orman olmalı Güneş olmalı Ay olmalı Gök kubbenin altında Etrafın boş olmalı Güzel yaşamaksa hayat Birde gönülde Gül yüzlü dilber olmalı Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bizim ki
Bizimki Kalemden uzak duramaz Eli kalem tutanın Gönlü aşksız duramaz Gönlünde aşk yatanın Bizimkisi; Hayali aşklar Yaratmamız Bu yüzdendir ki; Gönlümüz aşksız Elimiz kalemsiz duramaz Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boş ekran
Boş ekran Bu kente yağmur yağıyordu Akşamın güneş batımında Rüzgar......... Hangi tarafa eseceğini bilmiyordu Antenleri ters dönmüştü Kalbimin ekranının Ve hep seni gösteriyordu Yağmurlu,puslu bu havada Bir cızırtı,bir karıncalanma Sen kayıyordun ekranda Düzeltmek için anteni Çıktım dama yağmurda Döndüm,ekran bom boş kaldı Işıkları çoktan kesmişlerdi Yıldırım korkusuna,elektrikçiler Şalterleri indirmişlerdi Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böyle dünyaya
Böyle dünyaya Umutsuzluk içini kaplamışsa Yarınlar cam gibi kırılmışsa Aldanışlar Art arda geliyorsa Bıçak gibi saplanıyorsa İhanetler yüreğini parçalarcasına Kurşunlar çıkmışsa Güvendiğin ellerden Yüreğine saplanmışsa Kalabalığın ortasında Yapayalnızsan.. Yüreğin ağustosta üşümüş Zemheride yanmışsa Küçülmüşsen,ufalmışsan Sevmekten.. Tutma gözyaşlarını aksın Ve tükür geç böyle dünyaya... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-2000 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böyle gidişle
Böyle gidişle Düşmesen de gece Düşle,hayalle Unuturum seni Belki zamanla Bir türkü tutturmuş Dans ediyorum Yıldızlarla Gönlüm deniz Gönlüm yayla Sevişirim gece ay’ la Sabah aynaya Düşen usla Dalar giderim Mavi ufuklara Ne seni isterim Ne senden vazgeçerim Böyle gidişle Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-14.07.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu alemde
Bu alemde Sevgi bulamaç olmuş dilde Dolanıp durur bu alemde Dostluk konserve kavanozda Son kullanma tarihi geçmiş Bekletip kapağını açtığımızda Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gece
Bu gece Bir an bakarken yıldızlara Düştün aklıma bu gece Yol alırken sonsuz semaya Gönül dağı aydınlandı bu gece Düştün cemre misali ısıttın Gönül volkan oldu bu gece Patladı tüm ihtişamıyla Aydınlattı gökyüzünü bu gece Uzandım evrendeki yıldızlara Tek tek topladım her birini Belki sensindir diye Göz kırpmıştı biri bu gece Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu rüzgar
Bu rüzgar Kalemi ele aldı mı durmuyor Aşk; yüreğe girdimi çıkmıyor Ah be,Ah be güzelim Bu yollar hiç bitmiyor Bir bilsen deryayı Hep kudurup duruyor Yok mu bu dalgalar Her geçen gün Büyüdükçe büyüyor Kalbim küçük bir sandaldır Kıyıdan kıyıya vuruyor Esti mi bu rüzgar Adamı har vurup Harman savuruyor. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-05.01.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu şehri
Bu şehri Ve maviydi hayallerim Kızıla boyalı İçinde bu şehrin Çok severdim bu şehri Sevişme sonrası Orgazm sigarası gibi Her sabah uyanışımda Açmaya çalışan çiçek gibi ****** gülüşleri vardı Köşe başı pazarlığından artan Ki her günün sonu Midemi delice ağrıtan Ah bu şehir yok mu Beni uykusuz bırakan Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-07-11.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Pazar izin verdim kendime
Bugün Pazar izin verdim kendime Bugün pazar izin verdim kendime Bıraktım işi gücü tatil eyledim Dolaşacağım Ereğli'yi şöyle bir Tanyeriyle beraber çıkacağım Göztepe' ye Güneşin doğuşunu seyredeceğim Usul usul doğarken,Uyuyan Güzelden Geçeceğim Doruk Tepesi'ne Haykıracağım Bağlık Tepesi'ne Bugün pazar izin verdim kendime Çeştepe'den seyri alem yapacağım Yelkenlerini fora açmış teknelere Erdemir'e yük boşaltan büyük gemilerin Yol alışlarını Karadeniz deryalarına Bakıyorum gözlerimin yeşiliyle Karıştırıyorum Karadeniz in mavisine Yeşillik bulaştırdım maviye Gözlerim de izinli nede olsa bugün Bugün Pazar izin verdim kendime Şiir yazacağım,resim çizer gibi Kaleni fethedip,Karadeniz Ereğli sana İneceğim sahil yoluna Bir tur atıp boydan boya Sahildeki börekçilerden börek alıp Çınar altında ince belli bardaktan Demli bir çay içeceğim Birde sigara yakarım çayın yanında Bugün Pazar izin verdim kendime Cehennem Ağzı'ndan şöyle bir bakıp Ölüler Vadisi'nden geçeceğim Uzun Mehmet in kara elması bulduğu Kestaneci Köyü'ne yol vereceğim kendime Güzel köylü kızlarından Bir avuç Osmanlı çileği alacağım Çileğin,çeliğin dostluğu sembolü olmuş Sevgi,dostluk barış kenti Karadeniz Ereğli Bugün pazar izin verdim kendime İnip tekrar sahil yoluna Çıktım teras kafeye oturdum Elimde bir fincan kahve Gözlerim tümden yolcu Karadenize Vakit tamam,zaman su misali aktı Bir elimde kağıt,bir elimde kalem Karadeniz Ereğli bu akşamüstü Şiir oldu aktı kızıl gün batımında Bugün pazar izin verdim kendime Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|