![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Masada İki Resim
masada iki resim biri sen biri ben bilmem bu kaçıncı mevsim serseri ben hayal tufanındayım ayrılığıngirdabındayım bu günden haberim yok yarından haber ver sen ben dünyaya hicranım ben perişanım sen kendine iyi bak selam umutsuz yarınım merhabalar hep sana ayrılıklar hep bana ben çok ağladım sende ağlama Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mektup
selam merhaba anne nasılsın umarım iyisindir beni sorarsan gurbetlik işte yuvarlanıp gidiyoruz çileye derde herşeye alıştımda alışamadım senin hasretine ne bileyim işte gurbete varanın kaderi budur her hal e sen ne hallerdesin ilaçlarını düzenli alıyorsun değil mi? aman kendine dikkat anne sende başka kimim var benim derdime ortak canıma can sensinannem memleket nasıl köylü ne halde okadar özledim ki oraları allah canımı alsın burcu burcu tütüyor sinemde ağam nasıl oda iyidir inşallah onada selamımı söylersin artık gurbetlik zormuş be anne dayanılması çetin dertmiş ama neylersin ekmek kavgası uğruna düştük yola ha annne şey o nasıl yüreğimdedir sevdası unutmadım yaban elde uçkura haram çözmedim allah nasip eylerse bu yaza ederiz inşallah düğünü anne şiimdilik bu kadar allaha emanet ol ben sonra yine yazarım şimdilik hoşçakal kendine iyibak oğlun Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mevsimsiz Rüzgarlar
yine hayal yine rüya yine korku dünyaya,herkese küskünüm şu aralar dokunmayın kalbime üzgünüm bugünlerde bir masum hicrandı çocukluğumun, yaşanmamışlığı firariydim kaçaktım ama, sevmelere vesevilmelere yasaktım düşüncem,masumdu masum olmasına acımasızdım bazende merhametli her insan gibi aç gönlüm her insan gibi hasrettim vuslata savaşların girdabından geliyorum seviyorum, ama sevilmiyorum kahır,kahır,kahır tek sermayem dir isyanım sükutta yüreğim nisan *******inde özlüyorum affet beni anne affetbeni bu mevsimde yanına gelemiyorum Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasırlaşmış Sevdam
yıllardır acılardayım özlem doluyum, sevdaların çıkmazında ruhumu parçalıyorum ağlamaya,beş kala gülmeyi kendime yediremiyorum çünkü nasır tutmuş sevdam haziran akşamlarında beyoğlunun arka sokaklarında hayat kavgasında bedenini kiralayan bataklığın içindeki masum kadınlara derdimi döküyorum onlarda benim gibi biraz sevdaya inanıp çamura bulaşmaya hüküm giymişler sevmişler fakat sevilmemişler yani çilenin en muamalı kapısından geçmişler pazara düşmüş aşkları kader deyip geçmişler sonrada neylersin hayat hep toz pembe değil onların sevdası nasırlı benim sevdam nasırlı onlarda benim gibi yaralı yaralı... Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasihat
gün geceye elbet ulaşır elbet karanlığın yırtıldığı anlarda gelir sebebsizliğine bile sebeb arar ya insan mahvolan yıllara lanet eder çaresizlik ilmek ilmek dolanmıştır ve o çaresizlik sarmaşıkla can yoldaşıdır korkular yükseldikçe enginlerde kalır cesaret ve yine galip gelmiştir o zalim esaret çölde rüzgarı bekler bahtsız bedevi arzular son katrededir artık bir yanı anlamsız olunca insanın yaşamak zulmün baş ağrısı gibidir derin uykulardan uyanmak vaktidir derken birileri asilik kelepçesi takılır kollarına ağlamaya bile hakkı yoktur mazlumun sebeb birokrasik engeller ve gün gelir o engelleri yine engeller deler sanat itibarını kaybretmek üzredir baldır bacak saltanatı tek meşgaledir şair ölür sadece şiirleri kalır tozlu sayfalarda aslında ölen şair değil şiirdir artık vakti gelmiştir baş kaldırmanın zik zaklar çizenlerein önünde set olmanın gelene ağam gidene paşam deme devri kapatılmalı artık suskunluğunu boz ey halkım gönül ver seninle aynı kaderi paylaşanlara bu şiirde nasihat olsun suskun yaşayanlara... Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne İzin Ne Adresin
çekip gittin bilmediğim diyarlara ne izin ne adresin hiç bir şeyin yok gönlümü vursamda boş yüce dağlara ne izin ne adresin hiç bir şeyin yok ağlayıp kahrolmaktan başka yok karım beyhude olsa bile yine yanarım ben kendimden kaçak kendimden firarım ne izin ne adresin hiç bir şeyin yok yürekte yeşerdi hasretin güllleri oysa sendin tek gönlümün nazlı yari kıvılcımkem yangın oldu ayrılık narı ne izin ne adresin hiç bir şeyin yok Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nedendir Bilemiyorum
bir garipliktir başımda nedendir bilemiyorum hep solgundur şu cemalim nedendir bilemiyorum her dem çile payım oldu derde düşmek huyum oldu yaşamaksa kıyım oldu nedendir bilemiyorum gönül açtım elem gördüm dostlarımdan zulüm gördüm canlı vanlı ölüm gördüm nedendir bilemiyorum ne belalar geldi başa isyan kalkmadım haşa çektim derdi baştan başa nedendir bilemiyorum nerdeler hısım akraba demek yaşamak boş çaba insanlar olmuş akbaba nedendir bilemiyorum ne kadar değişmiş dünya kayboldu o pembe rüya unutulmuş edep haya nedendir bilemiyorum saygı ve sevgi bir kenarda duyan olmazki ağlarda garip hep sızlar sığlarda nedendir bilemiyorum ölümü hatırlayan yok acep bu hal nereye dek ayaklar baş başlar ayak nedendir bilemiyorum garip Şahin bir pervane insanlar olmuş divane merhamet yenilmiş kine nedendir bilemiyorum Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neler Gördü Gözlerim
neler gördü gözlerim neler bir yanda açlıktan sefaletten inleyenler bir yanda vur patlasın çal oynasın eğlence düzenleyenler keşke kör olsaydımda görmeseydim aşkı gece haytına bırakanları ümit verip hayaller yıkanları sarhoş masasında ömür satanları vuranları kıranları keşke kör olsaydımda görmeseydim şimdilerde yüreğim yanıyor yüreğim yediğim ekmekten verdiğim emekten yeter artık yeter demekten inanın bıktım usandım ben siz playboylar yüreksiz aşıklar siz allahtan korkmayan kuldan utanmayan vicdansızlar siz paralı canavarlar çekin gidin çekin gidin mutluluk fotoğrafınızı başka yerde çekin ama ne olur artık aşkı ziyan etmeyin siz hiç bir işçnin yorgunluğunu yaşadınızmı bir kuru ekmek için hayatın en çileli kahrını çektinizmi gecekondulkarda dört duvar arasındaki o hayatı o sefaleti o çaresizliği o yoksulluğu söyleyin yaşadınız mı? hiç siz yine gidin eğlencelerinize bir doğum günü hediyesi alın uzatmalı sevgilinize boş verin öteki insanları kaldığınız yerden devam edin vur patlasın çal oynasın eğlencelerinize sokaklarda titreyenleri soğuktan ayazdan ölenleri o garipleri o çaresizleri düşünüpte yormayın kafanızı hadi yine söyleyin anlamsız aşk yalanlarınızı ama şunu sakın unutmayın elbet bir gün ölüm çalacak sizinde kapınızı Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nerdesin
nerdesin beklemetecek gücüm kalmadı hasretinni taşımaya yetmiyor ağamaktanbitab düştüm yandım,yandım kahroldum nerdesin sevgili vefasız sevgili hayırsızsevgili seni öyle sevmişimki nasıl anlatayım bilemiyorum evet aşka itirafdır yaptğım nerdesin zalim vicdansız acısana halime gör bak per perişanım,viraneden farkım kalmadı feleğin çarkında döne döne hayat kavgamı bir kenara bırakıp sevdanın hayaliyle çırpınıyorum yani kısaca ölüyorum anlasana nerdesin hayaller im bir bir firar etti yıkıldı umutlarım candan,serden herşeyden vazgeçtim nerdesin seni böyle sevmek olmasa işin içinde yakardım tüm dünyayı ama yanan benim şu an nerdesin Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nisanda Sevdim
uzaklarda arayışsın benim için bir yanıma yağmur damlacığı bir yanıma ağustos sıcağını koydum kalbimi fırtınaya emanet bırakmış gibi ağlayıpta göz yaşımı silmemiş gibi ruhumu okşayan karanlıklar içindeki kandil gibi yani aşk gibi sevda gibi ben seni nisanda sevdim şehrin uzantısını kalbime koydum kavgalara karışıp hançer yedim adımlarımı saydım uzayıp giden yollarda aklımı ziyan ettim şiirlere döktüm yüreğimi hesapsız ayrılıklara göğüs gerdim tam herşeyden vazgeçmişken rüyalarımın mavisinde seni gördüm ben seni nisanda sevdim seninle can kazandı ömrüm aşk ateşi kıprayan bedenime dokununca gökyüzünü başka sevmeye başladım sabrımı gözlerinde bırakıp sevda alevini yüreğimin tam ortasında yaktım işte kapındayım geldim ben seni nisanda sevdim Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|