![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gül Bahcem....
Kat kat sevda yokuşuna tırmanirken hasret en tatli azigin olur. yanginlarin aleve dönüstügünde bedenin sarsilmaz kale olur. yolun basi ne ise sonu bellidir teslimiyet bayragini cekene engeller sabir,dua silah olur. bitmez sevdanin inisi,cikisi gül bahcesi teselli olur. gülü koklamayi bilene bu dünya cennet olur. ........................................ Bu dünyadaki cennetime....... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gül kokuluma...
Gözlerin sirrinda hüzün deryasina daldim bilmeden enginlerde careler aradim Sesini,sözünü,Gül kokusunu dualarima sardigim benligimde aradim. Engin gözlerinde ucsuz bucaksiz deryayi görüyorum O deryaya dalmak O deryada kalmak O deryadan kanmak istiyorum... .................................................. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Yüzlüm
Gülen yüzünü gölgeleyen hüzünleri Yeryüzünden kaldırasım gelir Güneşin sıcaklığında Seni içime alasım gelir. Fırtınalı geçen günleri ve uykusuz *******i Seni üzen elem ve kederleri Sırtına binmiş tüm dertleri Dualarımla İçten yakarışlarımla Kaderinden silesim gelir. Kıyamam gül yüzüne değen yaşlara İçten içe yok oluşuna Kıyamam kıyamam sana Hayranım,hayranım o güzel ruhuna Ruhunun asaletinde Zamanı durdurasım gelir Zamanı durdurasım gelir....... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güllerim Ağlıyor
Koca bir çınar yok olamaz Gözlerimin önünde eriyip gidemez Beni böyle garip bırakamaz Olmaz olmamalı gitmemeli Ölüm Senden fersah fersah uzak durmalı Ey gönlümün Sultanı Ey aşkın en gerçek hali Ey dar anımda yetişen İmdadıma koşan Gönül tahtımın Sultanı Ölüm Senden uzak olmalı Dualarım geceye uzanan Dualarım gidebilecek en son makama Ömrümden ömür pahasına Senin olsun ey Gülzadem Sensiz hasret,hasret çeker Yalnızlık boyun büker Bir ömür Sensiz nasıl geçer Sen ey dilde güzel Sözde güzel Yaradanın katında güzel Allahım nurumu söndürme Ayrılık rüzgarların estirme Yüreğim yakıp geçme Sen ey kalplere sevda Ruhu engin bir derya Ne olur elveda deme. Güllerimi soldurma gitme,bırakma Gülşenimi hüzünler sardı Güllerim ağlar,gözler ağlar Yüregim derinden sarsıldı Baharlarıma kar düştü Ruhum hazanlarda Bir zamanlar şehrime nur inmişti Nurun yerden göğe oradan arşa değmişti Bana düşen bir yıldızdı gökten Gecemi aydınlatan Gündüzüme doğan Beni ebedi himayesine alan Karasına,gözlerinin karasına Kokusuna,gül kokusuna Hasretin insafsızca Yürek yakışına Ben hayatımı verdim Seni çok sevdim. Ölüm Senden uzak durmalı Seni benden almamalı Olmaz olmamalı gitmemeli Gönül tahtımın Sultanı Ölüm Senden uzak olmalı Dualarım geceye uzanan Dualarım gidebilecek en son makama Ömrümden ömür pahasına Senin olsun ey Gültanem. Manevi Değerime... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güllerin Efendisi
Sen:hayatima giren en önemli olaysin Sen:tikandigim anlarimin tek tesellisi.. Sen:yolumun basinda ve sonunda olansin Sen:duygu ve dualarimin efendisi... Sen:hayat agacimin yasam sebebi Sen:gönül tahtimin taci incisi Sen:hasret duragimin bekcisi Sen:duygu ve dualarimin efendisi... Senevgililer sevgilisinin müjdecisi Senevdali ruhlarin habercisi Sen:beni benden alan umman Sen:duygu ve dualarimin efendisi... Güllerin Efendisine..... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÜLTANEM'e
Seninle ağlar,seninle gülerim Nereye dersen oraya gelirim Sen sevilmeye layıksın bilirim Gültanemsin benim. Bir işaretinle dağlar aşarım Öl de, senin için ölüme koşarım Hasretinden her dem taşarım Nurtanemsin benim. Ayağının tozuna değmez miyim O gül kokunu bilmez miyim Ben seni yürekten sevmez miyim Birtanemsin benim. Gülden oya işledim seni kalbime Nakış nakış işlendin gönlüme Göz göz daldım senin seyrine İncitanemsin benim. Selam olsun Sevgililer Sevgilisine Selam senin o müstesna Gül Nesline... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüm
Sevdamı sensiz de yaşarım Gecemi gündüzüme katarım Hayalinle gözlerimden taşarım Bir ömür...Sensiz geçecek gülüm. Gerçek sandım seni kapıldım Gözlerine,aşkına aldandım Anıları sensiz de yaşarım Bu rüya..Sensiz sürecek gülüm. Benim gibi seviyor sandım Bir sevdalı gülüşüne daldım Ben seninle de sensiz de yandım Bu hayat..Sensiz bitecek gülüm. Mutluluğun mutluluğum olsun Gül yüzün hep gülsün gülüm... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel İnsana
Güzel gözlere hüzün düşmüş Sesindeki masumiyet Ruhundaki asalet Gözyaşlarına karışmış Gül yüzünde bir başkalık Bir sevda seli coşmuş.. Güzel gönlünü seyretmekteyim Şimdi seni daha net Daha güzel görmekteyim... Güzel Gören Güzel Bakan Güzel Olana... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretim
Hasretimsin sen,hasret yumagım Gözlerine bakamadığımsın. Beklediğimsin sen,fakat Yoluna çıkamadığım, Hasretin ile yandığım. Aşkımsın sen,ebedi durağım Sonsuza dek beklediğimsin. Aradığımsın sen,fakat Yanımda bulamadığım, Gülün ile yandığım. Gülün ile yandığım, Bağrıma taş bastığım... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretin
Hasretin yollarında tek başıma Sırtımda sevda yükü Dilimde ayrılık türküsü Sevmesi de hoş sevilmesi de Uğruna yanmasıda hoş Onu bir ömür beklemesi de Hayallerim,umutlarım bana yoldaş Yüreğimden ayırmadığım seni *******ime doğan gözlerini Görmek ne hoş Bin bir sıkıntıyla geçen günlerimi Yollarına saldığım yüreğimi Hasretime hasret eklediğini Bilmek ne hoş Ruhu pamuklara sarılı sevdiğim Ruhunun derinliklerini özlediğim Gizemli bakışlarına değdiğim Seni sarmak ne hoş Hasretin yollarında tek başıma Sırtımda sevda yükü Dilimde ayrılık türküsü Sevmesi de hoş sevilmesi de Uğruna yanmasıda hoş Onu bir ömür beklemesi de Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|